Diablo1st Odesláno 19. července 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. července 2019 Zkrátit bergeonem. Jardo, dnes mi prišiel ťah na C7 Rapid Auto a veru neviem si predstaviť ako skártiť ťah Bergeonom. Ja som použil TOTO Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Diablo1st Odesláno 19. července 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. července 2019 Dvě hodiny 25 minut. To okénko nahoře není datum, ale ukazuje hodiny Ja som somár Som si myslel, že sa ti len nechcelo prehadzovať dátum Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shaggy Odesláno 19. července 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. července 2019 Nie si sam Pravidelne som ich vidaval v clearance a nechapal som... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pilfour Odesláno 19. července 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. července 2019 Tak to je hodně zajímavý řešení, vidím to poprvé. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mike2811 Odesláno 20. července 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. července 2019 Jardo, dnes mi prišiel ťah na C7 Rapid Auto a veru neviem si predstaviť ako skártiť ťah Bergeonom. Ja som použil TOTONad tím už jsem taky uvažoval. Vydrží to něco a neublíží hodinkám? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
misoo Odesláno 20. července 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. července 2019 (upraveno) Dokusan, pekny kusok Hodiny su 1-24 alebo 0-23? Upraveno 20. července 2019 uživatelem misoo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dokusan Odesláno 20. července 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. července 2019 Je to 12ti hodinový formát Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Diablo1st Odesláno 20. července 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. července 2019 Nad tím už jsem taky uvažoval. Vydrží to něco a neublíží hodinkám? Zatiaľ som s tým skrátil len 2 ťahy a hodinkám som neublížil. Ale treba s tým narábať opatrne, lebo tá cena je cítiť. Tie piny sú dosť mäkké, takže silnejší úder mimo osi ich dokáže bez problémov ohnúť. Ak si človek dáva pozor ide to úplne v pohode. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sláva Odesláno 22. července 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. července 2019 Jak byla u Wardů teď ta poslední akce, tak tam měli různé "speciální edice" quartzek asi kolem 2-3 stováků (?). Nevíte někdo o co přesně šlo? Ne že by mě ty hodinky nějak zaujaly, ale viděl jsem to u Wardů prvně. Jinak gratuluji všem, co tam něco zajímavého ulovili. Já jsem jí chytil až docela pozdě, tak si holt na ty C65 za zvýhodněnou cenu ještě nějakou chvíli počkám. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
novopa Odesláno 23. července 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. července 2019 Dalsi vlna summer sale: https://www.christopherward.eu/events/summer-sale Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Diablo1st Odesláno 23. července 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. července 2019 Aj tam bolo niečo zaujímavé? Napr. C65 Trident Automatic? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shaggy Odesláno 23. července 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. července 2019 Boli. Aj gmt. Sent via IPoAC Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Diablo1st Odesláno 23. července 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. července 2019 zasa som ich zmeškal. Sú tam síce C65 Trident Vintage, ale len s 30% zľavou Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dokusan Odesláno 23. července 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. července 2019 Byly tam fakt pěkný kousky, ACAN třeba. Ještě teď je tam limitka C60 DayDate COSC se slevou 40%. Kdybych neměl limitku CWE, tak jdu do nich Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Diablo1st Odesláno 23. července 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. července 2019 Martine, aj si niečo kúpil? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dokusan Odesláno 23. července 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. července 2019 Nee. Mám toho teď opravdu hodně. Ale ACANy jsem měl v košíku, naštěstí jsem se udržel Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Diablo1st Odesláno 23. července 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. července 2019 No ja toho tiež nemám zrovna málo, ale tie C65 Vintage by som s 50% zľavou veru zobral Pred pol rokom si mi ich vyfúkol a odvtedy v 50% akcii neboli, resp. v žiadnej akcii. Alebo som ich vždy prešvihol. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 23. července 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. července 2019 30 % je vam malo, holomci? Ale Ward si za to muze sam... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shewcza Odesláno 23. července 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. července 2019 Jo tohle taky moc nechápu. Prodávalo by se to i bez slev, takhle si v mých očích podkopávají pomyslnou židli. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Diablo1st Odesláno 24. července 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. července 2019 30 % je vam malo, holomci? Ale Ward si za to muze sam... No keď vieš, že občas idú aj za 50% tak áno, 30% je málo. Ale samozrejme záleží od modelov. Nové Tridenty MkIII neverím že pôjdu za 50% v najbližších 1-2 rokoch. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se