Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Super fotky, driv me to taky bavilo a neco jsem prolezl, ted spis uz jen do prirody. V Litomericich jsem byl na vojne, v Richardovi taky nez to vsude zazdili a vzniknul tam ten sklad (ne nebyl jsem jednim z tech vojaku co se tam ztratili ). Vilu u Radobylu mam prolezlou, pak to oplotili. Nejaky fotky bych taky snad vyhrabal, ale bez hodinek . Budu tohle vlakno muset prolezt od zacatku, koukam ze tu mam porad co objevovat, dobra prace

Odesláno z mého SM-T505 pomocí Tapatalk

Odesláno

Nádhera, díky! Tam jsem se něco navandroval a v Kokořínským dole se něco naspal v různejch jeskyních...jo, to už je let...

Odesláno

Já tam odtud šel jednou pěšky na Bezděz a zpátky, od tý doby jsem měl zafixovaný pravidlo, že kde je ve vesnici kostel, tam je i hospoda, ale nevím, jestli to platí i dnes.

Odesláno

Vyrazil jsem ráno a zpátky došel už za tmy, ale dalo se to...na hradě jsem byl i na věži, super rozhled do kraje a navíc tam tenkrát zrovna prolítala nějaká letka tryskáčů okolo tý věže, to jsem si málem ustřík.

Odesláno

Dneska uz je to obecne s hospodama na vesnicich bida a jak to neni turisticka oblast, tak uz vubec nic. Ja beru vetsinou plechovku nebo dve do baglu sebou.

Odesláno z mého SM-T505 pomocí Tapatalk

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...