Danton Odesláno 14. dubna 2006 Nahlásit Odesláno 14. dubna 2006 Kde je poshop ??? Některá fota byla velmi zajímavá, škoda...
African Odesláno 14. dubna 2006 Nahlásit Odesláno 14. dubna 2006 Koukám, že zmiznul jak pára nad vodou, aj ty Longines stáhnul z prodeje, na které jsem se ptal. Asi ho naštvaly nějaké ty výroky, že je to překupník anebo byl
georg Odesláno 14. dubna 2006 Nahlásit Odesláno 14. dubna 2006 Je možné, že se naštval. Každý, kdo založí nějaké nové vlákno, má právo to vlákno kdykoliv smazat - a on toho asi využil. Mě to docela mrzí, za sebe musím říct, že je mi úplně fuk, z jakých pohnutek hodinky prodával. Když kupuju hodinky někde ve vetešnictví, taky nad tím nedumám. On jich měl akorát trochu víc.
steel Odesláno 14. dubna 2006 Nahlásit Odesláno 14. dubna 2006 popshop smazal vsechna svoje vlakna je to skoda, ze se nechal ondrajem (tusim) tak vyprudit, v sekci svycarske hodinky mel zajimave fotky svoji sbirky :-(
Ondraj Odesláno 15. dubna 2006 Nahlásit Odesláno 15. dubna 2006 Myslím, že jsem mu zas tak nic na velké uražení aby odtud musel úplně zmizet nenapsal
Ondraj Odesláno 15. dubna 2006 Nahlásit Odesláno 15. dubna 2006 Jinak Cyber na něj má určitě tel., takže zájemci mají šanci.
steel Odesláno 15. dubna 2006 Nahlásit Odesláno 15. dubna 2006 je mozne, ze jeho cilem bylo prodat primky a nashle....
Jeremy Odesláno 15. dubna 2006 Nahlásit Odesláno 15. dubna 2006 No - měl 50 příspěvků.. kvůli prodání primek? Co jste mu provedli?
steel Odesláno 15. dubna 2006 Nahlásit Odesláno 15. dubna 2006 50 prispevku neni tolik a tech primek mel hodne !!! :-) byl to spis ftip.......
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se