vojtamalenak Odesláno 8. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. prosince 2016 Zdravim, mam v planu koupit skx009k2, ale v cesku jsou budto uplne pryc nebo za moooc penez, tak bych byl rad kdyby mi nekdo poradil, kde koupit levne a dobre... a nejlepe v eu at se vyhnu clu. Nasel jsem jedny uk stranky, ale nenasel jsem zadne recenze. Jsou to tyto seiko-citizen-orient-direct.co.ukPokud s nimi ma nekdo zkusenosti, necht mi je prosim sdeli. Dekuji at ziji seika... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ace84 Odesláno 8. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. prosince 2016 Vydrž a koukej na místní prodej. Myslím, že zrovna SKX009 se tam objevují celkem dost často. Pokud teda nelpíš na nových. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vojtamalenak Odesláno 8. prosince 2016 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 8. prosince 2016 Pokus budou ta dobrou cenu proc ne... ale 4500 za to nedam... to by musely byt zanovni.. v uk jsem totiz jedny nasel za neco malo pres 5k... Odesláno z mého GT-I9301I pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ruiz.aw Odesláno 9. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. prosince 2016 Nové skx za bůra je dobrá cena. Doby kdy stály něco lehce přes 100 dolarů jsou pryč. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vojtamalenak Odesláno 9. prosince 2016 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 9. prosince 2016 Ja vim, ale do 6k za nove neni uplne nerealna vec.. jen ne v cr... Odesláno z mého GT-I9301I pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Povidláček Odesláno 9. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. prosince 2016 (upraveno) já bral pepsiny už dvakrát ze skywatches a vždy cajk... poslední dobou byly dost vyprodaný, pak kvůli hysterii s želvama vyletěly cenově dost nahoru, ale teď koukám, že je mají a jsou zase za slušnej peníz. Nevím proč ale nejde mi vložit odkaz, ale na gumě je tam mají za 162 babek Upraveno 9. prosince 2016 uživatelem Povidláček Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ruiz.aw Odesláno 9. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. prosince 2016 Takže s DPH by byl Vojta do pěti tisíc a pravděpodobně to stihne do vánoc. A kdyby náhodou padla otázka na výše zmíněný obchod skywatches ......... tak je v pohodě a spousta z nás tam nakupuje. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ace84 Odesláno 9. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. prosince 2016 Sakra sakra.. skywatches jsem neznal. Proč mi to děláte teď před Vánoci? )) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vojtamalenak Odesláno 9. prosince 2016 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 9. prosince 2016 A to je taky singapur, ze?! Takze taky clo a dph... jinak teda diky za rady.. Odesláno z mého GT-I9301I pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Povidláček Odesláno 9. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. prosince 2016 Ano Singapur. Pokud budeš mít štěstí, tak nutně ne Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vojtamalenak Odesláno 9. prosince 2016 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 9. prosince 2016 Creationwatches vyjde na stejno? Odesláno z mého GT-I9301I pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Axel Odesláno 9. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. prosince 2016 Ach jo, tu stranku jsem taky neznal a tyhle Seika sem vzdycky chtel... Ja jsem si to rikal, nechod na to forum, vubec tam nelez, spatne skoncis.. A uz je to tady.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vojtamalenak Odesláno 9. prosince 2016 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 9. prosince 2016 Tak kluci, ted jsem objednal z hodinkar.cz za 6k... tak jsem zvedav.. dostupnost sice do tydne, ale to nevadi.. ja si pockam... Odesláno z mého GT-I9301I pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 9. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. prosince 2016 Tak kluci, ted jsem objednal z hodinkar.cz za 6k... tak jsem zvedav.. dostupnost sice do tydne, ale to nevadi.. ja si pockam... Odesláno z mého GT-I9301I pomocí Tapatalkto bys je tu ze Singapuru nebo Japonska měl asi i dřív... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vojtamalenak Odesláno 9. prosince 2016 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 9. prosince 2016 to bys je tu ze Singapuru nebo Japonska měl asi i dřív...To asi jo, ale je to z ceska za podobny peniz a ja na to nejak nespecham... do vanoc to snad poslou... chci si to nadelit pod stromecek.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiří_99 Odesláno 9. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. prosince 2016 Není hodinkar.cz šedivka? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 9. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. prosince 2016 Není hodinkar.cz šedivka?Je. http://www.helveti.cz/blog/tag/hodinky-z-dovozu/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DavidLC Odesláno 9. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. prosince 2016 Takže vlastně to jsou ty za Singapuru,ale dražší?.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vojtamalenak Odesláno 9. prosince 2016 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 9. prosince 2016 Nj, ale ja cetl ze i uvadene singapurske eshopy jsou sedivka a stejne je vsichni chvali... Odesláno z mého GT-I9301I pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vojtamalenak Odesláno 9. prosince 2016 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 9. prosince 2016 Takže vlastně to jsou ty za Singapuru,ale dražší?....Drazsi o par stovek a zaruku uvadi dva roky... tak co... mam to alespo v cr. A kdyby se neco pokazilo a nevyresila by to reklamace, tak to soupnu prokopovi a brozovi ( dobri kamaradi meho otce) a ti se s tim poperou... takze tak nebo tak z toho strach nemam... ale chapu ze ofiko distribuce hreje u srdicka... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se