Dokusan Odesláno 6. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. ledna 2023 Jsem na ně celkem zvedavej. Ten ciferníku vypadá světlejší než sem čekal, což je spíš plus. Je to zajímavý kousek,tak snad mi sedne. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Locky Odesláno 6. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. ledna 2023 Vypadají moc pěkně! Těšíme se na pocity a další živé fotky. Tušíte, jakou mají mít L2L? Stejnou jako C60 42mm = 49,3mm? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dokusan Odesláno 6. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. ledna 2023 před 16 minutami, Locky napsal: Vypadají moc pěkně! Těšíme se na pocity a další živé fotky. Tušíte, jakou mají mít L2L? Stejnou jako C60 42mm = 49,3mm? Stejnou, je to stejné pouzdro Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Locky Odesláno 6. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. ledna 2023 Díky za potvrzení. Aspoň mě nemusí tolik trápit, že jsem je nestihl - C60 pouzdro ve 42mm je mi už na ruce velké. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dokusan Odesláno 6. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. ledna 2023 Nové kousky ve Winter sale Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dokusan Odesláno 6. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. ledna 2023 (upraveno) Tohle prostě musím mít. SH21, small second a rezerva nátahu. https://www.christopherward.com/watches/c60-shadow-special-edition/C60-42APR3-SHADW-BG.html Upraveno 6. ledna 2023 uživatelem Dokusan Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
janoj Odesláno 6. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. ledna 2023 před 35 minutami, Dokusan napsal: Nové kousky ve Winter sale Tak som to nevydržal Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dokusan Odesláno 6. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. ledna 2023 Myslím si, že letos už by to stačilo. Na cestě: Bel Canto, C60 Graphite, C65 Cranwell Series 2, C60 Shadow. Tak doufám,že už nic nevymysli Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dokusan Odesláno 6. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. ledna 2023 Právě teď, janoj napsal: Tak som to nevydržal Co jsi objednal? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
janoj Odesláno 6. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. ledna 2023 před 6 minutami, Dokusan napsal: Myslím si, že letos už by to stačilo. Na cestě: Bel Canto, C60 Graphite... Človeče, kde to ty objednávaš, veď sú non-stop vypredané V akej farbe si zobral Bel Canto? před 9 minutami, Dokusan napsal: Co jsi objednal? C65 Aquitaine. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dokusan Odesláno 6. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. ledna 2023 před 8 minutami, janoj napsal: Človeče, kde to ty objednávaš, veď sú non-stop vypredané V akej farbe si zobral Bel Canto? Objednával jsem je hned první den 1.11. , modré Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MíraMíra Odesláno 6. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. ledna 2023 Co se nám narodil prcek, tak na hodinky moc nezbývá čas a zase mi hned něco uteklo. Kdyby někoho ty graphity neba, rád bych je zkusil. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dokusan Odesláno 6. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. ledna 2023 V 3. 1. 2023 v 18:58, Žigi napsal: Tak tohle jsou první Wardy co mě mrzí, že to čtu až teď:( tyhle na tahu bych okamžite odklepnul, přesně takový pvd jsem měl na wish listě:( Kdyby ti Dokusane neseděli, neposilej je zpět ale ke mě prosím! Možná je budu muset pustit. Když tak ti napíšu. Koupil sem jejich další novinku a nevím,jestli si je nechám Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Greenhornik Odesláno 6. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. ledna 2023 (upraveno) Já si taky ještě nejsem jistej, moc potápkovej nejsem a jestli nebudou aspoň tak dobrý jak moje Synchrony, tak půjdou. Upraveno 6. ledna 2023 uživatelem Greenhornik Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Žigi Odesláno 6. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. ledna 2023 před 23 minutami, Dokusan napsal: Možná je budu muset pustit. Když tak ti napíšu. Koupil sem jejich další novinku a nevím,jestli si je nechám Díky! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dokusan Odesláno 6. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. ledna 2023 Před hodinou, Greenhornik napsal: Já si taky ještě nejsem jistej, moc potápkovej nejsem a jestli nebudou aspoň tak dobrý jak moje Synchrony, tak půjdou. Tak to sou úplně jiný hodinky jak synchrony. Synchrony mám a co se týče pouzdra, tak zpracováním jsou o několik úrovni pod Wardama. Ale jinak je to legendární pouzdro. Ty hodinky prostě nemůžeš porovnávat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Greenhornik Odesláno 6. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. ledna 2023 (upraveno) Jasný, Synchrony jsou humpolácký. Já to spíš beru pocitově. Potápky mě moc neba a když už, tak to musí být úlet nebo něco trochu vintage. Prostě až to budu mít v ruce, tak buď tam bude jiskra nebo ne Příští týden budu mít ještě Ollech und Wajs P-104, to je dost specifická věc. Pouzdro mě bude bavit, ale jak tak projíždím fotky všude možně po skupinách, tak vůbec nevím, jestli ten ciferník nebude až moc světlej. Na nějakých fotkách to vypadá gut, na jiných je až moc světlý. Třeba na téhle fotce jsou úplně super, to bych si je nechal Upraveno 6. ledna 2023 uživatelem Greenhornik Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zbyn12345 Odesláno 7. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. ledna 2023 Zdravím. Kdyby někdo nebyl spokojený s C60 Graphite, měl bych zájem. V obchodě zmizely rychlostí blesku tak třeba budu mít štěstí tady. Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dokusan Odesláno 8. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. ledna 2023 Očekávám nové přírůstky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Locky Odesláno 9. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. ledna 2023 Koukám na těch pár kousků ve výprodeji a nějak nechápu, proč mají černé C60 Tridenty 38mm na oceli za 829,50 EUR: https://www.christopherward.com/sale/c60-trident-pro-600/S60-38ADA3-S0KK0-B0.html a přitom tytéž v modré jen za 770,25 EUR: https://www.christopherward.com/sale/c60-trident-pro-600/S60-38ADA3-S0BB0-B0.html Možná jiný druh opotřebení? Každopádně ty modré jsou za ty peníze už super kauf pro někoho s menším zápěstím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se