peter_s Odesláno 10. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. dubna 2021 A este trocha Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
paya01 Odesláno 20. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. dubna 2021 Včera jsem objednal své první Wardy - bronzovou limitku Ombré. Nemůžu se dočkat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
peter_s Odesláno 20. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. dubna 2021 Tesime sa na fotoprispevky. Urcite budes spokojny. Napis ake odchylky ti bude robit COSC masinka. Moje C65 Dartmouth idu mimo toleranciu do minusu a zvazujem ich poslat spat nech ich doladia. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dokusan Odesláno 22. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. dubna 2021 Ještě než udělám samostatné vlákno (pokud ho tedy udělám), hodím to sem. Po odchodu Chrise Warda od "Wardů" si on a jeho synové založili značku Tribus. Prodejní model je přímý, jako CW. Ceny komentovat nebudu. Zde jedna z recenzí prvního modelu https://wornandwound.com/review/review-the-tribus-tri-01/ Chystám se je pořídit pokud se tak stane recenzi již hodím do jiného vlákna. https://tribus-watches.com/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Diablo1st Odesláno 24. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. dubna 2021 No tie Expy II od Warda nevyzerajú zle podľa môjho Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
paya01 Odesláno 24. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. dubna 2021 Sauce? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dokusan Odesláno 24. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. dubna 2021 před 6 hodinami, paya01 napsal: Sauce? Co? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Diablo1st Odesláno 24. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. dubna 2021 Asi chcel napísať Source, len sa mu poplietli písmenká Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dokusan Odesláno 24. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. dubna 2021 Hey all. We know that images of the Sealander are getting out there, and posts are being made here and on the Forum, but we are having to remove them because they are are technically under embargo until next week. And even though they may be getting out there, we don't want any issues with CW (they did contact us about this). The admin team asks that members not post pics until official release. Thanks for understanding. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dokusan Odesláno 24. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. dubna 2021 Potřeboval bych tu fotku smazat, nevíte, kdo je v tomhle vlákně admin? Neumím to na mobilu najít. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
peter_s Odesláno 24. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. dubna 2021 A kde si tu fotku zobral? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dokusan Odesláno 24. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. dubna 2021 Sorry, fotku jsem nechal smazat. Vydržte ještě týden Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shaggy Odesláno 24. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. dubna 2021 Robia z toho divadlo teda... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
paya01 Odesláno 25. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. dubna 2021 Jak se nejlépe starat o "Distressed brown vintage oak leather" . Na CW Fóru jsem našel nářky, jak se to rychle loupe a rozpadá a doporučují použít nějaký kondicionér. Máte nějaký vyzkoušený tip na údržbu řemínku? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
orol Odesláno 26. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. dubna 2021 Čeho to byla fotka? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dokusan Odesláno 26. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. dubna 2021 Tři nové kousky, nová řada C69 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martin151 Odesláno 26. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. dubna 2021 jeden týden to dáme Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ondrejm Odesláno 29. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. dubna 2021 Teď na mě vyskočila nová řada C63, tak už i CW má své expy. Líbí se mi, ale možná se mohli alespoň trošku barevně odlišit. https://www.christopherward.com/sport-new/c63-sealander-gmt/C63-39AGM3-S00W0-VK.html Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Žigi Odesláno 29. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. dubna 2021 před 5 minutami, ondrejm napsal: Teď na mě vyskočila nová řada C63, tak už i CW má své expy. Líbí se mi, ale možná se mohli alespoň trošku barevně odlišit. https://www.christopherward.com/sport-new/c63-sealander-gmt/C63-39AGM3-S00W0-VK.html Mám to uplně stejně. Neměl jsem zatím odvahu sem dát odkaz. Ty bílý jsou strašný homage Podle mě už mají značku trochu na něco víc, než jen levná varianta jiných hodinek. Škoda, tohle kolo vynechám. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Emiliano Odesláno 29. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. dubna 2021 (upraveno) Za mě super. Hlavně ta velikost. Jen klasicky nevím, jestli budu chtít bílý nebo černý a jestli klasický nebo GMT... Upraveno 29. dubna 2021 uživatelem Emiliano Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se