Beet Odesláno 6. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. října 2018 Psal jsem Wardum, že mi C65 chybí datum, jestli neplanují nějaký update.Tohle mi odepsal Adrian: I highly suggest you to have a look at our Loupe issue in early November as we will havea new release preview that may please you. Kind regardsAdrian To jsem zvědav co se před Vánoci chystá. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Robero79 Odesláno 6. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. října 2018 Všetko čo píšeš je pravda, bohužiaľ pre mňa je to aj tak veľa (teda aspoň zatiaľ). Navyše na moje 16,5cm zápästie sú modely s SH21 troška veľké. 43mm tridenty sú totálne mimo a 40,5mm oblekovky sú už tiež jemne za hranou. Preto sú stále mojimi favoritmi C65 Trident Vintage s 38mm puzdrom O kvalite ako takej vôbec nepochybujem.s tou velikosti je to dost relativni, sice ty C9 maji 40mm ale taky minimalni sirku lunety, cifr zabira cely prumer pouzdra, a je na tuto velikost abnormalne velky a hodinky opticky vypadaji jako 42+, pritom nozky jsou kratke a zahnute, takze l2l vyhovi i mensi ruce. Ja mam zapesti 17,5 cm (viz moje foto cca 50 prispevku zpet).Velikosti taky neprida tloustka, ktera je o nejake 2-3mm vyssi nez by se ocekavalo a ma bliz k potapkam nez k oblekovkam. Ale pokud si clovek zvykne, zasadni problem to neni, je to vsechno prebito tim uzasnym strojkem. Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dokusan Odesláno 6. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. října 2018 Všetko čo píšeš je pravda, bohužiaľ pre mňa je to aj tak veľa (teda aspoň zatiaľ). Navyše na moje 16,5cm zápästie sú modely s SH21 troška veľké. 43mm tridenty sú totálne mimo a 40,5mm oblekovky sú už tiež jemne za hranou. Preto sú stále mojimi favoritmi C65 Trident Vintage s 38mm puzdrom O kvalite ako takej vôbec nepochybujem.Navíc C9 Harrison Small Second s tímto kalibrem tady šly téměř nové pod 20k a myslím, že pod 20k tady šly i C9 Big Date a to je parádní cena. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dokusan Odesláno 6. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. října 2018 Ještě něco k Wardům, částečná odpověď na diskuze ohledně SH21https://www.christopherward.co.uk/blog/a-merger-of-minds/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Robero79 Odesláno 6. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. října 2018 Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dokusan Odesláno 8. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. října 2018 Šach mat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Olgoj Odesláno 9. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. října 2018 Pretože som sa sťažoval, že mám problém s novými hodinkami Ch. Ward C65 Trident Vintage Divers Blue, musím teraz chváliť.Teda po tom, ako som sa dohodol s Ch. Ward customer service, že hodinky pošlem na výmenu späť, v pondelok 1.10. o 17 hod som balík podal Slovenskou poštou ako doporučenú zásielku za 14,50 ?. V stredu sa mi ozvali "Wardi", že hodinky dostali a budú ma v priebehu 2 - 3 dní informovať čo ďalej. V piatok 5.10. som dostal správu, že moje nové hodinky sú na ceste. V pondelok 8.10. o 11hod som ich už mal na ruke. Pravdepodobne z dôvodu, že som pri pôvodnej objednávke zadal doručenie cez DHL, reklamáciu mi tiež vybavili DHL-kom. Poštovné 14,50? mi budú refundovať na môj účet. Čo dodať? Ono sa to vlastne chváli samo. Musím už len konštatovať, že hodinky sú nádherné a ich presnosť je zatiaľ +2,5 až +3 sec. za 24hod. Potom že nekúp si ďalšie. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dokusan Odesláno 9. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. října 2018 Tak skvělé zprávy, já mám s CW Customer Service a jejich zárukou 60/60 dlouhodobě dobrou zkušenost.A teď jedny moje stálice, které jsou se mnou téměř od začátku mého "chronobundu"C1000 Typhoon Cockpit Edition, keramický pouzdro, ETA Valjoux, krásný cifr a dokonalý antireflex Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ondrejm Odesláno 12. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. října 2018 Dám tomu Natu ještě trochu prostoru, když je venku tak hezky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dokusan Odesláno 12. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. října 2018 Mě na tom natu příjemně překvapily... Vypadá to OK Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kluk jako buk Odesláno 12. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. října 2018 Vy, co je nosíte, nemyslíte si, že by byla lepší menší rozteč nožiček? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ondrejm Odesláno 13. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. října 2018 Taky mě to příjemně překvapilo, hlavně jsou jsou relativně tenké, takže na něm sedi perfektně. Předtím jsem na natu nosil hlavně SKX007 a ty už byly opravdu vysoké. K té rozteči, přijde mi to akorát a naživo bys 22mm netipoval, vypadá menší. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dokusan Odesláno 13. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. října 2018 Jj, jsou pěkně nízké a to nato je dobrá volba, zkusím nějaké najít ke svým bronzovkam, až chytnou patinu.Jinak C65 působí na ruce větším dojmem, takže 22 je OK Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dokusan Odesláno 18. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. října 2018 Na stránkách Wardů aktuálně sleva 15 % na "best selling" lines. A já na ruce svoje bronzovky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vlk007 Odesláno 18. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. října 2018 Nevíte, jak často se to objevuje? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dokusan Odesláno 18. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. října 2018 (upraveno) Pravidelně, ale vždy na různé modely. Největší slevy před vánocemi Upraveno 18. října 2018 uživatelem Dokusan Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vlk007 Odesláno 18. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. října 2018 Díky. A vždy jen na víkend? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dokusan Odesláno 18. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. října 2018 Je to různý, vyplatí se sledovat jejich stránky. Záleží jaký model tě zajímá. Občas mají něco v sekci Clearance, občas slevové kupony občas procentuální slevu.Přemýšlíš nad něčím konkrétním? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vlk007 Odesláno 20. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. října 2018 Pokukuju po nějakejch oblekovkách Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dokusan Odesláno 23. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. října 2018 Bronzový Tridenty C65 zezadu a z boku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se