Honza.manta Odesláno 24. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. října 2018 Viděl jsem je na živo. Pánové máte se na co těšit!!! Obrovské díky realizačnímu týmu!!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 24. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. října 2018 Viděl jsem je na živo. Pánové máte se na co těšit!!! Obrovské díky realizačnímu týmu!!!Ty musis mit vzdycky neco extra :-).Uprimna zavist. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wizard-ov Odesláno 24. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. října 2018 Ale kdepak.... nejlepší na tech hodinkách je to těšení se...jak je máte na ruce, tak max týden "óóóó" a "ááá" a pak zase hupky dupky jinam ;o) Takže my jsme na tom vlastně lépe, než Honza ;o)) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tikal Odesláno 24. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. října 2018 máš recht, je to chudák Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
prischera Odesláno 24. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. října 2018 To slibované drobné překvapení najdete tady. Autorem fotky je Jirka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Xenomorfus Odesláno 24. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. října 2018 No jo, vlastne! Ja to komentoval ve vlakne Amfibija, ze je v kalendari limitka "Nu pagadi" a vubec mi nedocvaklo, ze ty hodinky vlastne jeste "nejsou". Tak ted lituju, ze sem si jej neobjednal. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tikal Odesláno 24. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. října 2018 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Xenomorfus Odesláno 24. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. října 2018 Odvolavam, co sem psal, kalendar teprve objednam. Sice jej nemam kam dat, ale kdyz uz v nem mam jedny konkretni hodinky a druhou limitku Jen Pockej, tak to musim mit ;-). Diky, kluci! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 24. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. října 2018 A Kuba to musel hned vykecat :-).Moc dobry to je.Wizard mi to tedy trochu zkazil :-), jako-by mi stal za zadama, ale i tak neva. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
little_w Odesláno 24. října 2018 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 24. října 2018 Tvl ja nez to sem napisu, tak to vlastne psat nemusim. Jo jo, je to tak. Jeste doplnim, ze nam Jakub vysel vstric i v tom, ze fotka vyjde i v tydnu, na ktery pripada vyroci prvniho vysilani Jen pockej, aby to melo opravdu echt smysl. Diky pane Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Xenomorfus Odesláno 24. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. října 2018 (upraveno) Tak to uz je nekonecna parada. Kloboucek, ze to tak Kuba promyslel.Edit: Pripadne kloboucek tomu, kdo to promyslel a Kubovi diky za vstricnost Upraveno 24. října 2018 uživatelem Xenomorfus Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
prischera Odesláno 24. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. října 2018 Promyslel to Honza a domluvene to bylo dlouho dopredu, jen jsme se bali, aby se to stihlo . A sorry, ze sem to vykecal, drzel sem to pod poklickou, dokud to nebude verejny. Pak uz mi neprislo dulezity to dal tajit Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
speedwalker Odesláno 24. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. října 2018 No toto, samé lepší zprávy. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Xenomorfus Odesláno 24. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. října 2018 Promyslel to Honza a domluvene to bylo dlouho dopredu, jen jsme se bali, aby se to stihlo . A sorry, ze sem to vykecal, drzel sem to pod poklickou, dokud to nebude verejny. Pak uz mi neprislo dulezity to dal tajit Ste proste nejlepsi, kluci! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 24. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. října 2018 Ty musis mit vzdycky neco extra :-).Uprimna zavist. Ale kdepak.... nejlepší na tech hodinkách je to těšení se...jak je máte na ruce, tak max týden "óóóó" a "ááá" a pak zase hupky dupky jinam ;o) Takže my jsme na tom vlastně lépe, než Honza ;o)) máš recht, je to chudák Hele plantážníci, jí je jen viděl, ani na ruce jsem je neměl - nebyly to ty moje. Takže se naopak mám na co těšit ještě víc než vy! Já vám dám chudák!! Já jsem chudý pouze duchem, jinak bych sem nelezl. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tikal Odesláno 24. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. října 2018 To nevokecáš Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
daur Odesláno 25. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. října 2018 Kluci, nejdříve omluva za platbu na "poslední chvilku". Jsem neskutečně rád, že jsem účastník tak parádní limitky. Musím se přiznat, že jsem později přestal na vlákno chodit. Bál jsem se, že to vezme jiný směr, proto jsem jednou za čas hodil jen lehké očko, jak jde postup dál. Kolikrát při zapnutí televize jsem trefil zrovna Nu pagadi a už jsem se těšil, jak budu v létě 2019 v plavkách machrovat u bazénu Celému realizačnímu týmu velká poklona, poděkování a i to je z mého pohledu málo. Pokud bude příležitost, tak rád objednám rundu Ještě jednou díky moc Čenda. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
little_w Odesláno 25. října 2018 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 25. října 2018 (upraveno) Panove, udelam jeste malou reklamu / pripominku, i kdyz asi zbytecnou. Jelikoz je fotka limitky v kalendari na rok 2019, nenechte si to ujit a objednejte si ho. Zvlast pro ty, co uz maji i knihu s grafikama S. Rusakova, by tohle bylo to spravne uzavreni kruhu Upraveno 25. října 2018 uživatelem little_w Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JR_2010 Odesláno 28. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. října 2018 Trochu světla do pochmurného dne... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 28. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. října 2018 To vypada paradne. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se