MaaBe Odesláno 19. dubna 2024 Nahlásit Odesláno 19. dubna 2024 Před hodinou, Dokusan napsal: Tak z fotky je zřejmé, že to bude nějaký skeleton, úplně nepoznám, jetli je to přilba kosmonauta, pilota nebo to má vazbu na motoristický sport. Povedal by som že prilba kozmonauta ale nechame sa prekvapiť
Dokusan Odesláno 22. dubna 2024 Nahlásit Odesláno 22. dubna 2024 Tak přátelé, můj první nákup úplně naslepo. 1500 liber záloha. Hustý. Asi to bude dobrej adrenalin
Spongebob Odesláno 22. dubna 2024 Nahlásit Odesláno 22. dubna 2024 kluci nechce se někdo zbavit modrých Tridentů C60 Pro 600?
MíraMíra Odesláno 22. dubna 2024 Nahlásit Odesláno 22. dubna 2024 Před hodinou, Dokusan napsal: Tak přátelé, můj první nákup úplně naslepo. 1500 liber záloha. Hustý. Asi to bude dobrej adrenalin Fakt skalní fanoušek Před hodinou, Spongebob napsal: kluci nechce se někdo zbavit modrých Tridentů C60 Pro 600? Po kolikátý do stejný řeky?
tlotlo22 Odesláno 22. dubna 2024 Nahlásit Odesláno 22. dubna 2024 před 41 minutami, Dokusan napsal: Tak přátelé, můj první nákup úplně naslepo. 1500 liber záloha. Hustý. Asi to bude dobrej adrenalin To teda Dnes jsem koukal na videoprezentaci s novými hodinkami, předpokládám, že jsi taky viděl. Tak doufám, že to takový zajíc v pytli nebude. Jsem teď pracovně hodně mimo, ale tohle mi neuniklo.
horskjan Odesláno 22. dubna 2024 Nahlásit Odesláno 22. dubna 2024 Také jsem si to preview dnes nenechal ujít a za mě tedy super kousek...
Dokusan Odesláno 23. dubna 2024 Nahlásit Odesláno 23. dubna 2024 před 7 hodinami, tlotlo22 napsal: To teda Dnes jsem koukal na videoprezentaci s novými hodinkami, předpokládám, že jsi taky viděl. Tak doufám, že to takový zajíc v pytli nebude. Jsem teď pracovně hodně mimo, ale tohle mi neuniklo. Já tu prezentaci nestihl. Takže u mě je to vyloženě zajíc v pytli
horskjan Odesláno 23. dubna 2024 Nahlásit Odesláno 23. dubna 2024 Tady je k tomu více info... https://www.christopherwardforum.com/announces/new-sports-watch-preview-t63489.html Ale jako vždy u těchto preview, je závazek o prezentovaných hodinkách neprozradit podrobnosti až do jejich oficiálního uvedení. Zatím to, pokud vím, fungovalo a bylo respektováno... Každopádně, pro mě (trochu očekávané) pozitivní překvapení I když sám tento kousek s největší pravděpodobností neobjednám...
horskjan Odesláno 23. dubna 2024 Nahlásit Odesláno 23. dubna 2024 před 56 minutami, Dokusan napsal: Já tu prezentaci nestihl. Takže u mě je to vyloženě zajíc v pytli Tak to tedy respekt
Dokusan Odesláno 23. dubna 2024 Nahlásit Odesláno 23. dubna 2024 Titanový skeleton The Twelve. Jak lze dle všeho usuzovat. Asi něco mezi Zenith Defy a Orisem. Snad sem neudělal chybu.
Spongebob Odesláno 23. dubna 2024 Nahlásit Odesláno 23. dubna 2024 před 9 hodinami, MíraMíra napsal: Fakt skalní fanoušek Po kolikátý do stejný řeky? Vole modrý jsem ještě neměl
horskjan Odesláno 23. dubna 2024 Nahlásit Odesláno 23. dubna 2024 I když Oris je moje srdcovka, musím uznat, že ty Wardy se mi líbily výrazně víc. Já zůstávám (a rád) u svých titanovek, ale hlavně kvůli ceně, která je pro mě tady přece jen už vyšší před 26 minutami, Dokusan napsal: Snad sem neudělal chybu. Za nedlouho budeš mít jasno V nejhorším je ta záloha vrátná, myslím...
MíraMíra Odesláno 23. dubna 2024 Nahlásit Odesláno 23. dubna 2024 před 48 minutami, Spongebob napsal: Vole modrý jsem ještě neměl Jó tak to je jiná
Dokusan Odesláno 23. dubna 2024 Nahlásit Odesláno 23. dubna 2024 Budou to parádní hodinky a moc se na ně těším. SH21 je pro mě u Wardů aktuálně nezbytná podmínka pro nákup (až na jisté vyjimky) . Budí se těšit na druhou polovinu roku a případné oficiální představení (25.4.?)
shewcza Odesláno 24. dubna 2024 Nahlásit Odesláno 24. dubna 2024 A co to teda má být? The Twelve skeleton s Sh21? Nebo to chápu špatně? Prezentaci jsem neviděl.
shaggy Odesláno 24. dubna 2024 Nahlásit Odesláno 24. dubna 2024 Kolega uz ma na druhej reklamacii tu SH21. Dlzka opravy odhadovana opat na 6-8 tyzdnov, bo to posielaju do Svajcu.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se