shaggy Odesláno 5. července 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. července 2022 Nie su ani jedny uz. Kto ich zobral urobil dobre podla mna. Som nad tim Compressorom rozmyslal, ale ani cash nie je a moje sucasne C65 Trident a C65 Chronograph pokryvaju vsetky poziadavky. Tie Abyss SH21 vyzeraju uzasne! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lemon Odesláno 5. července 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. července 2022 Z aktuálnych zliav vyzerajú fajn aj tieto: https://www.christopherward.com/sale/c1-worldtimer---nearly-new/N01-43AWT2-S00W0-CB.html A tieto https://www.christopherward.com/sale/c65-chronograph----nearly-new/N65-41ACH1-S0BB0-B0.html Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dokusan Odesláno 5. července 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. července 2022 Ty první jsem měl, velký, tak sem je prodal. Ty druhy mám pořád a jsou super. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gazdiq Odesláno 5. července 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. července 2022 před 2 minutami, Dokusan napsal: Ty první jsem měl, velký, tak sem je prodal. Ty druhy mám pořád a jsou super. Niesu prilis tmave? Mam pocit ze ani na fotke ich neprecitam. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lookyn Odesláno 5. července 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. července 2022 Sakra, ty C60 Abyss SH21 jsou vážně parádní, ale jedny bez COSC certifikátu a druhé Nearly New... Nevím, asi bych bohužel nedokázal překousnout ani jedno... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shaggy Odesláno 5. července 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. července 2022 (upraveno) Mal som / mam vela NN kuskov od nich a niektore vyzerali uplne ako nove, ine jak po 2 dnoch na ruke. Proste dokopy nic co by stalo za rec. Upraveno 5. července 2022 uživatelem shaggy Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dokusan Odesláno 6. července 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. července 2022 před 12 hodinami, Lookyn napsal: Sakra, ty C60 Abyss SH21 jsou vážně parádní, ale jedny bez COSC certifikátu a druhé Nearly New... Nevím, asi bych bohužel nedokázal překousnout ani jedno... COSC certifikát je jen kus papíru, na které kašlu a Nearly New jsem měl mraky a jen na jedněch jsem našel drobnou vlasecnici. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shewcza Odesláno 6. července 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. července 2022 Presne COSC papír je úplně k ničemu. Klidně s ním zatopím v krbu. Lepší když ty hodinky jdou v rámci tolerance COSC ne? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lookyn Odesláno 6. července 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. července 2022 Ona to naprosto přesně vystihla moje přítelkyně, když jsem se s ní o tom včera bavil Já takovej perfekcionista bych to prostě nepřekousl, že už je někdo přede mnou měl a já je nemám úplně fungl nový... Podobně u těch bez certifikátu... když vím, že normálně ho mají mít, tak si to ve své hlavě neobhájím ani tou slevou, která byla tuším 500 EUR... Tak asi jedině někdy v budoucnu za plnou cenu... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shaggy Odesláno 6. července 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. července 2022 Objednas, pozries a ked sa ti nebude pacit stav, tak to bez problemov a (tusim stale) zadarmo vratis. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lookyn Odesláno 6. července 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. července 2022 @shaggy ono už je stejně naštěstí pozdě Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shaggy Odesláno 6. července 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. července 2022 V akcii su aj C65 Aquitaine, aj GMT... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Micey Odesláno 6. července 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. července 2022 Lakaly me ty karbony, nastesti jsem vymekl.. ale furt to aktualizuju, ne ze ne:) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dokusan Odesláno 7. července 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. července 2022 Dodána spousta strapu a řemenů. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dokusan Odesláno 8. července 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. července 2022 Tak nečekal sem, že ten cifr bude tak parádní. Celkově působí hodinky velice kompaktnim dojmem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zdenek1307 Odesláno 14. července 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. července 2022 Výborně, tady ty už jsou hodně povedený. Jen nevím, proč zmizela stránka z webovek Wardů. O C60 Atoll už žádná zmínka. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dokusan Odesláno 17. července 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. července 2022 V 14. 7. 2022 v 15:18, Zdenek1307 napsal: Výborně, tady ty už jsou hodně povedený. Jen nevím, proč zmizela stránka z webovek Wardů. O C60 Atoll už žádná zmínka. Protože byly po pár hodinách vyprodané Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gazdiq Odesláno 18. července 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. července 2022 Stala sa mi zaujímavá vec. Chcel som o pár stránok dozadu spomenutej vade napísať na oficiálne Christopher Ward fórum, no kedže som sa práve zaregistroval, tak moj príspevok musel prejst approvalom od moderatora. Ten mi to zamietol a napísal mi súkromnú správu, že v týchto prípadoch je nariadenie, že sa majú tieto veci písať priamo CEO spoločnosti - Mike France. Tak som mu napísal mail ohľadom toho ako som sklamaný, že hodinky netesnia a ako by mali a že si myslím ,že je v nich konštrukčná chyba. Plus nejaký emocionálny výlev atď.. Prekvapivo, na ďalší deň prišiel mail naspat, že danú vec preveria. Prešli 2 týždne , tak som napísal znovu, ci nedostanem nejaký update. a ľaľa, napísali mi ,že ich mrzí ,že som sklamaný a že mi refundnú celú cenu opravy. Nižsie preposielam celý text mailu, Sincerest apologies for the delayed response. I can confirm your watch has now been serviced and is awaiting its final quality control check before being sent back to you. I can only apologise for the experience you’ve had so far with us, as a form of recompense we would like to offer a refund for the £190 you have paid for the work to be carried out. If you are interested in an explanation, please see the following: As a rule of thumb we always inform our customers of the outcome of our inspections and advise on any areas where we may feel there is a misunderstanding, hence our suggestion to review the handbook for the watch, my apologies if this came across as insulting in any way, this was not our intention at all. Generally, 150m water resistance is tested under static pressure, however this test does not include dynamic pressure changes or saline water. These two factors can sometimes influence the water resistance of the watch, so whilst I would be confident saying that your watch should have no problem in the kitchen sink, I would be reluctant to say that it would be fine in a proper dive setting. I hope our offer is suitable for you, I will organise for the funds to return to your account now. Please let me know if there’s anything else we can do for you, hopefully you can continue to wear your C65 with pride. Kind regards, Matt Customer Services Manager Takže viera v značku je obnovená, asi , len sa asi netreba báť napísať CEO spoločnosti Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lemon Odesláno 18. července 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. července 2022 Aspoň, že to dobre dopadlo, aj keď nie na prvú šupu. Ale s tým 150m WR by som fakt počítal, že s nimi môžem plávať hocikde. Jeden pán na fóre alebo na FB postol svoje Bulovy Lunary ako letné hodinky do bazénov, že ich WR 50 je podľa Citizenu dostačujúca. Toho by som sa už bál nakoľko sú to chrona bez šróbovacej korunky. Ja som mal zato, že všeobecne stačí VR 100 M na plávanie v bazéne alebo mori bez potápania s prístrojom. Čiže v návode v CHW sa píše ohľadom vodotesnosti čo? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gazdiq Odesláno 19. července 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. července 2022 Toto je z brožúry Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se