MíraMíra Odesláno 2. února 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. února 2020 Dá se říct, že celkem jo. Co by si potřeboval vědět? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
blackwhit Odesláno 2. února 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. února 2020 no idealne takovou recenzi a zkusenosti poslu sz, at tu neplevelime Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shewcza Odesláno 3. února 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. února 2020 Recenzi bych tak úplně nepovažoval za plevelení :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Diablo1st Odesláno 3. února 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. února 2020 Ja by som si dovolil také zhrnutie, aj keď veľmi subjektívne: Mínusy:- troška vyššia hmotnosť - menšia priečna vôla v lunete- orámovanie dátumu len tlačené- malinká vôla v stežejkách Plusy:- spracovanie puzdra- ťah, spona, rýchlo stežejky- parádna modrá farba ala Omega Seamaster- farba lunety je rovnaká ako farba ciferníku- chod lunety- veľkosť a tvar korunky- aplikované indexy- zaujímavo spravené viečko puzdra Neutrálne:- názov značky na 9h - niekomu vadí, ne neprekáža- výška puzdra - bohato by stačilo WR200 a o niečo nižšie puzdro a tým aj hmotnosť Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
blackwhit Odesláno 3. února 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. února 2020 Ja by som si dovolil také zhrnutie, aj keď veľmi subjektívne: Mínusy:- troška vyššia hmotnosť - menšia priečna vôla v lunete- orámovanie dátumu len tlačené- malinká vôla v stežejkách Plusy:- spracovanie puzdra- ťah, spona, rýchlo stežejky- parádna modrá farba ala Omega Seamaster- farba lunety je rovnaká ako farba ciferníku- chod lunety- veľkosť a tvar korunky- aplikované indexy- zaujímavo spravené viečko puzdra Neutrálne:- názov značky na 9h - niekomu vadí, ne neprekáža- výška puzdra - bohato by stačilo WR200 a o niečo nižšie puzdro a tým aj hmotnosť díky za postřehy Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bezous Odesláno 4. února 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. února 2020 Asi jsem se zakoukal do C65 Sandhurst Series 1, jen je mi trapné si je objednat jen na vyzkoušení ...Tady je má Dokusan (jako ostatně většinu Wardů), kdyby byl nějaký majitel z Prahy, který by byl ochoten mi je ukázatv nějakém restauračním zařízením, to by mi udělalo radost. Foto: Christopher Ward Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dokusan Odesláno 4. února 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. února 2020 To ní nemusí být trapné. Od toho tam těch 60 dní na vyzkoušeni mají. S vrácením není problém. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bezous Odesláno 5. února 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. února 2020 Mě se líbí povícero hodinek a nechci je objednávat metodou pokus - omyl. Uvažuju, že při další návštěvě Londýna si dělám výlet do jejich showroomua udělám si globálnější přehled. Podle fotek zde už nějakou představu mám, ale to, jak sedí na ruce a zda-li přeskočí jiskra, jinak než fyzickým vyzkoušenímnezjistím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 5. února 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. února 2020 Tak to si udelej vylet bud do Londyna nebo do Olomouce Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dokusan Odesláno 5. února 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. února 2020 Letenka do Londýna se dá občas koupit levněji než lístek na pendolino Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
novopa Odesláno 7. února 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. února 2020 Klasika v -30%https://www.christopherward.co.uk/events/clearance2/nearly-new3 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dokusan Odesláno 7. února 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. února 2020 I 50 % něco bylo. Ještě, že má vystrileny náboje. Jinak bych po těch Grand Malvern skočil Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Khefeer Odesláno 11. února 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. února 2020 Ahoj všem,lehký off-topic - nenašli jste někde v jednom článku přehled vývoje značky ChW? Změny loga, typografie a tak. Asi neumím googlit Díky za tipy! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
novopa Odesláno 17. února 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. února 2020 Par -60%https://www.christopherward.co.uk/events/clearance2/nearly-new3 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dokusan Odesláno 17. února 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. února 2020 Byly hned pryč, ani jsem nestihl kouknout. Příště zkus udělat printscreen Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
novopa Odesláno 17. února 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. února 2020 Jj, rychle to ubyva. Prevazne klasika co uz byla v minulych tydnech v -50%. Zjistil jsem to taky dyl a jediny co me tam z vyberu -60% zaujalo bylo: https://www.christopherward.co.uk/events/clearance2/nearly-new3/c1-grand-malvern-small-second-nearly-new Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Flico Odesláno 17. února 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. února 2020 Tak jsem objednal ty quartz C7 Rapide v nearly new-60%Par lidi tu o nich diskutovalo tak pak muzu nafotit a popsat.Sem na to zvedav quartz uz sem nemel ani nepamatuju. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
novopa Odesláno 19. února 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. února 2020 Klasika v -50% Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Flico Odesláno 19. února 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. února 2020 Tak dneska mi dorazili Rapide quartz. Hodne mile mne prekvapili. Zpracovani super, hezky detaily. Nandal sem na kuzi preklapecku a objednal Nato strap. Myslim ze jako doplneni hodinkovnice sou paradni. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pivas Odesláno 20. února 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. února 2020 Jak říkáš,jsou parádní. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se