JohnDoeX Odesláno 6. března 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. března 2009 (upraveno) Do 22. března sleva 10% na dámské hodinky. Stačí zadat "Mum" do pole "Promotional code" během objednávání. Odkaz Upraveno 6. března 2009 uživatelem JohnDoeX Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KreuZ Odesláno 14. dubna 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. dubna 2009 (upraveno) Tak jsem ještě v neděli objednal C15 Henley Automat za starou cenou, opravdu šli všechny kousky od CH.W. o cca 30% nahoru od 2.3.2009. taky jsem na tyhle hodinky koukal, vypadaj fakt moc dobre, jenom mi pripadaj ze jsou hodne tlusty...jak vypadaj nazivo? ja mam ty C6ky a ty jsou prave taky docela tlusty konkretne na tyhle http://www.christopherward.co.uk/pd2_MENS_...ite[f]Steel.htm Upraveno 14. dubna 2009 uživatelem KreuZ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JohnDoeX Odesláno 17. dubna 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. dubna 2009 Dalsi slevova akce u Christopher Ward Tady Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JohnDoeX Odesláno 10. července 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. července 2009 Letni vyprodej Christopher Ward Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JohnDoeX Odesláno 22. září 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. září 2009 Novinka od Christopher Ward. Něco pro manželky / přítelkyně. Kingfisher Splash Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
skalis Odesláno 22. září 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. září 2009 (upraveno) Novinka od Christopher Ward. Něco pro manželky / přítelkyně. Kingfisher Splash Ty se mi fakt libi . Se Chris Ward docela rozjizdi. Z puvodne az na vyjimky nanicovate kolekce se klubou pekne nove kousky. Kdyby ty cervene nebyly perletove, tak bych o nich premyslel i pro sebe EDIT: Koukam, ze maji 300M WR. Upraveno 22. září 2009 uživatelem skalis Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JohnDoeX Odesláno 22. září 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. září 2009 i pro sebe Já bych si z těch barev nevybral, proto jsem psal pro manželky / přítelkyně, ale proti gustu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
skalis Odesláno 22. září 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. září 2009 Já bych si z těch barev nevybral, proto jsem psal pro manželky / přítelkyně, ale proti gustu Dat k nim cernej kaucuk, tak si je na ruce mozna i dovedu predstavit (bez te perleti). I kdyz nevim, k cemu bych je nosil. Tricko na sobe mam jen parkrat do mesice a vetsinou leda o vikendu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JohnDoeX Odesláno 23. září 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. září 2009 (upraveno) Christopher Ward se opravdu rozjíždí, dnes mi přišla další nabídka, tentokrát opravdu pro ženy. Rapide Chronograph Upraveno 23. září 2009 uživatelem JohnDoeX Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JohnDoeX Odesláno 7. ledna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. ledna 2010 Novorocni slevy Tady Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
1Lachtan Odesláno 11. ledna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. ledna 2010 Novinka od Christopher Ward. Něco pro manželky / přítelkyně. Kingfisher Splash Přítelkyně dostala pod stromec tyto a mě samotného překvapily svým provedením - rozhodně doporučuji. (snad se brzo dokopu k nějakému nafocení, ať tady jsou i "živé" fotky) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kejklik Odesláno 29. března 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. března 2010 Novinka od CHW pro začátek léta 2010: LE Bitva o Británii k 70. výročí. Celkem 1940 kousků. Cena 299 GBP. http://www.christopherward.co.uk/limited-e...-bb70-awt.html# The design of the automatic watch is based on the Air Ministrys military issue pilots watch of the time, (reference number 6B/159) and carries the Kings crown and laurel wreathed RAF crest of the period. > Limited edition of 1940 pieces > 25/26 Jewel automatic movement > Spitfire inspired hands > Incabloc anti-shock system > 38 Hour power reserve > Kings RAF crest dial > Screw-in crown and back plate > Anti-reflective sapphire crystal > Hand finished case > Italian leather strap with easy opening butterfly clasp > Premium Louisiana alligator upgrade available Technical > Diameter: 38mm > Height: 10.8mm > Weight: 140g > Calibre: ETA 2824-2 / Sellita SW200-1 > Strap: Leather Strap - width 18mm > Vibrations: 28800 per hour Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Benne Odesláno 29. března 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. března 2010 byt tak anglican, uz ich mam objednane Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Orino Odesláno 30. března 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. března 2010 moc se mi líbí oblekovky C5 v provedení z růžového zlata s páskem z aligátora....nekoupil si je někdo? nedochází k otěru zlata? a pásek je kvalitní? jaké jsou zkušenosti s přesností hodinek...jde mi o to, aby nedělaly denně rozdíl třeba minuty Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dagou Odesláno 30. března 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. března 2010 moc se mi líbí oblekovky C5 v provedení z růžového zlata s páskem z aligátora....nekoupil si je někdo? nedochází k otěru zlata? a pásek je kvalitní? jaké jsou zkušenosti s přesností hodinek...jde mi o to, aby nedělaly denně rozdíl třeba minuty s ETOu budou minutu dělat tak za měsíc... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Orino Odesláno 30. března 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. března 2010 (upraveno) Moc se mi líbí. Jen mám ještě dilema, jestli bílý nebo černý. Obě varianty jsou hezké. a díky za odpovědi Upraveno 30. března 2010 uživatelem Orino Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radimk Odesláno 12. května 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. května 2010 Tak další kladná zkušenost s Ch.W. 5.5 objednáno ( Kubou) a 10. 5 lístek z pošty, vyzvednuto dnes. Před balením smekám, zcela v duchu "obal prodává" naprosto špičkové. Foto dodám po sobotním předání. první dojem - bez chyby. http://www.christopherward.co.uk/women/trend/w6/w6sww.html# Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JohnDoeX Odesláno 18. června 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. června 2010 Nové modely christopherward Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JohnDoeX Odesláno 6. srpna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. srpna 2010 Další novinka. C8 Pilot MK2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kejklik Odesláno 13. října 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. října 2010 Chris Ward vytvořil časoměr jako poctu Rolex GMT Master. Parametry vypadají velice dobře, cena slušná. Co na to vrchní posuzovači a odsuzovači? http://www.christopherward.co.uk/men/sport/c60-gmt.html Obrázky zdroj: Christopher Ward London Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se