colommbo Odesláno 15. prosince 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. prosince 2021 (upraveno) Podle té fotografie (sám lepší taky nedokážu) mi typově připomínají Fero Antimagnetic - manuální nátah a zvláštní "průhledné" pouzdro... Mám je taky, právě pro to exotické provedení jsem je kdysi vydražil na Aukru za celých 225Kč. Upraveno 15. prosince 2021 uživatelem colommbo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mirahoh Odesláno 16. prosince 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. prosince 2021 před 22 hodinami, colommbo napsal: Podle té fotografie (sám lepší taky nedokážu) mi typově připomínají Fero Antimagnetic - manuální nátah a zvláštní "průhledné" pouzdro... Mám je taky, právě pro to exotické provedení jsem je kdysi vydražil na Aukru za celých 225Kč. Díky, ta podobnost je jasná, kopie z Ameriky (dle zpracování) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kachnička Odesláno 28. prosince 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. prosince 2021 Prosím o pomoc s identifikací hodinek. Horko těžko jsem vyčetl, že se jedná o EBEL FAB. SUISSE. Na strojku je v obdélníčku 99 dále ANTIMAGNETIC, COMPENSATION TERMIQUE GARANTIE. Na víčku FONDACIER INOXYDABLE, 1615 15300. Předem Vám děkuji za pomoc. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Harwey Odesláno 28. prosince 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. prosince 2021 Ved si vsetko uz indentifikoval. EBEL atd... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kachnička Odesláno 28. prosince 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. prosince 2021 Myslím model, rok výroby, ... V těch číslech se nevyznám. A myslíte že půjde ciferník renomovat? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bohus76 Odesláno 28. prosince 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. prosince 2021 Jestli půjde renomovat,to nevím ,ale pro sběratele je původní stav svatým "grálem". Neříkám,že mají kdoví jak velkou hodnotu,tak proč pořád něco vylepšovat, mě by dělaly radost i v původním stavu ciferníku bez renovace.Trochu bych odstranil ten humus na pouzdru,nechal vyčistit,namazat, seřídit ,dal na pěkný řemen a konec. Možná přeleštit trochu sklo /pouzdro/. Toť vše. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kachnička Odesláno 28. prosince 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. prosince 2021 Zítra je chci vyleštit, a co jsem je zkusil, tak šlapou dobře, rozhodně lépe než Prim "Rolex" co nosím. Ještě kdyby někdo věděl rok výroby, tak bych mu byl vděčný. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kachnička Odesláno 2. ledna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. ledna 2022 Ještě poprosím o pomoc s identifikací dalšího úlovku ze šuplíku. Dýnko bohužel nemám. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gombo Odesláno 14. ledna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. ledna 2022 Viete niekto, co je toto za strojcek? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AdaMoss Odesláno 29. ledna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. ledna 2022 (upraveno) Panove poznal by nekdo toto? Bohuzel znacka z fotky necitelna - rozpoznam jen “Swiss”. Nicmene celkem speficicky jednorucky, treba to nekdo znate. Diky moc za pripadne tipy. Upraveno 29. ledna 2022 uživatelem AdaMoss Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lucky Lucaso Odesláno 29. ledna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. ledna 2022 Myslis tohle? https://www.ebay.com/itm/324671166637 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AdaMoss Odesláno 29. ledna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. ledna 2022 (upraveno) Tak to je husty! Diky! Jeden znamej mi to poslal a ptal se me co to je za hodinky. Ze pry “muzou byt celkem drahe” . Rekl jsem mu, ze model ani znacku neznam, ale ze to bude tak pak stovek Korun…zkratka nic extra. No a ted uz mi ten pribeh dava smysl. Tyve prej “mint condition” . To je džungle. edit: ted jak na to koukam, tak to asi nejsou ty identicky hodinky. Jiny pasek a ty na ebay mi prijdou vic odrbany. Kazdopadne google teda jen tal narychlo o Schrenk Swiss Watch nic moc vysledku…. Upraveno 29. ledna 2022 uživatelem AdaMoss Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lucky Lucaso Odesláno 29. ledna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. ledna 2022 (upraveno) Ale oni pisou ze to neni mint condition. A ze jsou tak vzacny, ze je jinde nenajdes Kazdopadne ta cena mi prijde dost napalena. A nikde neni napsany, ze se za takovy penize nekdy prodaj. Zase takovej zazrak to asi nebude si myslim. Ale je fakt, ze krom tohohle jsem taky nic moc nenasel... A znamej je ma doma jo? Upraveno 29. ledna 2022 uživatelem Lucky Lucaso Edit Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gombo Odesláno 29. ledna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. ledna 2022 (upraveno) @Lucky Lucaso @AdaMoss Ja mam tiez take. Tu su starsie foto. Upraveno 29. ledna 2022 uživatelem Gombo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lucky Lucaso Odesláno 29. ledna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. ledna 2022 No to bych se hodne divil, kdybys je zrovna Ty nemel ve svy sbirce Gombo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lucky Lucaso Odesláno 29. ledna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. ledna 2022 V 2. 1. 2022 v 12:14, kachnička napsal: Ještě poprosím o pomoc s identifikací dalšího úlovku ze šuplíku. Dýnko bohužel nemám. Tady mas jedno sroubovaci dynko. Treba by tam pasovalo... https://aukro.cz/tissot-dynko-cast-tahu-preska-naramkovych-panskych-hodinek-swiss-7002908263 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gombo Odesláno 29. ledna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. ledna 2022 (upraveno) @Lucky Lucaso @AdaMoss A este jedny blaznivejsie Upraveno 29. ledna 2022 uživatelem Gombo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lucky Lucaso Odesláno 29. ledna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. ledna 2022 Hezky to mas ale ty schrenk asi v kouzelny krabici nejsou,co? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gombo Odesláno 29. ledna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. ledna 2022 (upraveno) @Lucky Lucaso no mam aj nemam. Ono ten kaliber co mam pod nazvom Lucerne a v tom inzerate je pod nazvom Schrenk, je rovnaky. Predavali ich pod roznymi znackami a s roznymi tvarmi puzdier, ale creva su sovnake. Vecer doplnim viac. Tu par prikladov z netu: Upraveno 29. ledna 2022 uživatelem Gombo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lucky Lucaso Odesláno 29. ledna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. ledna 2022 Jasne, rozumim. Tady jsem nasel nejaky povidani... http://www.crazywatches.pl/jump-hour Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se