Zdenek1307 Odesláno 4. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. ledna 2023 Včera jsem se na ně díval... a pozdě. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Emiliano Odesláno 5. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. ledna 2023 Ahoj, tušíte prosím někdo, kdy začne lednový výprodej? Díky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Diablo1st Odesláno 5. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. ledna 2023 Akurát mi prišiel mail: LINK Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Emiliano Odesláno 5. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. ledna 2023 (upraveno) Díky. Tak už jsem nakoupil: Upraveno 5. ledna 2023 uživatelem Emiliano Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shaggy Odesláno 5. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. ledna 2023 Aj ja Eeste presviedcam kolegu na daco Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kotlick Odesláno 5. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. ledna 2023 C65 Super Compressor nejdou vložit do košíku... wtf.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shaggy Odesláno 5. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. ledna 2023 @Kotlicksorry Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shewcza Odesláno 5. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. ledna 2023 @Micey máš tam ty bronzovky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Micey Odesláno 5. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. ledna 2023 @shewcza Vim, ale ten divnej pošmirglovanej cifr sakra.. přeci to nebudu kupovat jenom proto, že je to levný?! EDIT: Nebo jo?:) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shewcza Odesláno 5. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. ledna 2023 @Micey když vemeš ty modrý a nebudou se Ti líbit, tak se nad Tebou slituju Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Micey Odesláno 5. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. ledna 2023 @shewcza Hm,hm, dám tomu čtvrthoďku. Ty chrona sou za supr prachy.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jsiska Odesláno 5. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. ledna 2023 Mne tam unikly sealander 36mm. Tak pokud je bral nekdo tady a nebudou se mu libit Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shewcza Odesláno 5. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. ledna 2023 Nad těma chronama jsem taky chvilku uvažoval (černo-žlutý), ale teď jsem měl trochu větší výdaje a ještě není konec příští měsíc by se mi hodil výprodej:-D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Danny35 Odesláno 5. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. ledna 2023 SuperCompressory fuč a nešly dát ani do košíku V 6. 1. 2022 v 15:53, novopa napsal: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vítek75 Odesláno 5. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. ledna 2023 Do košíku už nejde dát nic. Asi jsou zahlcení Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shewcza Odesláno 5. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. ledna 2023 Zajímalo by mě co vzal Marťas, ale asi nic, protože tady z toho všechny má Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dokusan Odesláno 5. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. ledna 2023 před 9 minutami, shewcza napsal: Zajímalo by mě co vzal Marťas, ale asi nic, protože tady z toho všechny má Přesně jak říkáš Zvažoval sem ty 36tky,ale nakonec sem se na to vyprdnul. Přeci jen jsem v úterý objednal C60 Graphite Special Edition,tak lednový přírůstek bude. Navíc ty Graphite byly opravdu za dobrou cenu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dokusan Odesláno 5. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. ledna 2023 před 18 minutami, Vítek75 napsal: Do košíku už nejde dát nic. Asi jsou zahlcení Ne. To co nejde dát do košíku je prodané Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dokusan Odesláno 5. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. ledna 2023 před 25 minutami, shewcza napsal: Nad těma chronama jsem taky chvilku uvažoval (černo-žlutý), ale teď jsem měl trochu větší výdaje a ještě není konec příští měsíc by se mi hodil výprodej:-D Ty chrona jsem měl, jsou super, ale moc mi neseděly na ruce Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dokusan Odesláno 5. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. ledna 2023 Jinak na léto jsem přemýšlel nad oranžovými Saphire. Měl jsem je už v černé a ta oranžová mě celkem láká, ale mám obavy ze ten cifr bude v reálu vyblitej Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se