Přejít na obsah

Pojdme venovat hodinky nasemu letci RAF

TOMASS

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 600
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

se Stalinem jsem mluvil, proveri co se deje a da nam vedet...taky je prekvapen jako my...

nasel jsem nejaky pohled do kavarny, my bychom meli mit asi ten "salonek" vzadu, kdyz vepredu bude bezny kavarensky provoz tak s tim bychom mohli byt OK ?

jen by tam nikdo nemusel lakat lidi na oslavu narozenin... :/

http://www.fajnsmekr.cz/restaurace/air_cafe.aspx

Stalin nam behem deska upresni situaci.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ahoj ve spolek.

Omlouvám se za delší odmlčení.

Plánovali jsme to jako víceméně soukromou akci. Albert (p. kavárník) nám vyšel vstříc a krom jiného i upravil směrem dolů ceny některých produktů. Od šesti hodin ja kavárna pro veřejnost zavřena kvůli této události. Nevím, jestli se bojí toho, aby mu nezůstal poloprázdný podnik a neměl nějakou finanční ztrátu, proto možná tu pozvánku na xichtknize vyvěsil. Dnes mu zavolám a zjistím podrobnosti a požádám ho, zda by to zvadlo nemohl odstranit.

Hodně by mi v tom pomohlo, kdybych měl co nejreálnější představu o počtu Vás, kteří by rádi přišli. Budete sedět co nejblíže u p. generála. Za nás tam bude asi 15-20 lidí (přesnější počet budu vědět ve středu večer), pan Popelka bohužel nemůže, takže Longy po pilotech neuvidíme. Budeme sedět v salónku vzadu, myslím si, že místa na baru si chtěl Albert pojistit svými hosty právě z toho důvodu, aby měl trochu vytíženější provoz. Ať tak či onak, nepředpokládám, že by tam moc lidí kromě nás přišlo, a když už někdo dorazí, bude to spíš z řad odborné veřejnosti se zájmem o historii než nějakých lovců senzací a autogramů. Potentáti vůbec nehrozí - je to mimo jejich běžnou pracovní dobu ;-)

Odkaz ke komentáři

Takže po telefonu s Albim je to tak, jak jsem předpokládal. Kavárna je uzavřena pouze pro naši akci, dovnitř se dostaneme jen my a lidé z řad "odborné veřejnosti", kteří budou mít od Albiho potvrzenou rezervaci. Půjde o lidi se vztahem k tématu, fanoušky apod., to je taky důvodem, proč lze rezervaci požadovat pouze na Albiho soukromém mailu nebo telefonu. Vyhneme se tak tomu, že by se tam dostali lidé, kteří jdou jen okolo a stavili se na kafe apod., navíc se předpokládá, že během přednášky a povídání p. generála bude klid a nebudou tam hlučet standartní kavárenští povaleči.
Zatím jsem pro Chronomag dal 10 míst (včetně zatím nepotvrzeného Honzyka + 2), počet se dá dodatečně navýšit, ale bylo by fajn o případných zájemcích vědět do zítra do řekněme 19:00 hodin. 
Pro zájemce o parkování mi Albi poradil nový parkovací dům na Husově http://www.brno-autem.cz/domini-park-recenze/ cca 400m od kavárny. Ještě je varianta parkoviště pod Velkým Špalíčkem (nevýhodou je dost komplikovaná cesta jednosměrkami), případně dvě placená parkoviště na Nádražní (na fotomapě jedno větší u zastávky tramvaje Nové sady a druhé malé na jihozápadní straně budovy pošty).Sehnat místo na zaparkování na Šilingráku nebo na Zelňáku je spíš dílem náhody. 

Odkaz ke komentáři

remen prave dorazil, jak to ten Baker dela... expres rekomadno v Ostrave podaval vcera vecer :)

pekne vintage tmave provedeni, doma okouknu co k tomu spona Davosa, tato je velmi pohodlna a ma siroky plochy trn uzpusobeny dirkam...

remen s dopravou kostoval 810Kc,

vybrano mame  25500, kdyby nekdo se chtel jeste slozit na remen -  310 Kc - budu rad.

postaka do SK-vraceni  Davosa spony EDYMImu - ty 18mm k puvodnimu beeman remenu pokreju ja...

T.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Odkaz ke komentáři

tak i spona vyresena, remen je 22 po cele delce, takze 20 davosa nepasuje. a jak jsem cetl tak dame jeden remen, takze zadny chechtaky uz netreba, remen i modre nato nabidnu k prodeji...

uz dorazil i darkovy list z Londyna, moc pekny papir, ten dojem asi nepude zprostredkovat, diky Londonere! tak snad mame vse, naky darkovy papir na krabici hodinek najdu, snad nebude vanocni:)

a darkovy list predame v igelit.deskach? nebo nejaky tip? prehybat do tubusu bych to nechtel zkouset...

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...