Sláva Odesláno 18. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. ledna 2021 V 11. 1. 2021 v 19:20, Diablo1st napsal: Tieto nové Hybrid gumy sú úplne v pohode. Mal som možnosť ju skúsiť oproti starej verzii je to pokrok. Osobne by som sa nebál do nich ísť, ak preferuješ gumové strapy. Rozdiel medzi Hybrid a Tropic je ten, že Hybrid je guma+cordura a Tropic je čisto guma so vzorom. Perfektní, díky za info. Já dřív nosil gumu na mých prvních Timexech a docela mi to vyhovovalo. V zimě to na rozdíl od tahu nestudí a v létě se s tím zas mohlo v pohodě do vody. Od Buckle & Crown mám ten jejich chevronový pásek a trochu mě zklamala jeho odolnost, co se týká barev. Na podzim jsem ho nosil neustále a při mytí rukou se mi za něj dostalo trochu zpěněného mýdla a danou oblast to vyšisovalo.. Tak přemýšlím o nějaké další alternativě. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dokusan Odesláno 19. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. ledna 2021 V 17. 1. 2021 v 19:40, Diablo1st napsal: Martine, nevieš náhodou ako je to s DPH, ak vec posielaš ako darček? Asi náhoda, ale vypadá to, že nebudu muset nic dokládat. Volal jsem tam, doplatek není žádný. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Diablo1st Odesláno 19. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. ledna 2021 Čo si dostal hodinkový darček? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ondrejm Odesláno 19. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. ledna 2021 Objednával jste někdo černé super compressory? Než jsem se rozhoupal, tak bylo vše pryč Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
emgee Odesláno 19. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. ledna 2021 No, koukám, že v Ostravě pracují, jako vždy, úplně jiným tempem... Moje zásilka leží od pátečního rána v Praze, na lince mi řekli, že mají všechno, co potřebují, nikde žádný problém, jen toho mají moc a musím čekat, než na mě dojde řada. Prý jim to zabere běžně až 3 pracovní dny, než to uvolní k doručení Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Micey Odesláno 19. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. ledna 2021 Jo, jsem na tom v Praze stejně. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shaggy Odesláno 19. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. ledna 2021 Ja som v piatok zobral jeden remen, od rana to je uz na colnici v Ba. Tak uvidime ci to dnes stihnu dnes preclit a zajtra dorucit ako DHL hlasi. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Roman-ZA Odesláno 19. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. ledna 2021 to uz aj remene preclievaju? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shaggy Odesláno 19. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. ledna 2021 Toz asi vsetko nad 22 eur, nie?Sent via IPoAC Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Roman-ZA Odesláno 19. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. ledna 2021 tiez tam nevedia napisat, ze to dar/oprava ... Cinania a Rusi sa to uz naucili Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Quake Odesláno 19. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. ledna 2021 17 minutes ago, Roman-ZA said: to uz aj remene preclievaju? Ano, vsetko nad 22 eur, mne tiez novy CHW remen skoncil na preclenie. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mike2811 Odesláno 19. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. ledna 2021 Pokud jsem to správně pochopil, tak tento limit od nového roku už nemá platit, danit se má všechno: Viz třeba tady - Osvobození od DPH u zásilek z e-shopu – zrušení 2021 | Finance.cz Hádám, že pokud je to výmysl EU, tak to bude platit i na Slovensku. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shaggy Odesláno 19. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. ledna 2021 Zrusenie limitov sa presunulo na 1.7. Uz pisalo DHL, ide sa to preclievat, ale opat to Ward kryje. BTW na dokumente co Ward prilozil k zasielke(Delivery Note) je suma bez VAT (Net Total) + VAT = zaplatena suma. Rovnako to je aj na papiery k hodinkam. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mike2811 Odesláno 19. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. ledna 2021 Díky za info, to se bude hodit Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
_lip_ Odesláno 19. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. ledna 2021 Celníci mě s tím už docela štvou a DHL také asi změnilo zpracování. Za 14 hodin to dorazilo z UK do Brna a teď to tam už 6 dní hnije a čeká na proclení. Kdysi to aspoň fungovalo tak, že to DHL nějak zrychleně zpracovalo s tím, že vybralo předpokládaný dluh. Teď to má dokonce předplacené a trvá to už skoro týden Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dokusan Odesláno 19. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. ledna 2021 Já jsem tam (DHL) volal a omlouvali se, že aktuálně nestíhají proclivat. Ale zeptala se mě, je to je soukromé nekomerční, řekl jsem že jo a ona že to procli prioritně, za hodinu už to frcelo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
novopa Odesláno 19. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. ledna 2021 https://www.christopherward.com/sale Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
_lip_ Odesláno 20. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. ledna 2021 Tak dneska konečně nějaká změna. Po týdnu nicnedělání a jednom mojem telefonátu mi konečně poslali ten formulář pro proclení. DHL odvádí výbornou práci a těch 700, které si za to účtují, si fakt zaslouží Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dokusan Odesláno 20. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. ledna 2021 Tak já to měl bez formuláře Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
_lip_ Odesláno 20. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. ledna 2021 (upraveno) Tak při tom hovoru se mě samozřejmě ptal na ty stejné věci, které teď chtějí zase v tom standardním formuláři. S komentářem, že všechno mají a nic navíc nepotřebují... Očekávám, že to tam teď pár dní zase vyhnije. Doufám aspoň, že se mě nepokusí navíc stáhnout o ten poplatek za to vyřízení. Upraveno 20. ledna 2021 uživatelem _lip_ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se