Diablo1st Odesláno 26. října 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. října 2019 Osobne som si myslel, že biele GMT budú v C60 puzdre a nie v C65. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dokusan Odesláno 26. října 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. října 2019 To budou časem určitě také. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Emiliano Odesláno 28. října 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. října 2019 Co se to chystá? 31.10.19 ?? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shewcza Odesláno 28. října 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. října 2019 Tohle se chystám dlouho vyzkoušet, ale neměl jsem to srdce a neměl vhodné adepty. Už mám asi oboje :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Diablo1st Odesláno 28. října 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. října 2019 Akurát prebieha ďalšia vlna 30% akcií u Warda. Ja som neodolal a objednal modré C65 Automat na ťahu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mike2811 Odesláno 28. října 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. října 2019 Po poledni tam byly modré Tridenty GMT, naštěstí ve velikosti 42 mm, tak jsem to vydržel... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martin151 Odesláno 28. října 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. října 2019 Akurát prebieha ďalšia vlna 30% akcií u Warda. Ja som neodolal a objednal modré C65 Automat na ťahu To jsi udělal jedině dobře Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Diablo1st Odesláno 28. října 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. října 2019 (upraveno) Moja žena a bankové konto nesúhlasia Upraveno 28. října 2019 uživatelem Diablo1st Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vítek75 Odesláno 28. října 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. října 2019 Hele peníze budou a my nebudeme. Vem je na Zlínský sraz, pokud do té doby dojdou. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Diablo1st Odesláno 29. října 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. října 2019 Pokiaľ sa nič nestane beriem do Zlína všetky hodinky. Veď všetky moje hodinky stoja dohromady polovicu jedných hodiniek niektorých pacientov Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
novopa Odesláno 29. října 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. října 2019 Rozšíření výběru v nearly new. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dokusan Odesláno 29. října 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. října 2019 Díky za info. Tentokrát jsem se naštěstí udržel a nic nekoupil, I když tam pár pěkných kousků je.Asi potrebuju nějaký pilotky. C1000 Typhoon jsem blbec prodal Ty nový pilotky jsou opravdu velký, takže nic pro mě. C1 Grand Malvern jsou boží, ale společenských hodinek mám dost. Pepsi GMT taky slušná cena, ale na pepsiny mám jiného kandidáta Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
novopa Odesláno 29. října 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. října 2019 Musim souhlasit, C1 jsou nadherný. Pepsiny se mi líbí jen na roládách a ty jsou mimo můj finanční strop. Poslední dobou mě překvapuje rozmanitost a zásoba jednotlivých kusů v clearance. Jsem zvědavý s nabídkou na Black Friday . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shewcza Odesláno 29. října 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. října 2019 Jo pod halouzku bych si mohl něco nadělit, uvidíme co nabídnou a jestli budu rychlejší než Martin :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dokusan Odesláno 29. října 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. října 2019 Já jsem momentálně saturovany, jediný co bych vzal jsou nový Moonglow Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daemonultimate Odesláno 29. října 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. října 2019 Pepsiny se mi líbej od Tudorovců a Wardů, ty se vybízejí cenou a tou krásnou úzkou lunetou, kde ty barvy tak nemlátí do očí. U TH se mi...a to je 43 přesně muj rozměr...zdá, ze jsou zbytečně velký, Rolexky fajn, ale ceny už úplný nesmysly. Tudor byly favorité, ale zas ta datumka. Aktuálně vedou Wardi. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Robero79 Odesláno 29. října 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. října 2019 (upraveno) teda chlapi, ne ze bych vam chtel sypat sul do rany, ale jsou super... avsak maji jednu hroznou vlastnost - ta modra cast lunety proste nejde vyfotit tak, aby nevypadala jako cerna... Upraveno 29. října 2019 uživatelem Robero79 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Diablo1st Odesláno 29. října 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. října 2019 Škoda, že ti ich Martin predal pred Olomouckým zrazom. Chcel som si ich pozrieť naživo, lebo pepsi luentu som snáď ešte ani v rukách nemal. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dokusan Odesláno 29. října 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. října 2019 (upraveno) Teď je měli Wardi za 30% v akci.Edit: Ještě mají Upraveno 29. října 2019 uživatelem Dokusan Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Diablo1st Odesláno 29. října 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. října 2019 Jj viem, ale zobral som modré C65 Automatic, takže kúpiť ďalšie už by bolo troška na mňa moc. Ja som si ich chcel len ošahať, ako v reále vyzerá tá pepsi luneta a tá GMT ručka. Osobne by som GMT prakticky nevyužil, ale inak sa mi tie hodinky celkom páčia. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se