Návštěvník RaGe Odesláno 3. ledna 2008 Nahlásit Odesláno 3. ledna 2008 Ty co psal Kamil nemají useklé indexy !
Viktor Odesláno 3. ledna 2008 Nahlásit Odesláno 3. ledna 2008 No, a ještě si uděláme pavouka za 800 kaček se safírem a motýlovou sponou Ty ceny jsou šílený, píšou tam, že safír je i zespodu, ideální na zkouškou tvrdosti nůžkama . Podám zprávu o výsledku.
vor Odesláno 3. ledna 2008 Nahlásit Odesláno 3. ledna 2008 safir se mi taky nezda... A co se Ti na tom safíru nezdá? Myslíš, že jsou tak levný?
vor Odesláno 3. ledna 2008 Nahlásit Odesláno 3. ledna 2008 No, a ještě si uděláme pavouka za 800 kaček se safírem a motýlovou sponou Ty ceny jsou šílený, píšou tam, že safír je i zespodu, ideální na zkouškou tvrdosti nůžkama . Podám zprávu o výsledku. Ty stojí 24.99 USD tj. 457 Kč!!!
mars65 Odesláno 3. ledna 2008 Nahlásit Odesláno 3. ledna 2008 (upraveno) Obávám se, že všechny hodinky těchto a podobných ebay prodejců do cca 40 USD budou mít mosazné pouzdro a sklíčko z tvrzeného minerálu. Toť moje zkušenost. Vyjímka budou asi ty s tím naprosto hrůzostrašně zdobeným třičtvrtěplátem(on to je totiž jenom přilepený kus plechu na můstkách obyčejný asijský kopie Unitas). Toto pouzdro se dosti často objevuje v předělávkách z kalibrů kapesních hodin a různých skeletonů. Například takový kalibr Omega 17 (LB) má od vr. k hřídeli 1,75 mm, celkovou tl. cca 5 mm a pr. 38,25 mm a jak se dívám tak tam pravděpodobně bude možnost usazení i s dostatečným odstupem pro ciferník od vrchního sklíčka při respektování stávajícího otvoru pro hřídel. Jen trochu práce na soustruhu a máte nádherné hodinky s úžasným kalibrem. Podle mě je to pouzdro asi to jediné co se dá z těch hodinek použít. Upraveno 3. ledna 2008 uživatelem mars65
koblih69 Odesláno 4. ledna 2008 Nahlásit Odesláno 4. ledna 2008 Obávám se, že všechny hodinky těchto a podobných ebay prodejců do cca 40 USD budou mít mosazné pouzdro a sklíčko z tvrzeného minerálu. Toť moje zkušenost. Vyjímka budou asi ty s tím naprosto hrůzostrašně zdobeným třičtvrtěplátem(on to je totiž jenom přilepený kus plechu na můstkách obyčejný asijský kopie Unitas). Toto pouzdro se dosti často objevuje v předělávkách z kalibrů kapesních hodin a různých skeletonů. Například takový kalibr Omega 17 (LB) má od vr. k hřídeli 1,75 mm, celkovou tl. cca 5 mm a pr. 38,25 mm a jak se dívám tak tam pravděpodobně bude možnost usazení i s dostatečným odstupem pro ciferník od vrchního sklíčka při respektování stávajícího otvoru pro hřídel. Jen trochu práce na soustruhu a máte nádherné hodinky s úžasným kalibrem. Podle mě je to pouzdro asi to jediné co se dá z těch hodinek použít. No s tím, že je tam jen "přilepenej" plech nezbývá než souhlasit a když vidím jeho zpracování tak je mi ouvej - díry na šroubky nesedí, to zdobení vypadá jen lisovaný..., ale myslím, že ten strojek by nemusel fungovat tak špatně a pravdou je, že i kdyby to mělo ve výsledku být jen o pouzdru na předělávku tak to není marný.
B.F.G. Odesláno 4. ledna 2008 Nahlásit Odesláno 4. ledna 2008 No s tím, že je tam jen "přilepenej" plech nezbývá než souhlasit a když vidím jeho zpracování tak je mi ouvej - díry na šroubky nesedí, to zdobení vypadá jen lisovaný..., ale myslím, že ten strojek by nemusel fungovat tak špatně a pravdou je, že i kdyby to mělo ve výsledku být jen o pouzdru na předělávku tak to není marný. Ten plech je podle mě jen pootočený, takže by ho stačilo vystředit, otázka je , zda tam ten plech vůbec dávat nazpět? Se "safírem" bych si nebyl tak jistý Strojku bych se bál až po 10ti letech, no a udělat z toho třeba "chronomag pilotky" by taky nebylo marné...
koblih69 Odesláno 4. ledna 2008 Nahlásit Odesláno 4. ledna 2008 Ten plech je podle mě jen pootočený, takže by ho stačilo vystředit, otázka je , zda tam ten plech vůbec dávat nazpět? Se "safírem" bych si nebyl tak jistý Strojku bych se bál až po 10ti letech, no a udělat z toho třeba "chronomag pilotky" by taky nebylo marné... Tak už to sakra někdo objednejte ne? DPH zaplatíme, ale vykompenzuje to poštovný, ne?. Já nemám Paypal jinak bych to už organizoval. Můj vklad bude na oplátku návrh ciferníku.
B.F.G. Odesláno 4. ledna 2008 Nahlásit Odesláno 4. ledna 2008 Tak už to sakra někdo objednejte ne? DPH zaplatíme, ale vykompenzuje to poštovný, ne?. Já nemám Paypal jinak bych to už organizoval. Můj vklad bude na oplátku návrh ciferníku. Fondryman má Paypal, a když to bude pár kusů, tak snad nebude ani clo, jsou to hodinky za pár doláčů.
vonstochow Odesláno 4. ledna 2008 Nahlásit Odesláno 4. ledna 2008 Pokud by se onějak hromadně objednávaly ty 44 mm hodinky a skutečně by z nich vznikly "pilotky " , myslíte, že by jste mě jako nováčka vzali do party? Jedny bych si vzal Samozřejmě tomu, kdo by je bral na sebe, pošlu peníze předem.
Filipes Odesláno 4. ledna 2008 Nahlásit Odesláno 4. ledna 2008 já bych se přidal vyzkoušet tyhle, power reserve a big date za 25,-USD
B.F.G. Odesláno 4. ledna 2008 Nahlásit Odesláno 4. ledna 2008 My sme ale paka , takže kdo a které, spočtěme to, jestli má vůbec smysl objednávat hromadně.
koblih69 Odesláno 4. ledna 2008 Nahlásit Odesláno 4. ledna 2008 My sme ale paka , takže kdo a které, spočtěme to, jestli má vůbec smysl objednávat hromadně. Možná mychom se mohli zeptat Falkona jestli nám to potiskne :-)) než to spustíme, ale jestli ne tak si to nějak splácám sám.... takže Koblihovi 1x letecký ( s výhledem na Everest ) platím samozřejmě dopředu.
falkkon Odesláno 4. ledna 2008 Nahlásit Odesláno 4. ledna 2008 Možná mychom se mohli zeptat Falkona jestli nám to potiskne :-)) než to spustíme, ale jestli ne tak si to nějak splácám sám.... takže Koblihovi 1x letecký ( s výhledem na Everest ) platím samozřejmě dopředu. Neboj,z povzdálí to sleduju a míchám barvy
vonstochow Odesláno 4. ledna 2008 Nahlásit Odesláno 4. ledna 2008 Možná mychom se mohli zeptat Falkona jestli nám to potiskne :-)) než to spustíme, ale jestli ne tak si to nějak splácám sám.... takže Koblihovi 1x letecký ( s výhledem na Everest ) platím samozřejmě dopředu. Mohl bych případně poprosit o informaci ohledně "splácání" ? Jak by to vůbev vypadalo? Bylo by to ve formě samolepky na stávajícím ciferníku ? A luminiscence ? Předem díky za odpověď , nevím, co od takové "výroby" čekat. Ale zase ta představa třeba pětikusové l.e. mě láká
tiktaktiktak Odesláno 4. ledna 2008 Nahlásit Odesláno 4. ledna 2008 já bych se přidal vyzkoušet tyhle, power reserve a big date za 25,-USD Kdyby se doslo k hromadnemu nakupu, rad bych se pridal rovnez, power reserve, big date a flay-back za 25 dolaru je pekny Alepson bych si vyzkousel objednanou Noctiluminu Samozrejme penizky predem rovnez nejsou problem
dubraro Odesláno 4. ledna 2008 Nahlásit Odesláno 4. ledna 2008 Mohl bych případně poprosit o informaci ohledně "splácání" ? Jak by to vůbev vypadalo? Bylo by to ve formě samolepky na stávajícím ciferníku ? A luminiscence ? Předem díky za odpověď , nevím, co od takové "výroby" čekat. Ale zase ta představa třeba pětikusové l.e. mě láká Pánové, zklidněte. Má už někdo ty hodinky v ruce? Má vůbec někdo alespoň potrzenou objednávku? S hromadným objednáváním bych počkal, dokud alespoň jeden kus skutečně nepřijde. Já jsem na zkoušku včera jedna objednal a zaplatil a zatím nemám ani potvrzení od prodejce. Ani na dotazy prodejce nereaguje.
snake Odesláno 4. ledna 2008 Nahlásit Odesláno 4. ledna 2008 Pánové, zklidněte. Má už někdo ty hodinky v ruce? Má vůbec někdo alespoň potrzenou objednávku? S hromadným objednáváním bych počkal, dokud alespoň jeden kus skutečně nepřijde. Já jsem na zkoušku včera jedna objednal a zaplatil a zatím nemám ani potvrzení od prodejce. Ani na dotazy prodejce nereaguje. Já bych taky počkal až aspoň jedny přijdou a potom bych se do hromadné obj. taky přidal...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se