qwecko Odesláno 30. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. ledna 2019 Vdaka za odpoved...je mi jasne ze to nieje ziadna slava,len som chcel vediet nejaky odbornejsi nazor...samozrejme google sme uz prelustrovali tak nejake info uz mame...angelusy su funkcne tak pojdu na mensiu ozdravnu kuru+plus nejaky pekny remen a budu sa nosit...Dakujem. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Eiffel08 Odesláno 30. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. ledna 2019 Zdravim, ziskal jsem tyto Dreffy, v zivote sem o tyhle znacce neslysel, jsou to svycary zalozeny v roce 1874, je tu maly clanek na foru. Jsou ve stribre, rozmer necely 2 x 3,4cm, chci se zeptat, co myslite sou pansky nebo damsky, jestli damsky tak to muselo byt pro nejakou slonici, ten pasek je velkej i mne Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AdaMoss Odesláno 31. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. ledna 2019 Já si to teda dokážu spíš představit na ženské ruce. Ten tah se dá určitě nějak zkrátit ne? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
colommbo Odesláno 31. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. ledna 2019 Nebo se nosil prostě volně jako náramek. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gombo Odesláno 31. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. ledna 2019 Skusim to dat aj sem.Neviete niekto odhadnut(urcit) vek a ci sa ich oplati renovovat? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Harwey Odesláno 31. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. ledna 2019 Je to vojenska znacka ale myslim, ze tieto su uz po, takze 50-te roky a neoplati. Alebo sam si povedz ci sa ti oplati ich renovovat. Na puzdre humus, komplet osupane, rucicky tam nepatria. Cifernik vyzera este ok. Idu? Chybaju tam nejake skrutky vidim. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Karlos Odesláno 31. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. ledna 2019 (upraveno) Co znamená "oplati sa"?Na prodej po renovaci - ne.Na nošení - pokud nejsou nějak osobně významné - ne.Těm, kdo budou renovaci provádět - ano. Snad nějaké další možnosti:Dárek někomu blízkému - ano.Příležitost zabavit se a utratit peníze - ano. Upraveno 31. ledna 2019 uživatelem Karlos Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Eiffel08 Odesláno 31. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. ledna 2019 Já si to teda dokážu spíš představit na ženské ruce. Ten tah se dá určitě nějak zkrátit ne? Nebo se nosil prostě volně jako náramek.Koumal jsem ten tah a urcite by to slo zkratit, je to vlastne silnej retez. No a jsou urcite damske, chlap by v tom opravdu nevylez tedy aspon normalni Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeeKey Odesláno 3. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. února 2019 Dobré odpoledne, dostaly se ke mě tyto hodinky, rád bych se zeptal, zda se skutečně jedná o Glashütte (pozlacené), nebo je to jen "skládačka". Děkuji za rady. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Harwey Odesláno 3. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. února 2019 Klasicke GUB Glashutte s kal. 70.1 http://www.ranfft.de/cgi-bin/bidfun-db.cgi?10&ranfft&&2uswk&GUB_70_1Vyroba v DDR Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Andruska Odesláno 14. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. února 2019 Ahojte, potrebovala by som poradiť či sa jedná naozaj o GUB Glashutte - zmiatol ma kryt - na dostupných fotkách iných Glashutte mali vždy bližšiu špecifikáciu.Ďakujem. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gombo Odesláno 22. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. února 2019 Neviete ni poradit ako su cca stare? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
colommbo Odesláno 22. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. února 2019 Jelikož jsou ve stylu artdeco, odhadoval bych je tak na třicátá léta či trochu později... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Karlos Odesláno 22. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. února 2019 (upraveno) Strojek by měl být číslovaný, požádej gůgl o longines serial numbers a rok výroby zjistíš hned.. Upraveno 22. února 2019 uživatelem Karlos Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gombo Odesláno 22. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. února 2019 Dik.Skusal som ich vyguglit,ale nikde som tieto nenasiel. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fsu2222 Odesláno 3. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. března 2019 zdravím přátelé, pomohl by prosím někdo s bližší identifikací, popřípadě rámcovým odhadem ceny těchto dvou hodinek? děkuji Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gombo Odesláno 12. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. března 2019 Neviete niekto,co je to za strojcek? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Triffid Odesláno 12. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. března 2019 Dá se z té fotky s jistotou poznat co to je za hodinky? Je to z nové Tarantinovky, která se odehrává na konci 60. let. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vlcak1980 Odesláno 13. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. března 2019 vypada to Citizen Bullhead 8110 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Oplt Odesláno 17. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. března 2019 Vážení pánové, rád bych Vás poprosil o identifikace hodinek po rodičích a případnou radu jestli mám nechat renovovat. Jediné které jdou jsou hodinky č.1Předem moc děkuji Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se