Diablo1st Odesláno 20. prosince 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. prosince 2019 Nejaké fotky isto spravím, ale moc dobrý fotograf veru nie som, takže sa predom ospravedlňujem. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dokusan Odesláno 20. prosince 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. prosince 2019 že sem lezu, idiot ... Už jsem zase o 15 litrů lehčí. Kdyby byly za 30%, tak vezmu dvoje! Takto jsem vzal za 70% jen jedny. Sorry, jasně že byly za 70% Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dokusan Odesláno 20. prosince 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. prosince 2019 Tak jsou na cestě. Slušná rychlost Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Diablo1st Odesláno 21. prosince 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. prosince 2019 No ty môj tiket, takú rýchlosť v Clearance som ešte nevidel. Mne neprišiel ani konfirmačný mail, vidím len objednávku priamo na stránkach CW. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dokusan Odesláno 21. prosince 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. prosince 2019 V Anglii dorucuji i v sobotu, takže kolega, kterému je odeslali ve stejný den už je má na ruce. Já musím počkat do pondělí. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daemonultimate Odesláno 22. prosince 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. prosince 2019 Škoda, že nemůžu hodinky bez lunety a data. Tyhle nevypadaj zle. Pro mne takovej archetyp vojenskejch hodinek z válečnejch časů v moderním pojetí. Ale asi bych dal přednost Háčkám i když se mi fakt líběj. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dokusan Odesláno 24. prosince 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. prosince 2019 Stejný design pouzdra i 38mm verzi potěší Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
5etter Odesláno 24. prosince 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. prosince 2019 Už chybí jen otočná luneta a udělat v tomto pouzdře C65 Trident Diver modely. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dokusan Odesláno 24. prosince 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. prosince 2019 (upraveno) No já bych chtěl aby v roce 2020 udělali nějaký pilotky do 42mm /50mm l2l. Nic vintage, spíš něco jako C1000 Typhoon. No a pak nějaký zajímavý chrona. Chrona asi budou v C60 Tridentech, předpokládám, že v pouzdře 42mm. Raději bych něco univerzalnejsiho Upraveno 24. prosince 2019 uživatelem Dokusan Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Diablo1st Odesláno 24. prosince 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. prosince 2019 Mňa by zasa potešili s nejakými modernými univerzálkami na ťahu. Niečo ako C65 Vintage, ale bez toho Vintage nádychu, t.z. rovný safír, biela lumi. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Diablo1st Odesláno 27. prosince 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. prosince 2019 Těším se na fotky.. vypadaj suprove tak až dojdou tak prosím foť a foť... Jedna taká rýchla pri stromčeku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MíraMíra Odesláno 27. prosince 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. prosince 2019 A co na ně říkáš? Supr, ne? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Diablo1st Odesláno 27. prosince 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. prosince 2019 Prvý dojem vysoko pozitívny. To puzdro je proste parádne. Konečne je aj modrá farba taká akú som chcel. Jediné "negatívum" je bočná vôla lunety. Pri bežnom používaní to ničomu nevadí, ale je tam. U teba je to ako? Ak zatlačíš mierne na lunetu pri 12, cítiš tam vôlu? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dokusan Odesláno 27. prosince 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. prosince 2019 Drobná vůle tam je, ale mám pocit, že tak je asi ten mechanismus udělán. Osobně mi to nijak nevadilo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Diablo1st Odesláno 27. prosince 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. prosince 2019 (upraveno) Ani mne nie, lebo luneta ide bez problémov a nemá prakticky žiadnu spätnú vôlu. Navyše kto z nás tú potápačskú lunetu vôbec používa? Proporčne, farebne aj vyhotovením mi sadli lepšie ako C65 Automatic. Upraveno 27. prosince 2019 uživatelem Diablo1st Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daemonultimate Odesláno 27. prosince 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. prosince 2019 (upraveno) Já ji používám a hodně, proto nemůžu mít hodinky bez divers lunety. Upraveno 27. prosince 2019 uživatelem Daemonultimate Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MíraMíra Odesláno 27. prosince 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. prosince 2019 U mě mírná vůle je, ale nic dramatickýho a hlavně je mi to úplně jedno. Za ty prachy jsou bomba! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
szeryng Odesláno 27. prosince 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. prosince 2019 Tak jak to vlastně je? Ty hodinky mají WR 60 ATM a mají vůli lunety. Takže jsou na potápění nebo ne? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dokusan Odesláno 27. prosince 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. prosince 2019 Jistě že jsou na potápění. Ta luneta se sama nepohne. Chod je výborný a přesný Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MíraMíra Odesláno 27. prosince 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. prosince 2019 Jak píše kolega. Mluvíme o něčem, čeho by si spousta lidí ani nevšimla. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se