Atos Odesláno 14. prosince 2016 Nahlásit Odesláno 14. prosince 2016 Zdravím, zajímalo by mě, kolik lidí tu nosí hodinky na vnitřní straně zápěstí. Pokud se někdo najde, tak jaké hodinky tak nosíte a při jakých činnostech? Budu rád i za fotku. Všechny moje hodinky mi přijdou příliš velké na to, abych mohl využít případná positiva této pozice.
LovecK Odesláno 14. prosince 2016 Nahlásit Odesláno 14. prosince 2016 (upraveno) Pozitivni je na tom jen to, ze je dojebes 2x tolik nez kdyz je nosis tak, jak vsichni ostatni.Edit: dneska to tady ma vazne grády! Upraveno 14. prosince 2016 uživatelem LovecK
bobi Odesláno 14. prosince 2016 Nahlásit Odesláno 14. prosince 2016 Na vnitřní straně zápěstí jsem nosil hodinky přibližně před -+45 lety.Myslím,že kvůli frajeřině
brumko Odesláno 14. prosince 2016 Nahlásit Odesláno 14. prosince 2016 Aj pred 30 rokmi som to ešte nosli z frajeriny. Pri kancldajvingu si nedo.ebeš sponu ale lunetu.
Wagoneer Odesláno 14. prosince 2016 Nahlásit Odesláno 14. prosince 2016 Na vnitřní stranu je otáčím na noc. Mám je na ruce celý život i při spaní a pohodlněji odečtu čas, když mne probudí stáŕi...:-)
Karlos Odesláno 14. prosince 2016 Nahlásit Odesláno 14. prosince 2016 Takhle to nosí Bruce Willis ve filmech
Frantik Odesláno 14. prosince 2016 Nahlásit Odesláno 14. prosince 2016 Druhá nejhorší věc, co muže člověk s hodinkama udělat je nosit je otocene na vnitřní straně. Nic hnusnejsiho není!
Fajkus Odesláno 14. prosince 2016 Nahlásit Odesláno 14. prosince 2016 Před 35 lety jsem je tak nosil, ale už si ani neuvědomuji proč. Vzpomínám si, že to byly Pobedy po otci, a ty byly malé a nízké, takže nerušily. Zhasly někdy v průběhu ZVS. Dnes už bych je tak nenosil.
brumko Odesláno 14. prosince 2016 Nahlásit Odesláno 14. prosince 2016 Druhá nejhorší věc, co muže člověk s hodinkama udělat je nosit je otocene na vnitřní straně. Nic hnusnejsiho není!Tá prvá je nosiť ich na manžete :-)) Či?
cali Odesláno 14. prosince 2016 Nahlásit Odesláno 14. prosince 2016 Na vnutornej strane nosia hodinky ludia, ktori tak na ne pri cinnosti ktorej sa venuju lepsie vidia,.... hlavna vyhoda je ze mozes nieco drzat v ruke (napriklad fotak, mapu, pusku, volant, knipel,.....) a vidiet pri tom jakz takz na hodinky. Dalsia vec je ze vnutorna strana ruky je chulostivejsia cast tela, nez vonkajsia a je pri neplanovanych koliziach celkovo menej na rane. To malo vyznam ked boli hodinky este chulostive bez tlmicov narazov, dnes dobre hodinky vydrzia plus minus to iste co ruka. Pri kancldajvingu ktory povedal by som u modernych chronomagorov drvivo prevazuje je to samozrejme totalne nevhodna pozicia
Frantik Odesláno 14. prosince 2016 Nahlásit Odesláno 14. prosince 2016 Tá prvá je nosiť ich na manžete :-)) Či?První je pojmenovat je Festina :-)
brumko Odesláno 14. prosince 2016 Nahlásit Odesláno 14. prosince 2016 První je pojmenovat je Festina :-)Ja že Invicta :-))
dlubix Odesláno 14. prosince 2016 Nahlásit Odesláno 14. prosince 2016 Druhá nejhorší věc, co muže člověk s hodinkama udělat je nosit je otocene na vnitřní straně. Nic hnusnejsiho není!Vid vole ))
JaRooN Odesláno 14. prosince 2016 Nahlásit Odesláno 14. prosince 2016 Ještě by ten prostředníček mohl ukazovat na logo Festina
USER47 Odesláno 14. prosince 2016 Nahlásit Odesláno 14. prosince 2016 ...Všechny moje hodinky mi přijdou příliš velké na to, abych mohl využít případná positiva této pozice.Já si hlavně myslím, že to žádný reálný pozitiva pro 99,99% lidí nemá. Teoretickej účel je vojenskej a má souvislost s držením pušky, ale bůh ví, jak častý to je v realitě. Tipnul bych si, že takhle nosí hodinky víc holywoodskejch hvězd a military pozérů s modrejma knížkama než skutečnejch vojáků.
odjinud Odesláno 14. prosince 2016 Nahlásit Odesláno 14. prosince 2016 Ještě se dají nosit naruby, tj. ciferníkem k ruce a dýnkem ven... :-) Druhá nejhorší věc, co muže člověk s hodinkama udělat je nosit je otocene na vnitřní straně. Nic hnusnejsiho není!
cali Odesláno 14. prosince 2016 Nahlásit Odesláno 14. prosince 2016 Ještě se dají nosit naruby, tj. ciferníkem k ruce a dýnkem ven... :-)No taktopozor to je nahodou u niektorych hodiniek celkom zmysluplna pzicia, namatkou ma napada ELTON limitka karel 4 ale isto by sa nasli dalsie.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se