5etter Odesláno 16. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. prosince 2016 hlavně bych tam nedával tustopu, která nesouvisí se seriálem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xprcz01 Odesláno 16. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. prosince 2016 Vlčí smečka:little_wsimsa 1xJaRooN - 2xsectMichelinHardslimerFrostie - 1xtravex - 1xvanuska - 1xspeedwalkermysiakTrojan - 2xXenomorfus -1xDokusan - 1xEDYMI - 1xAndyAaron - 1xmartar - min. 3ksCHerokee-1xXprcz01 - 1x Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
travex Odesláno 16. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. prosince 2016 Travexi, to pismo z titulku mam taky rad, ale nedokazu si predstavit ani jednu variantu, kde by to vypadalo hezky. Je to fakt chaoticky font. Ale mozna by tim slo na cifernik jednoduse napsat "200 M"? Minimálně za pokus by to stálo, ale už to pak už vylučuje jakýkoliv jiný nápis. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
speedwalker Odesláno 16. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. prosince 2016 Vlčí smečka:little_wsimsa 1xJaRooN - 2xsectMichelinHardslimerFrostie - 1xtravex - 1xvanuska - 1xspeedwalker - 1xmysiakTrojan - 2xXenomorfus -1xDokusan - 1xEDYMI - 1xAndyAaron - 1xmartar - min. 3ksCHerokee-1xXprcz01 - 1x Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
simsa Odesláno 16. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. prosince 2016 Škoda,že s tím programem neumím.Jenom jsem zkoušel,jak by tam mohla být ta hlava,ale tohle děs... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
horal Odesláno 16. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. prosince 2016 Prosím o dopsání 2kusů do seznamu kvůli orientaci.Jsem mobilně impotentní.Děkuji. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
simsa Odesláno 16. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. prosince 2016 Hlava přímo pod dvanáckou.Bez toho kousku těla.Ale ten jeho výraz se mi líbí...A dole nápis No pogodi. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
EDYMI Odesláno 16. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. prosince 2016 Trocha som sa hral. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bembeg Odesláno 16. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. prosince 2016 (upraveno) Chce to něco víc potápěčského(brýle,šnorchl,ploutve,harpunu)...sice má retko ale ubor jak piaňér.:-) Upraveno 16. prosince 2016 uživatelem Bembeg Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
simsa Odesláno 16. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. prosince 2016 Ten nápis Vostok pryč a hlava přímo pod dvanácku. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JaRooN Odesláno 16. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. prosince 2016 Hříšná myšlenka! Co se zkusit zeptat na pouzdro z mosazi? A luneta také - bez chromu už z výroby. Mosaz má jednu výhodu oproti bronzu - nešpiní ruku... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zbuddy Odesláno 16. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. prosince 2016 (upraveno) To chce něco takového Upraveno 16. prosince 2016 uživatelem zbuddy Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hardslimer Odesláno 16. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. prosince 2016 Vlčí smečka: little_wsimsa 1xJaRooN - 2xsectMichelinHardslimer - 2xFrostie - 1xtravex - 1xvanuska - 1xspeedwalker - 1xmysiakTrojan - 2xXenomorfus -1xDokusan - 1xEDYMI - 1xAndyAaron - 1xmartar - min. 3ksCHerokee-1xXprcz01 - 1x Ta vymenna sada je prijatelne reseni. ;-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
little_w Odesláno 16. prosince 2016 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 16. prosince 2016 Potapece vymenit za vlka - MOZNA - ALE S CITEM. Jinak ten font z titulku by tam snad sel... ale cokoliv vice nez "200m" je dle meho uz moc. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Trojan Odesláno 16. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. prosince 2016 Pánové, napadl mě další důvod proč nedělat pouze dýnko - určitě by se našel někdo kdo nakoupí třeba 6 relativně levných dýnek a po pul roce "náhodou objeví v šuplíku dýnka na která zapoměl a která vlastně nepotřebuje" a bude se s tím šmelit. Pro vložení peněz do celých hodinek už je potřeba silnější motivace. Odesláno z telefonu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Trojan Odesláno 16. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. prosince 2016 Jinak na korunku jen jednu tu stopu, psal jsem to u fotky. Odesláno z telefonu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
little_w Odesláno 16. prosince 2016 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 16. prosince 2016 hlavně bych tam nedával tustopu, která nesouvisí se seriálem No, tlapu tam ukazuje dost. Ale mas pravdu, kdyz stopu, tak autentickou: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Trojan Odesláno 16. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. prosince 2016 (upraveno) Rychlej nastrel...Problem je evidentni, malicky obrazek a pritom hlava nejde uz moc zjednodusit... Upraveno 16. prosince 2016 uživatelem Trojan Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lub Odesláno 16. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. prosince 2016 zkoukl jsem první díl - na plážina potápky něco k tématu líbilo by se mi jen dýnko - jednodušší a svobodnější řešení, než vybírat i ciferník a vše odstatní, možná dost lidem by se to hodilo k vlastním stávajícím / oblíbeným hodinkám.. (?) třeba mně.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
EDYMI Odesláno 16. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. prosince 2016 Ešte jeden nástrel. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se