Rodkopf Odesláno 5. května 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. května 2019 Viete niekto,akej hodinkovej firme patri to logo? UN dle mojho Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tonicek68 Odesláno 12. května 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. května 2019 Zdravím ve spolek, Pomůžete mě s přesnější identifikaci hodinek po dědovi?Má cenu je nechat nějak spravovat? Ty glashutte automaty funguji, ale potřebovali by predestinaci a nové sklo (toto je praskle). Mate kromě pana Rydla nějaké doporučení na hodináře který by se toho zhostil?Vydělat na tom nechci ale rad bych na dědu měl hezkou vzpomínku. Předem děkuji. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Karlos Odesláno 12. května 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. května 2019 Jestli chceš některé nosit, vyber si které a nech u nich vyčistit a promazat strojek. Co nosit nechceš, u toho nemá smysl něco dělat a platit. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tonicek68 Odesláno 12. května 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. května 2019 Ahoj, Jak jsem psal tak jedině ty glashutte. Kde byste mě doporučili prave ten servis vyčištění, promazani strojků?Kromě pana Rydla kam sem chodil vždy a to jsem nevěděl o chronomagu ani o tom ze je pan Rýdl zde taková legenda. Díky za tipy Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
qwecko Odesláno 13. května 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. května 2019 Ahojte...kolega ma poprosil ci by ste nevedeli identifikovat tieto hodiny a z coho by mohli byt...Dakujem,Roman Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Karlos Odesláno 13. května 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. května 2019 To je jak z nějakýho tachografu... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Barbor Odesláno 30. května 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. května 2019 (upraveno) Pozdravujem, vie mi prosim niekto poradit s identifikaciou a odhadovanou hodnotou Omega hodiniek?Su plne funkcne, boli opravovane u specializovaneho hodinara (oproti povodnemu stavu su ine/nove rucicky a remienok, inak by malo byt vsetko ako povodne/pri kupe). Dakujem Upraveno 30. května 2019 uživatelem Barbor Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hector Odesláno 30. května 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. května 2019 podle mě tak 150?, ale je to jen nástřel, bez fotek střílím od boku. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rimidalvlark Odesláno 30. května 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. května 2019 To je jak z nějakýho tachografu...Velmi podobné to měla východoněmecká Ifa jako palubní hodiny. Tyto jsou o něco starší... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gombo Odesláno 17. června 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. června 2019 Dostali sa mi do ruk tieto hodinky nez znacky.Neviete co je to za znacka a preco nieje signivany cif? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jožko Odesláno 17. června 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. června 2019 Je to automat od Tissotu: http://www.ranfft.de/cgi-bin/bidfun-db.cgi?10&ranfft&&2uswk&Tissot_784_2& Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gombo Odesláno 18. června 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. června 2019 jozko dik...a mam tu dalsie,co som nevedel vyguglit,co su zac.Su to obrovske Omegy a preto myslim,ze je to prerabka z vreckovych,ale neviem. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
colommbo Odesláno 18. června 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. června 2019 Ano, budeš mít pravdu, mám jedny obdobné. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
orol Odesláno 19. června 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. června 2019 Stroj je Omega 40.6L Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nejpanskehodinky.cz Odesláno 19. června 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. června 2019 Podle výrobního čísla jsou z let 1923-1929 jozko dik...a mam tu dalsie,co som nevedel vyguglit,co su zac.Su to obrovske Omegy a preto myslim,ze je to prerabka z vreckovych,ale neviem. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gombo Odesláno 19. června 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. června 2019 Takze stara prerabka.S tym cifernikom sa da nieco urobit? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Karlos Odesláno 22. června 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. června 2019 (upraveno) Ciferník se dá přetisknout, nebo přelepit, vyměnit ručičky za hezčí a moc prima a nepřehlédnutelné hodinky. Upraveno 22. června 2019 uživatelem Karlos Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Triffid Odesláno 23. června 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. června 2019 (upraveno) (čas 3:28) Předpokládám, že to jsou Rolády. Opravdu se dají rozepnout takhle frajersky dlaní? Upraveno 23. června 2019 uživatelem Triffid Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Liqid Odesláno 11. července 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. července 2019 Tak dalo by se, ta spona je obyčejná zaklápávací bez jakékoliv pojistky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sibirnaya Odesláno 13. července 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. července 2019 Hodne blbe, je to president tah s tou invisible crown clasp. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se