bohus76 Odesláno 21. října 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. října 2013 Ty druhé jsou prim pavouk,informace zde http://forum.chronomag.cz/index.php?/topic/60612-prim-pavouky-a-pyžama/?hl=pavouk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
restrict21 Odesláno 7. listopadu 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. listopadu 2013 Dobrý den, nepomohli by jste mi s identifikací těchto hodinek, výrobce a cena, neb cokoliv navíc děkuji http://www.sberatel.com/diskuse/sberatel/hodinky-watch-18260 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dzej.em Odesláno 10. ledna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. ledna 2014 Dobrý den všem,prosím o pomoc zkušenější.Jak moc velký rozdíl je mezi Eta7750 17jewels a eta7750 25 jewels.Přišel mi místo 25 jewels 17 jewels.Nabízí mi slevu nebo vrácení penez.Snažil jsem se hledat,ale asi špatně.Za každou radu děkuji předem. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lamiczka Odesláno 19. ledna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. ledna 2014 V 1. 8. 2013 v 8:35, Ondoni napsal: Ajo, tak už jsem to taky našel...díky...vtipné je, že ty hodinky jsou v záběru skoro 2 sekundy, ale sekundovka se ani nehne Je tu někde vlákno přímo věnující se hodinkám v celém seriálu. Tyto konkrétní ronda údajně byly KO a měl je na ruce jen protože se hodily. Objevily se tuším ještě v jednom díle. Vlákno se mi nechce hledat, ale je tu... V 18. 8. 2013 v 8:18, denzileck napsal: Zdravím, neví prosím někdo co jsou tyto hodinky zač ? Díky Jestli se nepletu, budou to nějaký quarz rádoby moderní hodinky. Reálná cena tak 1000,- prodejní nechci odhadovat. Asi nic, co by stálo za větší pozornost... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
troyz Odesláno 28. ledna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. ledna 2014 (upraveno) Potřeboval bych zjistit jestli tyhle hodinky nejspíš značky "agier garanti" nebo acier baranti mají hodnotu,na motorku má vyrytý stejný znak jako jenovaná značka + ručně vyryté čisla + vyražené výrobní číslo. ,díky Upraveno 28. ledna 2014 uživatelem troyz Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JaRooN Odesláno 6. února 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. února 2014 Dobrý den všem, prosím o identifikaci, o co se to vlastně jedná. Našel jsem akorát, že to asi patří pod skupinu http://magnumwatch.com, která pochází z Brazilie, ze Sao Paola a kromě jiného zastřešuje i značku Bulova, ale o těchto konkrétních quartzech vůbec nic... Děkuji za jakékoliv vodítko. Jarda Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
USER47 Odesláno 7. února 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. února 2014 To bude shoda jmen... Jinak Bulova patří Citizenu. Ta stránka Magnum je poněkud zavádějící, ale to uvedení Bulovy pod "our brands" znamená nejspíš jen to, že maj smlouvu na distribuci ve svejch shopech. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JaRooN Odesláno 7. února 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. února 2014 Je to možné. Právě jsem se divil, jak je to možné, když Bulova je brand Citizenu.Ale asi to bude fakt firma, která zastřešuje v Jižní Americe známé značky. Ale vyrábí i pod vlastní značkou Magnum. Tady jsou jejich stránky, ale moc tam toho není... http://www.magnumrelogios.com.br/en/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zdendat Odesláno 20. února 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. února 2014 Zdravím všechny,věděli byste někdo, co jsou zač hodinky na přiložené fotce? Koupil jsem je asi před měsícem na aukru a ať hledám, jak hledám, nemůžu nikde o nich nic najít. Nestály sice moc, ale i tak nesměle doufám, že to není nějaká předělávka. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rejan Odesláno 20. února 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. února 2014 Měly by to být originály. Tady je něco o nich. VINTAGE 1960S CHROME CASED RUBENS DELUXE SUPER 27 DATE MENS WATCH GWO ALL ORIG1Sold For: or Sign In to see what it's worth. Sold Date: 03/29/2012 Channel: Online Auction Source: eBay UK Category: Jewelry Share on facebookShare on twitterMore Sharing Services Vintage 1960s all original Rubens Deluxe Super 27 Swiss made mens date watch with a chrome case and fitted with a period black leather rally/racing style strap with graduated holes with chrome buckle, the strap isn't new but is still very serviceable and looks super with the watch.The watch winds and sets well keeping good time, the case and crown are in lovely condition with only very light wear, the metallic silver colours dial, chrome markers, fingers and date read which is in red are all good with only very light patina, the heavy duty glass is near perfect. On the screw on back which does have a few scratches is stamped " Swiss made diamond tooled electronically timed base metal" It measures 34mm exc crown and lugs. A handsome watch in all original condition from the 1960s Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zdendat Odesláno 22. února 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. února 2014 Díky, docela mě to uklidnilo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bells Odesláno 11. března 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. března 2014 Všechny vás zdravím, potřeboval bych pomoct s identifikací hodinek, přiznám se, že ve starých kouscích se vůbec nevyznám a dostali se ke mě úplnou náhodou, tak bych alespoň rád věděl co, že se to ke mě dostalo. Omlouvás se za kvalitu fotek, foceno na rychlo mobilem. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zetorr Odesláno 17. března 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. března 2014 (upraveno) Zdravim, vie niekto urcit ake hodinky ma Bill Hicks na tejto fotografii? ak som v zlej teme tak sa ospravedlnujem. Upraveno 17. března 2014 uživatelem zetorr Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kaculka Odesláno 19. března 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. března 2014 prosím poradte co jsou to za hodinky? made in china?:-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bohus76 Odesláno 19. března 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. března 2014 Počítám,že je to nějaký šmuk z číny.Fotky mizerné a značky jsi neuvedla žádné :-( Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VintageLover Odesláno 19. března 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. března 2014 V 19. 3. 2014 v 7:59, kaculka napsal: prosím poradte co jsou to za hodinky? made in china?:-)Ferrari Quartz Made in Větve Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kaculka Odesláno 19. března 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. března 2014 tak znovu a více fotek Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Horhe Odesláno 19. března 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. března 2014 (upraveno) To je nějakej čínskej kentus. Fontem číslic se inspirovali u Corum a tím zvířetem, vzdáleně se podobajícímu kříženci osla a antilopy, se asi snažili inspirovat u ferrari.Pokud nefungujou, bez váhání bych je exportoval do koše. Upraveno 19. března 2014 uživatelem Horhe Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kaculka Odesláno 19. března 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. března 2014 made in větve:-)))děkuji teda Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bohus76 Odesláno 19. března 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. března 2014 Je tam nějaký strojek za pár kaček a číňan jich udělá za dolar kýbl.Tož asi tak. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se