Gombo Odesláno 16. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. května 2021 (upraveno) @doo dik za info. Ja mam dvoje. Tiez strojceky Swiss a casovo tak prva republika. Ja som rozmyslal, ci tam nieje spojitost s automobilkou. Jedno stare logo sa dost podoba na tie z hodiniek. Upraveno 16. května 2021 uživatelem Gombo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
das.mila Odesláno 28. října 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. října 2021 Dobrý den, našel by se tu někdo, kdo by dokázal říci, co je to za model hodinek ? Ráda bych je prodala, ale nedokázala jsem na google nic najít. Tím pádem nevím, od jaké ceny se odrazit. Hodinky jsem dostala jako dárek rok cca 2005, od té doby byly v krabičce. Děkuji mnohokrát. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
colommbo Odesláno 28. října 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. října 2021 Ahoj! Takovýchto a jim podobných hodinek bývaly (a možná ještě jsou) plné různé tržnice lákající zákazníky na kouzelné slůvko Geneve. Asijská velkovýroba hodinek majících hodnotu baterie v nich vložené. Ukazovat správný čas a datum nějakou chvíli můžou a zřejmě i budou, možná i po opětovné výměně baterie. Cenu mohou mít případně citovou (dárek od milé osoby), jinou nemají. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tombas Odesláno 29. října 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. října 2021 (upraveno) Hele, ale taky by to mohly být italské hodinky Geneve ze 14k zlata, které se dají na netu dohledat, byť v jiném provedení, ale logo odpovídá. Tam ta cena rozhodně není symbolická. EDIT: Tak zlato to asi nebude, možná jen pozlacené? Toto jsem našel: For who? | EN | Złoty Chłopak (zlotychlopak.pl) Upraveno 29. října 2021 uživatelem tombas Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
colommbo Odesláno 29. října 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. října 2021 V takovém případě se budu velmi rád mýlit... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marfael Odesláno 29. října 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. října 2021 No, ja se taky trosku dival a podobne veci jsou na Ebay od 10 000. A vyska pouzdra by nasvedcovala, ze nejde vylozene o hnuj. Protoze ty vetsinou mivaj pouzdro tenke. Ale stejne jsem nenasel... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Petr Jehla Odesláno 22. listopadu 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. listopadu 2021 Ahoj nevíte přesný model? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Harwey Odesláno 22. listopadu 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. listopadu 2021 Chvilka na gugli https://superwatchman.com/boris-johnson-pulsar-seiko-watch/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Petr Jehla Odesláno 22. listopadu 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. listopadu 2021 Tohle jsem našel ale to není tento typ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bambulovich Odesláno 3. prosince 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. prosince 2021 Co jsou zač? Vintage Ricoh automaty. Neznám stáří. Celkem nelogicky ležely ve sbírce vedle omeg, zenith a heueru, takže nevím co si o tom myslet. Co si o tom myslíte vy? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
long Odesláno 3. prosince 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. prosince 2021 před 48 minutami, Jirka Cech napsal: Co jsou zač? Vintage Ricoh automaty. Neznám stáří. Celkem nelogicky ležely ve sbírce vedle omeg, zenith a heueru, takže nevím co si o tom myslet. Co si o tom myslíte vy? Hele @Jirka Cech někdy je super, nebát se toho a použít Google ohledně historie značky a případně i přímo Ebay ohledně cen atd. Toho se neboj. Jinak jsou to jebky a to jak značka, tak model i stav. Možná pro Tebe vysokou morální hodnotu, ale to je vše. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bambulovich Odesláno 3. prosince 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. prosince 2021 před 7 hodinami, long napsal: Hele @Jirka Cech někdy je super, nebát se toho a použít Google ohledně historie značky a případně i přímo Ebay ohledně cen atd. Toho se neboj. Jinak jsou to jebky a to jak značka, tak model i stav. Možná pro Tebe vysokou morální hodnotu, ale to je vše. Hele, taky mne napadlo, ze to jsou sracky v hodnotě 300 korun a z toho ještě 200 je cena reminku. Ale proč by pak byly tam kde byly. Proč by na ne ten kdo je sehnal dával fungl nový reminek? Nedává to smysl. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VintageLover Odesláno 3. prosince 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. prosince 2021 Řešíš nesmysly. Asi stejný, jako bys řešil proč na parkovišti u Kauflandu stojí vedle Porsche a Lamba Fabie.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xbraj19 Odesláno 3. prosince 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. prosince 2021 Já mám taky staré Primky ve futrálu vedle GS a zatím to nikomu nevadilo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VintageLover Odesláno 3. prosince 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. prosince 2021 Honzo, mě to teda vadí dost. Je možné je posunout někam k levnějším baterkacum? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bambulovich Odesláno 5. prosince 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. prosince 2021 (upraveno) mam tu jeste jednu zajimavost, vintage longines neznameho veku. pouzdo je 14k zlato. co je to zac? ma to nejakou cenu? Z nejakeho duvodu na nich nevidim napsane swiss ani swiss made. Zeby fejky? Nebo to nekdy v praveku nepsali? Upraveno 5. prosince 2021 uživatelem Jirka Cech Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
melik Odesláno 13. prosince 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. prosince 2021 Dobrý Dobrý den. Pokud je to možné , potřeboval bych prosím , radu od zkušenějších. Zdědil jsem tyto hodinky , značka je jasná , jen se mi nedaří zjistit , jestli je nějaký rozdíl v hodinkách této značky u hodinek jež mají značku ztvárněnou do oblouku a u hodinek které mají značku ztvárněnou do roviny , např. rok výroby nebo model atd. Byli zakoupeny v 70. letech ve starožitnictví , tak s tím rytím nemáme nic společné. Předem děkuji za odpověd. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
orol Odesláno 13. prosince 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. prosince 2021 (upraveno) "Značka" je jasná a tím to končí. Osobně pochybuji, že by existoval nějaký "model". Rpk výroby se dá posoudit podle strojku. Když dáš foto stroje, bude i více informací. Na číselníku chybí informace o odolnosti proti nárazu, tak lze soudit na starší rok výroby (odhadem do 1950). Ale bez fotky stroje to je opravdu jen hádání. Upraveno 13. prosince 2021 uživatelem orol Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mirahoh Odesláno 15. prosince 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. prosince 2021 Zdravím, kolegyně donesla zvláštní hodinky po tatínkovi a jen by ráda věděla, kdo a kdy je vyrobil - nějak mi nejde fotit v lepší kvalitě, pardon, a díky za jakoukoliv odpověď Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mirahoh Odesláno 15. prosince 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. prosince 2021 a ještě dýnko, ale musím to zkusit vyfotit jinde a jinak Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se