here Odesláno 15. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. listopadu 2018 Ano, pak byl ještě i tento. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
here Odesláno 15. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. listopadu 2018 Ty Tvoje mají hezčí zdobení strojku. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
here Odesláno 15. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. listopadu 2018 Ty druhý to mají takhle. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dokusan Odesláno 15. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. listopadu 2018 (upraveno) Ty druhy jsou C1 Grand Malvern Small Second... Moje jsou C9 Harrison Small Second. Pouzdro je jiný, C1 jsou více oblekovky. Osobně se mi více líbí zdobení C1 Upraveno 15. listopadu 2018 uživatelem Dokusan Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Diablo1st Odesláno 15. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. listopadu 2018 Pokud myslíš nástupce tohoto modelu, tak zatím nechystá. Ale vznesu dotaz. Keď už sa budeš pýtať, spýtaj sa či v budúcnosti neplánujú spraviť Tridenty v 40mm puzdre. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dokusan Odesláno 15. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. listopadu 2018 Tak odpověď na Tridenty ve 40mm pouzdře znám. C60 v tomto rozmeru neplanuji Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Robero79 Odesláno 15. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. listopadu 2018 tak je k dispozici nova barva C65, ale nevim, nejak mi to nevoni... Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kluk jako buk Odesláno 15. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. listopadu 2018 Mě taky ne. Ale kdybych si měl tipnout, kde to bude hit, tak v Anglii. Nový Tridenty by snad údajně měli/y (?) mít ke 42 mm, co jsem četl. Jestli plánují zachovat i rozměr 38 mm, nebo ideálně zvětšit ho na 39 mm (za snížení pouzdra), o tom už ani slovo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ondrejm Odesláno 16. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. listopadu 2018 Na zelenou verzi jsem se těšil, ale tohle vypadá tak nějak nijak, nemastně neslaně. Působí na mě přesně jak se psalo na webu: "the art of camouflage", jako by se nechtělo, aby si jich vůbec někdo na zápěstí všiml. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dokusan Odesláno 16. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. listopadu 2018 Anglani mají holt co se barev týče zvláštní vkus. Úplně si je dokážu představit na ruce někoho kdo má bundu Barbour a jezdí ve starým LandRoveru Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dokusan Odesláno 16. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. listopadu 2018 (upraveno) Aktuálně další várka nearly new hodinek v sekci clearance s 30ti procentní slevou.Tentokrát jsem neodolal. Dokonce jsme chtěl koupit dvoje, ale nakonec jsem se zabrzdil a vzal jen jedny.Někdo tady zvažoval C1 Gran Malvern Moonphase. Jsou tam v modré. Hodně mi cukala ruka....Dokonce tam měly baterkový tridenty se starým logem, na tahu za 130 liber..., ty už jsou ale fuč Upraveno 16. listopadu 2018 uživatelem Dokusan Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Aspean Odesláno 16. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. listopadu 2018 Aktuálně další várka nearly new hodinek v sekci clearance s 30ti procentní slevou.Tentokrát jsem neodolal. Dokonce jsme chtěl koupit dvoje, ale nakonec jsem se zabrzdil a vzal jen jedny.Někdo tady zvažoval C1 Gran Malvern Moonphase. Jsou tam v modré. Hodně mi cukala ruka....Dokonce tam měly baterkový tridenty se starým logem, na tahu za 130 liber..., ty už jsou ale fučTo sem byl ja Chodi me od nich v emailu furt neco ale tohle se clovek nedozvi sakra. Byli tam opravdu s 30ti procentama anebo min? Kdyztak jim zkusim napsat... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Diablo1st Odesláno 17. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. listopadu 2018 Aktuálně další várka nearly new hodinek v sekci clearance s 30ti procentní slevou.Tentokrát jsem neodolal. Dokonce jsme chtěl koupit dvoje, ale nakonec jsem se zabrzdil a vzal jen jedny.Někdo tady zvažoval C1 Gran Malvern Moonphase. Jsou tam v modré. Hodně mi cukala ruka....Dokonce tam měly baterkový tridenty se starým logem, na tahu za 130 liber..., ty už jsou ale fučA čo si nakoniec zobral, ak sa môžem spýtať? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zceyee Odesláno 17. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. listopadu 2018 Tahle znacka me nezaujala, no, teda dokud sem neotevrel tohle tema. Uz asi vim co budou my pristi hodinky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dokusan Odesláno 17. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. listopadu 2018 (upraveno) A čo si nakoniec zobral, ak sa môžem spýtať?C5 Malvern Automatic MkIII se světlým cifrem. Chtěl jsem je hned od začátku, ale nějak pořád nebyly ve slevěPřidávám produktové foto Upraveno 17. listopadu 2018 uživatelem Dokusan Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dokusan Odesláno 19. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. listopadu 2018 Asi mé nejoblíbenější Wardy. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VlastaMikel Odesláno 19. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. listopadu 2018 Zdravím, jak dlouho trvá v průměru než přijde balíček o wardů? Jakou máte zkušenost? Díky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dokusan Odesláno 19. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. listopadu 2018 Od odeslání tak tři max 4 dny. Záleží kdy to odešlou, to je závislé na tom, jestli je zrovna nějaká akce nebo ne. V globále se dá říci, že max 7 -10 dní, většinou dříve Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Diablo1st Odesláno 19. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. listopadu 2018 C5 Malvern Automatic MkIII se světlým cifrem. Chtěl jsem je hned od začátku, ale nějak pořád nebyly ve slevěPřidávám produktové foto Už sa teším na fotky a nejaký pokec. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VlastaMikel Odesláno 19. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. listopadu 2018 Od odeslání tak tři max 4 dny. Záleží kdy to odešlou, to je závislé na tom, jestli je zrovna nějaká akce nebo ne. V globále se dá říci, že max 7 -10 dní, většinou dříveObjednal jsem v sobotu, už mi přišlo i potvrzení, ale odeslání zatím ne. Takže do 14 dní to snad bude. Díky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se