Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Hezký večer, k té anketě, nevím, jestli je to dobře popsané, ale zatím je ve hře (aspoň doufám) varianta sendvič + potisk, nebo komplet potisk, kdy i minutové indexy, nápis a hlava vlka by mohli být teoreticky komplet v provedení lumi, navíc to co je žlutě i ve žluté lumi, tak jen aby to hlasování nebylo trochu zavádějící...

Odesláno

Lumi je lumi, chci aby mi ukázala přehledně kolik je hodin. Takže bych se také přiklněl ke střídmému a praktickému využití luminiscence

Odesláno

Jde to nejak rychle...

Dmitry chce grafiku v krivkach, dostal tedy finalni verzi, ktera tady probehla:

sandwich-00-complete.png

Jeste musime dohodnout ty barvy. Dmitry to potrebuje ve skale Pantone. Navrhuji obycejnou zlutou a o odstin tmavsi modrou (tmavsi nez standard modr). Videl bych to na tyhle:

pantone-yellow.png pantone-blue.png

Klidne se ale podivejte TADY a navrhnete pripadne jiny odstin. Chtel bych mu odpovedet do konce tydne, pokud to bude mozne (tak do soboty).

Konec hlaseni :)

Odesláno

Honza.manta: udelal jsem rychle nejaky pokus o vizualizaci, a ten sendvic by nemusel byt marnej, pokud to vyrobi slusne. (Neznam tloustku ciferniku, pravdepodobne to je silnejsi... ale plus minus.)

dial-render01.png

Odesláno

Honza.manta: udelal jsem rychle nejaky pokus o vizualizaci, a ten sendvic by nemusel byt marnej, pokud to vyrobi slusne. (Neznam tloustku ciferniku, pravdepodobne to je silnejsi... ale plus minus.)

No dle fotek z odkazu, který jsem sem dával, je cifr dost silnější, takže si tím sendvičem pořád nejsem jistý.

Přikládám pár ukázek z netu. 

post-44633-0-50014900-1484819878_thumb.jpg

post-44633-0-12520300-1484819885_thumb.jpg

post-44633-0-49595600-1484819890_thumb.jpg

post-44633-0-68997800-1484819894_thumb.jpg

Odesláno (upraveno)

Dik za ukazky, furt jsem vahal... Ted jsem 3:7 proti sandvici ... Obvzlast s barevnym cifrem mi to nesedi...

Anebo jak na té poslední fotce při pohledu z boku, některé indexy zmizi, protoze "nedohlednes na dno"...

Kdyz sandvic, tak na cernych velkych OP... Ne na malych barevnych Vostokach.. :-)

Upraveno uživatelem petr_cha
Odesláno

Anebo jak na té poslední fotce při pohledu z boku, některé indexy zmizi, protoze "nedohlednes na dno"...

To mi asi taky nejvíc vadí.

Odesláno

Já bych byl pro ten sendvič, bude to zajímavé, no řekněte, kdo z vás to má? ;)

attachicon.gif 12.png

no právě, že nemám... tak jsem hlasoval taky pro sendvič :-)

jinak později budu spíš pro omezení "vše na cifru v lumi navíc ve více barvách". Méně je někdy více, i když nakonec se stejně podřídím vetšině, neb vlka prostě chci... :-)

PS. díky všem zainteresovaným za trpělivou práci kolem této limitky, těším se na výsledek...

Odesláno

To já jsem pro pořádnej cirkus. Taky se podřidím tedy. Ale klidně cirkus.Beru to jako takové oddychofky. Vlk a serioznost mě nejdou ksobě. Estetetiku ,ale jo.ToJO.

Odesláno

Obávám se, že v případě sendviče bude ten vykřičník značně zaoblený (zvlášť konce té čáry) a pak už to nebude ten typický vykřičník, nebude se hodit k nápisu a možná nebude ani poznat. Proto bych radši zůstal u tisku.

Nápis "Nu pogodi" bude taky lumi? Já bych to preferoval.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...