Jajar Odesláno 21. září 2022 Nahlásit Odesláno 21. září 2022 Nikdy jsem si nějak extra nepotrpěl na řemeny, zvlášť s cenou obsahující více než 3 cifry, ale tak po třech letech s origo gumou jsem si udělal trochu radost no . Akorát teda nejsem schopen to nafotit nějak rozumně, aby ta modrá byla fakt správně modrá (ale ona je s každou změnou světla stejně jinak modrá . Tak tedy Crafter Blue - navy blue/red
Chronopetr Odesláno 22. září 2022 Nahlásit Odesláno 22. září 2022 V 21. 9. 2022 v 14:49, mironfs napsal: Mne sa lubia tieto clockworkrepublic Rozšířit Tohle je opravdu povedený design. Máš s tím už zkušenosti osobně? Jestli je to kvalitní, cena by byla docela akceptovaletná.
mironfs Odesláno 22. září 2022 Nahlásit Odesláno 22. září 2022 nie videl som to iba na youtube a instagrame (kde to niektori ludia dostali urcite zadarmo takze objektivitu nehodnotim)
Chronopetr Odesláno 6. října 2022 Nahlásit Odesláno 6. října 2022 Dnes opět suchozemský samurajský potapič.
Davisimus Odesláno 22. listopadu 2022 Nahlásit Odesláno 22. listopadu 2022 V 24. 7. 2022 v 14:33, Lacifer napsal: Rozšířit Super. U vody jim to slusi. Moc pekny.
solidus Odesláno 5. prosince 2022 Nahlásit Odesláno 5. prosince 2022 Vybírám samuraie na lítačku. Nejvíc bych teda bral staré bílé, ale buď nejsou, nebo je stav horší, než bych akceptoval. Kingy mi přijdou všechny nějak moc lesklé i když Dark Manta jsou luxusní. Nebo dát přednost klasickým s plechovou vložkou lunety, které působí víc toolově? Volil bych nejspíš pepsi nebo ty s šedou vložkou (nemyslím Grey dawn) ... hm ...
petr_cha Odesláno 5. prosince 2022 Nahlásit Odesláno 5. prosince 2022 Kdybyste nekdo chtel prenecham Blue lagoony... ale zlobi strojek, chce to hodinare a ja tu rozumnyho nemam, nebo ho prehodit celej a je to...
Jiří Sedlák Odesláno 19. prosince 2022 Nahlásit Odesláno 19. prosince 2022 Jen tak ze srandy na gumě z SKX. A úplně super. Do vody už jedině takhle.
Ondrais Odesláno 25. prosince 2022 Nahlásit Odesláno 25. prosince 2022 V 5. 12. 2022 v 14:21, solidus napsal: Vybírám samuraie na lítačku. Nejvíc bych teda bral staré bílé, ale buď nejsou, nebo je stav horší, než bych akceptoval. Kingy mi přijdou všechny nějak moc lesklé i když Dark Manta jsou luxusní. Nebo dát přednost klasickým s plechovou vložkou lunety, které působí víc toolově? Volil bych nejspíš pepsi nebo ty s šedou vložkou (nemyslím Grey dawn) ... hm ... Rozšířit kdyby jsi chtěl, tak Dark Manty jsem dal jedny do inzerce a byl bych ochotný se i rozumně domluvit v případě zájmu.
Jiří Sedlák Odesláno 15. února 2023 Nahlásit Odesláno 15. února 2023 Tak ze Samurajů jsou díky klukům z Onyxu zase velmi přesné hodinky. Potřebovaly jen regulaci. Teď jsou prakticky na nule.
Jiří Sedlák Odesláno 4. března 2023 Nahlásit Odesláno 4. března 2023 Ta extenze je na zimu dobrá, aneb, když se hodinky změní v kostku ledu.
Jiří Sedlák Odesláno 31. května 2023 Nahlásit Odesláno 31. května 2023 Ty jo, první Rolex po tolika letech s nějakým designovým nápadem
Balthus Odesláno 3. června 2023 Nahlásit Odesláno 3. června 2023 V 31. 5. 2023 v 17:51, Lacifer napsal: Rozšířit Dost fajně nasvícené a blejsknuté, ten tah jim teda taky sluší, musím říct
Lacifer Odesláno 4. června 2023 Nahlásit Odesláno 4. června 2023 Díky, přitom to byl rychlocvak mobilem při průchodu Frankfurtským letištěm
mrazek.jakub Odesláno 8. června 2023 Nahlásit Odesláno 8. června 2023 jeste jeden detail dawn grey samuraiu
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se