Daemonultimate Odesláno 12. října 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. října 2016 (upraveno) Dám sem pár fotek hodinek, ne že by stály až tak moc za něco, ale o půlku jsem už přišel, což mě mrzí, tak alespoň rozházeně něco z toho co mi za posledních pár let prošlo rukama. Upraveno 12. října 2016 uživatelem Daemonultimate Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daemonultimate Odesláno 12. října 2016 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 12. října 2016 . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daemonultimate Odesláno 12. října 2016 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 12. října 2016 . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Flipik Odesláno 13. října 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. října 2016 Zálohovat je třeba, byl jsem na to podobně a hodně fotek přišel a vlákno je docela rozumná cesta. Seamastery jsou super. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daemonultimate Odesláno 13. října 2016 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 13. října 2016 Díky, to máš pravdu. Bylo to asi 30 kusů hodinek co jsem měl, většinou Seika a podobně, ani žádný super fotky, jak dělají kolegové, ale zamrzí to. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daemonultimate Odesláno 13. října 2016 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 13. října 2016 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JaRooN Odesláno 13. října 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. října 2016 (upraveno) Ta fotka s vodníkem mě zaujala, už když jsem ji viděl v jiném vlákně. Vysvětli mi, jaks mu to dostal na tu ruku? Tos kvůli tomu rozebíral tah? Díky. Edit: Tak nic, už jsem se lépe podíval a vidím, že to tam je jen položené Upraveno 13. října 2016 uživatelem JaRooN Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daemonultimate Odesláno 13. října 2016 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 13. října 2016 Ta fotka s vodníkem mě zaujala, už když jsem ji viděl v jiném vlákně. Vysvětli mi, jaks mu to dostal na tu ruku? Tos kvůli tomu rozebíral tah? Díky.Díky, to je jen aranžmá, když se pozorně podíváš, tak tah je pouze opatrně přehozený. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daemonultimate Odesláno 15. října 2016 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 15. října 2016 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daemonultimate Odesláno 19. října 2016 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 19. října 2016 (upraveno) Upraveno 19. října 2016 uživatelem Daemonultimate Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tano Odesláno 19. října 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. října 2016 Hezke to tady mas Demone Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daemonultimate Odesláno 19. října 2016 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 19. října 2016 Hezke to tady mas Demone Díky za schovívavost Hodinky, ok, každej nemůže nebo nechce dávat statisíce, ale ty fotky, ty fotky mi nejdou Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pebe Odesláno 19. října 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. října 2016 hodinky podle chuti, fotky jsou parádní Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daemonultimate Odesláno 19. října 2016 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 19. října 2016 (upraveno) hodinky podle chuti, fotky jsou parádní Díky a dnes bojová plemena: Upraveno 19. října 2016 uživatelem Daemonultimate Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daemonultimate Odesláno 19. října 2016 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 19. října 2016 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ruiz.aw Odesláno 19. října 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. října 2016 Při prohlížení tvých fotek jsme si uvědomil, ze za dva a půl roku co jsem tady mi prošlo rukama cca 15 hodinek a nafoceno toho nemám ani polovinu .... škoda. Máš u mě plus za presentaci stejnů ( včetně tvé srovnávací recenze ), jsou to fajn hodinky :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daemonultimate Odesláno 19. října 2016 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 19. října 2016 Díky za plus Štajni mi to zavařily, nějak jsem se na nich zasekl. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daemonultimate Odesláno 20. října 2016 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 20. října 2016 (upraveno) Dobré ráno všem, čeká nás slunečný den. Upraveno 20. října 2016 uživatelem Daemonultimate Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daemonultimate Odesláno 20. října 2016 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 20. října 2016 ... a to mi vrátilo vzpomínku na léto, jak z fotek udělám pohlednici, hned je zase rozmazaná, komprese je na draka. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bells Odesláno 20. října 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. října 2016 Tak koukám, že už máš taky své vlákno, ve tvém případě bych do něj možná přidával právě i ty recenze, protože si myslím, že máš co napsat a jde ti to a měl bys to pak všechno takové pěkně ucelené.Jo a k té koláži, nevím v čem jsi jí dělal, případně jak jsi jí vkládal, ale možná bych ti uměl poradit, jak mít ty fotky OK, když napíšeš postup. Nebo rovnou zkusím napsat svůj postup.Mám 2 verze, buď to celé dělám podle sebe v PS, tam není moc co psát, vše si prostě udělám jak chci. Druhá možnost, když nemám moc času, tak to dělám v jedné aplikaci, kde jsou layouty už přednastavené a do těch pouze vkládám fotky. V tomto případě už se předem musí myslet minimálně na to, že layout má nějakou velikost, v mém případě je to 2048 px na delší straně, takže fotky musí být dostatečně velké, jinak se roztáhnou a tím se samozřejmě zhorší kvalita. No a pak ještě jedna věc, před uploadem sem vytvořenou koláž zmenšuju, aby se nezmenšila automaticky a s kompresí, když to udělám takto, tak se nahraje bez problémů. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se