Spongebob Odesláno 13. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. ledna 2023 koukám krom koncových dílků používaj furt ten samej tah.. to by mohly trošku pozměnit.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Danny35 Odesláno 13. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. ledna 2023 Chlapi, máte to hezký a gratulace k Supercompressorum. Ty jsem ve výprodeji nestihl. Včera mi poslali bronzovky a dnes si je mám jít vyzvednout. Byl to fofr. To jsem na to zvědavý. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dokusan Odesláno 13. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. ledna 2023 před 29 minutami, Spongebob napsal: koukám krom koncových dílků používaj furt ten samej tah.. to by mohly trošku pozměnit.. Ale hlavně už jsou na tom "novým" tahu konečně i puldilky . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shaggy Odesláno 13. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. ledna 2023 8 minutes ago, Dokusan said: Ale hlavně už jsou na tom "novým" tahu konečně i puldilky . Presne! Kukam teraz na tie compresory a su tam 2 poldieliky! Parada! Na Chrono mam problem presne si nastavit velkost naramku aj napriek mikroregulacii. A inac, tieto compresory maju stale kolicky, ziadne srobiky na tahu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
esotery Odesláno 13. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. ledna 2023 @shaggyTy supercompresory vypadají naživo mnohem lépe než na webu, paráda:) @Danny35To samé, včera odpo to poslali, dneska ráno jsem to proclíval s tím, že už jsou v Ostravě, s DHL je to fakt fofr Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dokusan Odesláno 13. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. ledna 2023 před 42 minutami, shaggy napsal: Presne! Kukam teraz na tie compresory a su tam 2 poldieliky! Parada! Na Chrono mam problem presne si nastavit velkost naramku aj napriek mikroregulacii. A inac, tieto compresory maju stale kolicky, ziadne srobiky na tahu. Jasně, to je starý model. Začali to dávat letos, tuším když uváděli nový model C60 300. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shaggy Odesláno 13. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. ledna 2023 1 hour ago, Dokusan said: Jasně, to je starý model. Začali to dávat letos, tuším když uváděli nový model C60 300. Chvalabohu pre mna. Poldielik z kompresorov som nahodil na C65 Chrono. Hned to sedi lepsie Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Emiliano Odesláno 14. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. ledna 2023 před 22 hodinami, shaggy napsal: Presne! Kukam teraz na tie compresory a su tam 2 poldieliky! Parada! Na Chrono mam problem presne si nastavit velkost naramku aj napriek mikroregulacii. A inac, tieto compresory maju stale kolicky, ziadne srobiky na tahu. před 21 hodinami, Dokusan napsal: Jasně, to je starý model. Začali to dávat letos, tuším když uváděli nový model C60 300. Mám tu C63 GMT z letošního výprodeje ještě se starým logem (celým nápisem Christopher Ward), ale tah už má šroubky. To jen pro info. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dokusan Odesláno 14. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. ledna 2023 Zajímavý článek (sorry pokud už to tu bylo) https://www.hodinkee.com/articles/in-depth-c1-bel-canto Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dokusan Odesláno 17. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. ledna 2023 SH21 je prostě zajímavý stroj Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
esotery Odesláno 18. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. ledna 2023 Chlapi, jakou máte zkušenost s vrácením v rámci 60/60? Bez problémů? Díky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Emiliano Odesláno 18. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. ledna 2023 Já vracel loni a vše bez problémů. Vyplnil jsem nějaké jejich formuláře, pak jsem se domlouval s DHLkem, kdy si je vyzvednou a pak už jsem jen čekal, až je u Wardů zkontrolují. No a po kontrole mi vrátili peníze. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pepino777 Odesláno 18. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. ledna 2023 Tady se o to místní osazenstvo skoro popralo, je škoda je nenabídnout. (pokud tedy znáš nějakého člena, který plní podmínky pro prodej) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
esotery Odesláno 18. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. ledna 2023 @Emiliano Díky, to zní pozitivně @Pepino777 bohužel neznám a myslím, že by ani nikdo ty obyčejné 600kové tridenty v 38mm nechtěl, zvlášť když jsou ještě pořád k dispozici. Mám rád malý hodinky, ale ty potápky jsou na mém 18cm zápěstí moc malý (i díky tomu vymazlenému pouzdru). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Emiliano Odesláno 18. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. ledna 2023 před 17 minutami, esotery napsal: bohužel neznám a myslím, že by ani nikdo ty obyčejné 600kové tridenty v 38mm nechtěl Já je mám a jsem s nimi maximálně spokojenej. Je fakt, že mám zápěstí 16,5 cm. Každopádně na vrácení máš 60 dní, tak bych to zkusil dát do inzerce. Taky tam jedny Wardy z lednového výprodeje mám. Když se tu neprodají, tak je pošlu zpět. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
esotery Odesláno 18. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. ledna 2023 před 3 minutami, Emiliano napsal: Já je mám a jsem s nimi maximálně spokojenej. Je fakt, že mám zápěstí 16,5 cm. Každopádně na vrácení máš 60 dní, tak bych to zkusil dát do inzerce. Taky tam jedny Wardy z lednového výprodeje mám. Když se tu neprodají, tak je pošlu zpět. Na tobě vypadají parádně. Mně by víc slušely 40 a možná bych snesl i 42. (Ten sirokoúhláč v mobilu to přece jen trošku zdeformuje a udělá je vetší než jsou) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Emiliano Odesláno 18. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. ledna 2023 To jo. 40mm určitě, 42mm by asi taky seděly. Já tu velikost (malost) taky dlouho řešil. Nekonec jsem rád za 38mm. Teď jsem koupil ještě 40mm 300. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
esotery Odesláno 18. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. ledna 2023 A které ti sedí víc? 600vky nebo 300vky? Mně je na těch 300vkách sympatická ta tloušťka, ale nejsem úplně odvařený z té tenké lunety. Jak vrátím ty 38ky a nebudu limitovaný výprodejem, tak se možná poohlídnu i po Aquitaine. Škoda, že je ten jejich showroom tak strašně daleko:). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Emiliano Odesláno 18. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. ledna 2023 38/600ky jsou pohodlnější. 40/300ky jsou zase proporčně vyváženější, ale zase mají delší sponu, která už je na mé ruce hraniční. Každopádně unosím oboje. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
esotery Odesláno 18. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. ledna 2023 Tu sponu mají strašně dlouhou, to je pravda. Je to kvůli tomu mikroposuvu? Jinak trošku offtopic, ale Wardi mají úplně boží balení a celkově ten zážitek z rozbalování je super. Trošku se divím, jak se jim to tam ještě daří cenově vmáčknout. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se