Pelli Odesláno 5. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. února 2019 Kolem mě jsou to samé Garminy a Jabka- nemám na co koukat mi přijde poslední dobou... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martigen Odesláno 9. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. února 2019 našeho nového generála jsem zatím v kuchyňce potkal s grand carrerama gmt a pak navitimerama pak jeden kolega ještě Trasery (takovej ten týpek jeep wrangler + zbroják) a jinak bída! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dominik17 Odesláno 10. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. února 2019 My mame s kolegou takove hezke zatisi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
OWG Odesláno 11. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. února 2019 U nás ve firmě: jeden z majitelů Seiko Astron GPS Solar Dual Time SSE077J1, druhy z majitelů Alpina Horological Smartwatch AL-285S5AQ6 na kovotahu, vedoucí oddělení pece o zákazníky Tissot Everytime T109.410.33.021.00, vedoucí prodejny Tissot Chemin des Tourelles Powermatic 80 Lady T099.207.22.118.00, kolega z prodejny eiko SSB243P1, kolegyně z prodejny Wenger City Very Lady 01.1421.109, já Omega Seamaster 212.30.41.20.03.001 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gomez Odesláno 11. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. února 2019 Náš bývalý generál jednou přišel s Rolexama. Fejkovýma. V jeho případě přesně pasovalo to "Fake watch are for fake people". A nezachrání ho ani to, že to nijak nezastíral a přiznal to sám od sebe... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
korbos Odesláno 12. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. února 2019 Vzhledem k oboru (IT) skoro každý nosí Apple Watch, nebo Garmin, včetně nejvyšších manažerů. Sem tam se objevují ostatní fitness náramky. O to větší překvapení bylo vidět na kolegovi nová Zeppelin Chrona v quartz. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomNguyen Odesláno 12. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. února 2019 Přišla návstěva globáního managera oddělení, IWC Fliegeruhr Chronograph. Povídal: "Nechci Rolex, to má každý blbec. Tohle je dobrý, pozná to jen hodinkový nadšenec" Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Karussell Odesláno 12. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. února 2019 :-) true story :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jak411 Odesláno 14. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. února 2019 Kolega Prim Sport 2 - kupované nové v mládí a nosí je bez přestávky dodnes. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Time2Groove Odesláno 16. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. února 2019 u nás jeden kolega Certina DS-2, pak nějaké Apple watch a moje kolegyně na Vánoce nové brand watch Hilfiger (chlubila se mi s nima) . Kolega z patra pode mnou neskutečně hnusný, velký zlatý Diesely :-)Trochu bída Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JMK Odesláno 23. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. února 2019 Já jsem v práci sám. Klienti samý sunta, apple, garmin atd. Tak vočumuju v MHD a včera jsem zahlídl seika5 nějakej bicolor na černým chlapovi. Docela jsem mu záviděl jak na něm vinikají. Neni to poprvé co mne to napadlo. Já jsem bledej jak princezna. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JMK Odesláno 23. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. února 2019 Sorry hrubky! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vrty Odesláno 23. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. února 2019 Tak u nás jsou to samý Festiny a nějaký Apple watch, garminy apod.... já nosím orienty, casia, seika a občas timexy a nic z toho jsem zatím ve firmě neviděl, trochu mě mrzí, že si tam nemám s kým o hodinkách pokecat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M.K. Odesláno 23. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. února 2019 Kolega si před časem koupil "hodinky" z Globusu, prý za necelé dvě stovky, a neváhal se mi s nimi pochlubit, věda že časomírám fandím. Vysvětlil jsem mu, že za ty peníze nekoupil levně, ba naopak. Do týdne upadly ručky, ale jemu to nevadilo, prý že ho hodinky nezajímají. Po nějakém čase si opatřil jakési Garminy a nosí je furt. Nedávno k nim dokoupil kožený řemen... Jestli bude mít tahle strhující horologická epopej pokračování, nemějte obavy, že bych se nepodělil... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ajaj Odesláno 24. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. února 2019 Co proti tem Suntum a Garminum mate:-) takovy vynikajici stroje Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anela Odesláno 24. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. února 2019 super fotka skoro stejnou kolekci bych poskládal i u nás, jen místo polarů smartwatche od xiaomi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mr.Klobouk Odesláno 5. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. března 2019 Nejlepší hodinky za branami naší firmy co jsem zatím viděl byly moje béčka . Jinak krom kolegy s SKX007, které jsem mu odprodal já, tak klasika - různé Bentime, módní značky, sem tam Casio a Apple watch šéfa Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr15 Odesláno 6. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. března 2019 Vcera setkani s nejvyssim z centraly. Po letech, kdy nosil nezajimave kousky, prijel s DJ41 Dark rhodium. Konecne procitl a zkusim ho na chrono small talk.... Pak jsem si vsiml, ze ma o 3 dny jine datum, tak jsem ho radeji nechal byt Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Mav. Odesláno 6. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. března 2019 Včera kolega z Německa na meetingu Tudor Herritage Black Bay v černé barvě. Na hnědé kůži, což upoutalo moji pozornost. Podle řemínku už asi něco pamatovaly. Možná na jeho zápěstí trochu větší, ale proti gustu...Poprvé jsem si všimnul, v kancelářích s 1400+ zaměstnanci, že má někdo automaty. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Datel Odesláno 14. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. března 2019 Můj šéf Tissot, jeho šéf taky Tissot (nezávisle na sobě...), moje manželka taky Tissot ;o) (ode mě, ale už 20 let...)jsem obklíčen SEIKO mám sám... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se