F.B. Odesláno 11. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. ledna 2017 Keby ste sa chlapci chceli niekto "zbavit" Alpinistov, napiste....rad by som nejake "adoptoval" F. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dr.sphinx Odesláno 11. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. ledna 2017 Ahoj a díky! Zatím jsem v honeymoon fázi, takže se spíš často v práci přistihnu, jak si čumím na ruku, poslední dny nejsem nejproduktivnější . Namátkou jsem to už jednou myslím měřil, myslím že to bylo cca 8 s. Pomalu zjišťuju, že i když jsou krásný samy o sobě, tak se opravdu nehodí ke všemu, k smart casual to nebylo úplně ono. Zvlášť k modré, jak už tady někdo zmiňoval.......ale řešení bude jednoduchý - potřebuju další hodinky Víš jak se to říká o zelený a modrý a pro koho je dobrá Pokud jsou na tahu, celkem se to neutralizuje, ale Alpinisty jsou prostě zelený ze všech úhlů a za všech okolností. Kdo chce víc stealth zelenou, ať jde do SBGE 033. dokud ještě jsou, i když za ty prachy by si člověk mohl koupit celou SARB řadu 8s do plusu/24h? To je u 6R15 v toleranci, ale většinou to bývá lepší, ono se to ještě časem asi ustálí... v alpinistech mi dělá -3, v SDGM to musím zase změřit. Já bych spíš řekl ať ti to aspoň takhle vydrží...Já už se u svých Alpinistů dostávám skoro k -20s za den a přijde mi, že je to čím dál horší, tak přemýšlím, jestli to nějak řešit, mám je teprv od června...Mám 6R15 i v SARB 065. Celkem se zpožďovaly, tak jsem si je nechal proklepnout, no a malá amplituda etc., 1 rok JP only JDM záruka, takže smolík. Tak jsou teď drobečci seřízení dost do plusu a až hexnou, tak hexnou. Pochopitelně jsem si potom pak hned nechal prohlédnout i Alpinisty, tam není problém, tak jsem klidný a beru, že jsou holt temperamentnější. Nech si je zregulovat.Keby ste sa chlapci chceli niekto "zbavit" Alpinistov, napiste....rad by som nejake "adoptoval" F.Adopce, hm... To nezní moc slibně, tam bych čekal max. nějaký režijní poplatek SZ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
969 Odesláno 13. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. ledna 2017 6R15 v SDGM -2s/24 ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dr.sphinx Odesláno 13. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. ledna 2017 Hele 969, takovýhle řeči si strč za klobouk Je to fakt o stěstí, Seiko QC, jestli tam teda u těch levných mechanik nějaká je, zdá se moc nefunguje. Brolo, držím palce! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
969 Odesláno 13. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. ledna 2017 (upraveno) Hele, za klobouk si strč ty, co chceš. Píšu, kolik dělá 6R15 v mých hodinkách... Přes počáteční nedůvěru mě moc příjemně překvapil. http://forums.watchuseek.com/f21/whats-your-6r15-accuracy-136278.html Upraveno 13. ledna 2017 uživatelem 969 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dr.sphinx Odesláno 13. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. ledna 2017 Ahoj, promiň, nemyslel jsem to nijak zle, ale asi to tak zaznělo. Jsem rád, že tvoje jedou, jak mají, a že podle té ankety, na kterou odkazuješ, je to pro její respondenty standardní zkušenost. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
969 Odesláno 13. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. ledna 2017 všechno v pohodě Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
F.B. Odesláno 14. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. ledna 2017 Tak choroba stale pokracuje, Alpinisti ju neuspokojili...keby ste sa ich niekto chceli ujat, kym ich nafotim a hodim do predaja, piste.. F. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lord Odesláno 18. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. ledna 2017 Tak dneska dorazili,jupi. Dojedu k baraku a necerim svym ocim postak to nechal na okne. Barak je normalne u cesty,doma nikdo,zena s deckama dojeli se mnou. Zitra davam echo poste co to jako je. Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Arthur N. Odesláno 19. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. ledna 2017 Lord: asi by se divili kdybys byl hajzl a nahlasil ztratu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lord Odesláno 19. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. ledna 2017 no asi jo, ale ta radost, že jsou doma, to tě uklidní.no znáte to Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radimk Odesláno 19. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. ledna 2017 Tak dneska dorazili,jupi. Dojedu k baraku a necerim svym ocim postak to nechal na okne. Barak je normalne u cesty,doma nikdo,zena s deckama dojeli se mnou. Zitra davam echo poste co to jako je. Sent from my iPhone using Tapatalk Lord: asi by se divili kdybys byl hajzl a nahlasil ztratuMě tak kdysi nechali Breitlingy v balíku ze servisu z Vídně. Krabice pochopitelně polepená firemní izolepou.Taky jsem byl teda v šoku..dnes bych byl svině a ptal se po balíku.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Arthur N. Odesláno 19. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. ledna 2017 Lorde, jinak samozrejme gratuluji a hod nejakou fotku. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Brolo Odesláno 20. ledna 2017 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 20. ledna 2017 (upraveno) Taky gratuluju, ať slouží! Zkusil jsem pro změnu černou kůži, taky to funguje Upraveno 20. ledna 2017 uživatelem Brolo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dr.sphinx Odesláno 20. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. ledna 2017 Já jsem tuhle "jamajskou" kombinaci taky zkoušel, ale jen asi 80 vteřin Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
minimus80 Odesláno 22. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. ledna 2017 Foto z netu ... Cenná kolekcia alpinistov ne:-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
969 Odesláno 22. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. ledna 2017 ty gmt jsou přísný... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
People Odesláno 22. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. ledna 2017 Je pravda ze tah z alpinistov pasuje na coctailky? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dr.sphinx Odesláno 22. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. ledna 2017 Dát se tam nějak dá, ale ty koncovky trochu vystupují nad nožky a s pouzdrem to úplně nelícuje. Podle mě no na coctailkách 065 i blbě vypadá. Zkoušel jsem to. Ty fotky, co má tuším Seyia, nejsou moc reprezentativní. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Brolo Odesláno 25. ledna 2017 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 25. ledna 2017 Tak teď jsem se nasral - tři týdny starý řemen údajně tradiční italské značky se z ničeho nic rozpadl a zevnitř vypadla jakási pěnová vložka.....čili pánové odkud berete kožený řemeny, na alpinisty vinážní/distressed vzhled? Mimo teda strapshop... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se