pciza Odesláno 13. ledna 2018 Nahlásit Odesláno 13. ledna 2018 Tak já je dnes koupil od člena jménem Ondras CZBěhem týdne budou u mě... docela se těším na své vlastní pocity.Tak gratulace a užívej.
ALmen Odesláno 15. ledna 2018 Nahlásit Odesláno 15. ledna 2018 Díky moc... už na cestě. Momentálně nosím v kuse a nesundavám Steinhart ocean one vintage, taky mě baví...Omegy mam sváteční (jako v bavlnce) dříve jsem ťuknul lunetu a už si je hýčkám.
ALmen Odesláno 16. ledna 2018 Nahlásit Odesláno 16. ledna 2018 Tak už je mam a půjdou zase do světa. Působí na mé ruce jak jsou i tmavé ještě menší.
shewcza Odesláno 16. ledna 2018 Nahlásit Odesláno 16. ledna 2018 Jak velkou máš ruku? Pro mě byla velikost ideální.
shewcza Odesláno 16. ledna 2018 Nahlásit Odesláno 16. ledna 2018 S dovolením sem přidám ještě fotku nového počinu Rosse. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Ace84 Odesláno 16. ledna 2018 Nahlásit Odesláno 16. ledna 2018 Neony by si možná zasloužili nové vlákno. Se divím, že to tady nikoho nezajímá. I když je fakt, že jsem si názor zatím také ještě neudělal.
ALmen Odesláno 17. ledna 2018 Nahlásit Odesláno 17. ledna 2018 Ruku nemam velikou (zápěstí 18) Avšak je to nezvyk pro mě. Jsou tmavé a na mě zkrátka působí malé a jak jsou lehounké... Nezvyknu si. Líbí se mi určitě a mají své kouzlo a za ty love paráda, akorát já je neunosím.
ALmen Odesláno 17. ledna 2018 Nahlásit Odesláno 17. ledna 2018 Na gumě vypadají na ruce snad lépe než na tom Titanu - více sportovnější. Obojí má něco do sebe, stačí vybrat :-)
Harwey Odesláno 17. ledna 2018 Nahlásit Odesláno 17. ledna 2018 ak to bolo na mna, tak som myslel tie Neony;)
Dokusan Odesláno 17. ledna 2018 Nahlásit Odesláno 17. ledna 2018 Já jsem tak nějak vysledoval, že na hodinkách sleduju velice často datumovku, a když občas hodím na ruku něco bez datumu tak s tím mám prostě problém.Takže ty Neony asi nebudou pro mě.
ALmen Odesláno 17. ledna 2018 Nahlásit Odesláno 17. ledna 2018 Ne né to bylo na Shevcza odpověď. Vše směřováno na HAMTUN H-1 White.Díky za pochopení.
shewcza Odesláno 17. ledna 2018 Nahlásit Odesláno 17. ledna 2018 Já jsem zase rád, že nemají datumovku, protože mě přestává bavit ladit datum pokaždé, když vezmu jiné hodinky. Foto na ruce. Mám 18.5cm a myslím, že je to na hraně. Jsou to pocitově mnohem větší hodinky než H1. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Zatím dělají 5s za den do plusu, což je myslím skvělé. Samozřejmě vím, že se to bude velmi pravděpodobně ještě měnit, ale i tak chválím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Spona s mikroregulací je skvělá a nemám k ní výhrady. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Luminescence hodně slabá, spíš žádná, ale věřím, že jiné barevné varianty na tom budou lépe. Tady jsem ciferník znásilnil uv světlem. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. A nějaké další fotky... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
ALmen Odesláno 17. ledna 2018 Nahlásit Odesláno 17. ledna 2018 Nádhera, ten průhled na strojek ! Pokud mají stejnou velikost jako H1 ? Tak působí větší asi tou tenčí ltmavou lunetou na kov. Tahu, kde to viniká.
nividic Odesláno 17. ledna 2018 Nahlásit Odesláno 17. ledna 2018 Hodinky jsou fajn, ale to BRITIS na dynku me rozesmalo.
shewcza Odesláno 17. ledna 2018 Nahlásit Odesláno 17. ledna 2018 Britis desing, což si myslím je správně formulované. Všichni víme, kde se 99% microbrandu vyrábí Hodinky jsou zpracováním na velmi dobré úrovni, ale to byly už i H1.
PavelK Odesláno 17. ledna 2018 Nahlásit Odesláno 17. ledna 2018 Možná správně formulované, ale nesprávně napsané: BRITISH. Ano, nepřímo to svědčí to o tom, kde se hodinky vyrábí. Britis desing, což si myslím je správně formulované. Všichni víme, kde se 99% microbrandu vyrábí
shewcza Odesláno 17. ledna 2018 Nahlásit Odesláno 17. ledna 2018 (upraveno) No vidíte, to mi docvaklo až teď :-) Edit: já mám před produkční kousek, je velmi pravděpodobné, že na finálních hodinkách tento fail nebude. Edit2: potvrzeno, tohle na hodinkách co budou ke koupi opravdu nenaleznete. Upraveno 17. ledna 2018 uživatelem shewcza
Ace84 Odesláno 17. ledna 2018 Nahlásit Odesláno 17. ledna 2018 Přesně to mě udeřilo do očí. Britis. Shewczo, prosím tě, ty máš nějaký předprodejní kousek? Protože jsem viděl, že start prodeje je 31.1. By mě zajímalo jestli se Britis dostal do mass produkce.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se