Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Tak ta limitka je jiná káva, zkusím zjistit kdo byl jima obdarovanej.

už jsem se poptal, 41 ks dostali zamestnanci kteří jsou ve firmě od zacatku, celých 25 let. Pár kusů šlo matce do Vídne a pro predstavenstvo a zbytek generál postupne rozdává za zásluhy.

• Odpovědi 844
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

• po měsících...
Odesláno

Dělal jsem asi půl roku na jednom projektu ve firmě, kde to bylo hezky odstupňované.

Já a vedoucí skladu:

TO1_zpszzmj44vo.jpg

Já a CEO (kromě IWC měl ještě Breitling):

TO2_zpsa01crzov.jpg

A nakonec já a zástupce akcionářů (mrzí mě ta kvaltifa fotky, ale byla tam dost tma):

TO3_zpsoqpbo0fr.jpg

Mimochodem tohle je Ital, majitel několika firem a má prý sbírku asi 80-90 hodinek, bohužel ne v Praze. Tyhle Pateky střídal se zlatými Cartier Drive.

Odesláno

U nás v rachotě zas nosí čím větší ,tak si myslí,že lepší.A tak mívají větší hodinky než zápěstí.

Odesláno

U nás, Majitel firmy: potrpí si na Hubloty, CEO: Panerai, Prim od Eltonu, Cartier Santos a pár dalších, CFO: Navitimery, COO: staré pozlacené Certiny, CMO PP Nautilus, JCL Master compressor, Fortis (je jeden z nás), a zbytek za řeč už moc nestojí.. fashion hodinky, nějaký ty fíky ale hlavně mobily... A lokální zaměstnanci tam se to hemží fíkama..

• po 2 týdnech...
Odesláno

Včera na jednání, jeden z obchodních partnerů pilotky Archimede. Chronomag zná, sem tam se tady ukáže ;-)

Odesláno

U nás je to hodně roztříštěné (jedna z větších Německých automotive firem). Nejvyšší v ČR má na sobě většinou RADO. U našich Německých kolegů jsem našel pár SINNů (jedny od jednoho z představenstva, který mi vyprávěl, že tam jezdí pravidelně na kafe k nim za svým kamarádem a vždy si nějaké odveze), nějaký ten Traser (?! - ale alespoň vyšší modely - "skorooblekovky"). No a v Českém vyšším mng. je to ještě horší. Hraje se na "ČR", takže PRIM (MPM  :helpsmilie: ), Meoris a pak "typické" značky typu Festina. Moc tady na koukání není  :furious:

Odesláno

U nás, Majitel firmy: potrpí si na Hubloty, CEO: Panerai, Prim od Eltonu, Cartier Santos a pár dalších, CFO: Navitimery, COO: staré pozlacené Certiny, CMO PP Nautilus, JCL Master compressor, Fortis (je jeden z nás), a zbytek za řeč už moc nestojí.. fashion hodinky, nějaký ty fíky ale hlavně mobily... A lokální zaměstnanci tam se to hemží fíkama..

Kuwa já jsem úplně out. Bez gůglu vůbec netuším co ty zkratky znamenají. Přitom bych myslel, že ještě nejsem úplně starý kokot :D

Odesláno (upraveno)

Chief "něco" Officer. Takže CFO chief financial officer, COO chief operations officer, CEO chief executive officer apod.

Jinak u nás moc lidí hodinky nenosí a když už, tak celkem obyč. Můj přímej šéf má nějaký Diesely tuším, slečny obvykle Michael Kors a podobný výtvory. Akorát jeden kolega, kterej nastoupil společně se mnou před pár měsíci, měl jednou na ruce pilotky Archimede a podruhý nějaký Rado, ale chronomag prej nezná.

Upraveno uživatelem USER47
Odesláno

V tom případě by mě ale zajímalo, jak se k těm Archimedum dostal. Páč ty se v nákupácích přeci neprodávají.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...