Daemonultimate Odesláno 28. dubna 2022 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 28. dubna 2022 (upraveno) A ještě nekončíme Upraveno 28. dubna 2022 uživatelem Daemonultimate Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daemonultimate Odesláno 28. dubna 2022 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 28. dubna 2022 Pro milovníky romantičtějších témat mám aktuálně špatnou zprávu. Zatím to tu půjde nastavaným směrem, ale zas bude líp. A příště? Příště vás provedu místem, kde nám mimo jiné dělala společnost i taková zvířátka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shewcza Odesláno 28. dubna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. dubna 2022 No super, zvířátka já můžu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daemonultimate Odesláno 28. dubna 2022 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 28. dubna 2022 před 2 minutami, shewcza napsal: No super, zvířátka já můžu Tak to tu mám jednu specielně pro Tebe, ale na víc bych se moc netěšil Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daemonultimate Odesláno 30. dubna 2022 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 30. dubna 2022 Jen pár od boku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daemonultimate Odesláno 1. května 2022 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 1. května 2022 Trochu to tu oživím Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Prochy68 Odesláno 2. května 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. května 2022 Super fotky, driv me to taky bavilo a neco jsem prolezl, ted spis uz jen do prirody. V Litomericich jsem byl na vojne, v Richardovi taky nez to vsude zazdili a vzniknul tam ten sklad (ne nebyl jsem jednim z tech vojaku co se tam ztratili ). Vilu u Radobylu mam prolezlou, pak to oplotili. Nejaky fotky bych taky snad vyhrabal, ale bez hodinek . Budu tohle vlakno muset prolezt od zacatku, koukam ze tu mam porad co objevovat, dobra prace Odesláno z mého SM-T505 pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daemonultimate Odesláno 2. května 2022 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 2. května 2022 před 9 minutami, Prochy68 napsal: Super fotky, Děkuju Teď je to tam katastrofa. Člověk jen žasne, jak skončit mohou i tak obrovské prostory. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daemonultimate Odesláno 4. května 2022 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 4. května 2022 Dnes žádný urbex, podzemí, bunkry...Dnes jen toulačka kolem zámku v Lobkovicích Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daemonultimate Odesláno 4. května 2022 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 4. května 2022 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daemonultimate Odesláno 6. května 2022 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 6. května 2022 Dnes pár fotek z hradu Kokořín Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daemonultimate Odesláno 6. května 2022 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 6. května 2022 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daemonultimate Odesláno 6. května 2022 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 6. května 2022 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JR_2010 Odesláno 6. května 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. května 2022 Nádhera, díky! Tam jsem se něco navandroval a v Kokořínským dole se něco naspal v různejch jeskyních...jo, to už je let... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daemonultimate Odesláno 6. května 2022 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 6. května 2022 Právě teď, JR_2010 napsal: Nádhera, díky! Díky Já právě taky, od dětství s rodiči, se školou, potom sám, se svejma dětma a s rodinou. Dnes jsem samozřejmě nevynechal ani nějaké zapadlejší jeskyně, ani urbex v okolí. Odhadem jsem tam byl poprvé tak před 50 lety. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JR_2010 Odesláno 6. května 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. května 2022 Já tam odtud šel jednou pěšky na Bezděz a zpátky, od tý doby jsem měl zafixovaný pravidlo, že kde je ve vesnici kostel, tam je i hospoda, ale nevím, jestli to platí i dnes. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daemonultimate Odesláno 6. května 2022 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 6. května 2022 Neplatí, bohužel. Tak to ses docela prošel a hlavně pak ten finiš k hradu na kopec Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JR_2010 Odesláno 6. května 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. května 2022 Vyrazil jsem ráno a zpátky došel už za tmy, ale dalo se to...na hradě jsem byl i na věži, super rozhled do kraje a navíc tam tenkrát zrovna prolítala nějaká letka tryskáčů okolo tý věže, to jsem si málem ustřík. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Prochy68 Odesláno 6. května 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. května 2022 Dneska uz je to obecne s hospodama na vesnicich bida a jak to neni turisticka oblast, tak uz vubec nic. Ja beru vetsinou plechovku nebo dve do baglu sebou.Odesláno z mého SM-T505 pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se