Přejít na obsah

Vostok Amphibia - 50. výročí Ну, погоди!

Doporučené příspěvky

souhlas. vážně odstupuji a přiznávám, je to díky nevhodným iniciativám některých členů

Tak oficiálně jsem pro sendvič a když bude potisk tak se taky nic nestane.Když jsem překous toho buzeranta zajíce o kterém jsem doufal že tam nebude, (aspoň že mu půjde zakroutit krkem jak se zde již někdo vtipně zmínil) tak potisk u mně projde v případě přehlasování potiskářama taky. Svítivost u mně nehraje roli, stejně večír ho... vidím. 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

A jaký kecy? vždyť tady nic tak strašnýho neproběhlo.

snahy o nový design ciferníku, výtka, že jsme se asi málo snažili hlasovat, ...Jestli to nepozoruješ, tak já ano.

Odkaz ke komentáři

Vlčí smečka:

1. little_w (1)
2. little_w (2)
3. simsa (8)
4. sect (69)
5. Michelin (50)
6. Hardslimer (21)
7. vikinho
8. stankoff (64)
9. travex (3)
10. vanuska (10)
11. speedwalker (31)
12. mysiak
13. Trojan
14. Trojan
15. Xenomorfus
16. Dokusan (30)
17. EDYMI
18. AndyAaron (19)
19. Bezous (52)
20. CHerokee (68)
21. Xprcz01 (20)
22. Honza.manta (13)
23. Honza.manta (61)
24. Honza.manta (26)
25. Honza.manta (39)
26. farkyostrava (22)
27. Tikal
28. uff (40)
29. corwin (17)
30. Sborez
31. Don2008
32. Mareka01 (48)
33. daur (47)
34. Roman I.(32)
35. JR_2010 (6)
36. kudrnac (49)
37. juraj11 (11)
38. kuncák7 (7)
39. Kristian.nov
40. Guzmic (14)
41. Tittus (23)
42. TOMASS (16)
43. Libor_OV (28)
44. 5etter (05)
45. PaloZV (46)
46. bobi (60)
47. Thor (55)
48. Ruiz.aw (15)
49. PavelK (9)
50. Vlasta66 (66)
51. j.e.n.i.k.82
52. Kadakii
53. mlsoun1 (53)
54. Mari (27)
55. zbuddy (63)
56. TCF (34)
57. Jorge (45)
58. Habadej (51)
59. Bembeg (67)
60. neumann
61. sashator (35)
62. Chosef76
63. Marcus (18)
64. Miroslavek (25)
65. Robero79
66. Saida
67. Straspol (12)
68. Z.Paul (4)
69. petr_cha (33)
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Volná čísla:
_,_,_,_,_,_,_,_,_,_,_,_,_,_,_,,_,_,_,_,_,_, (24),_,_,_,_,(29),_,_,(32)_,_,_,(36),(37),(38),_,_,(41),(42),(43),(44),_,_,_,_,_,_,_,_,(54),_,(56),(57),(58),(59),_,_,(62),_,_,(65),_,_,_,_

Odkaz ke komentáři

snahy o nový design ciferníku, výtka, že jsme se asi málo snažili hlasovat, ...Jestli to nepozoruješ, tak já ano.

Nojo, jasně že jsem to registroval, ale každý má právo se vyjádřit, mě to nechává chladným, v tom množství lidí to tak vždycky bude, proto je třeba to taky nějak moderovat, snažit se vyjít vstříc většině,  ale zároveň držet nějakou lajnu, jinak by to byl chaos. Škoda no, žes to vzdal, ale ještě není konec, teď se uvidí po tom rozstřelu, jak to bude dál, potom asi přijde na řadu korunka, to bude podobné a nakonec asi zálohy...seznam bude, podle mne, ještě žít.

Odkaz ke komentáři

Nojo, jasně že jsem to registroval, ale každý má právo se vyjádřit, mě to nechává chladným, v tom množství lidí to tak vždycky bude, proto je třeba to taky nějak moderovat, snažit se vyjít vstříc většině,  ale zároveň držet nějakou lajnu, jinak by to byl chaos. Škoda no, žes to vzdal, ale ještě není konec, teď se uvidí po tom rozstřelu, jak to bude dál, potom asi přijde na řadu korunka, to bude podobné a nakonec asi zálohy...seznam bude, podle mne, ještě žít.

To já beru, ok, nicméně jsme se demokraticky dopracovali k nějakému kompromisnímu řešení, u kterého už se čeká jen na nacenění z Čistopolu, jak jsem pochopil a tím pádem je to pro mně hotová věc a nebudu teď bourat koncepci. Ne tak ovšem někteří, Já již nejsem na další vývoj zvědav, líbilo se mi to, k čemu jsme se i díky tvé nadšené grafické pomoci dopracovali, potisk nebo sendvič bych bral tak, jak se to odhlasuje, ale na změny designu ciferníku už opravdu čekat nechci

Odkaz ke komentáři

Díky všem autorům za moře práce na téhle krásné limitce. Na Amfibie jsem se chystal, ale přeje jen jsem z generace s lehkou fobíí na vše ruské, vlk se svým čvaňhákem mě dostal.

Hlasoval jsem pro potisk, ale i sendvič beru. 

Upraveno uživatelem Bezous
Odkaz ke komentáři

chlapi, vzdyt to nakonec bude jedno, jestli cifr bude takovej nebo makovej, kdo ma rad vlka, v seznamu zustane, tvurcum preji pevne nervy, vydrzte a uz nic nemente, pojdme se tesit na konecnou realizaci...

PS. kdyby nekdo jeste vypadl, beru si volne misto pro meho tatku, udelam mu radost darkem k odchodu do duchodu... :-) snad to do pristiho roku dopadne...

Odkaz ke komentáři

To já beru, ok, nicméně jsme se demokraticky dopracovali k nějakému kompromisnímu řešení, u kterého už se čeká jen na nacenění z Čistopolu, jak jsem pochopil a tím pádem je to pro mně hotová věc a nebudu teď bourat koncepci. Ne tak ovšem někteří, Já již nejsem na další vývoj zvědav, líbilo se mi to, k čemu jsme se i díky tvé nadšené grafické pomoci dopracovali, potisk nebo sendvič bych bral tak, jak se to odhlasuje, ale na změny designu ciferníku už opravdu čekat nechci

Frostie, pokud to ale chapu spravne, tak se zatim nic nemenilo a dle reakci to ani nevypada, ze se menit bude. Zatim se furt resi jestli sendvic nebo potisk, ale to je tak vse. Netreba ukvapenych reakci
Odkaz ke komentáři

V první řadě, není na místě používat nějak výrazněji expresivní výklad názorů některých členů, jako naštvání, hysterické výlevy, atp., zbytečně to evokuje chaos, nejistotu a dojem, že se něco děje a ono se neděje nic víc, než že všechno běží tak, jak bylo řečeno, nikdo nikoho neobchází, neutlačuje, nijak se tu neintrikuje, vše je v souladu s demokratickými principy a pravidly fair play.

Odkaz ke komentáři

Frostie, pokud to ale chapu spravne, tak se zatim nic nemenilo a dle reakci to ani nevypada, ze se menit bude. Zatim se furt resi jestli sendvic nebo potisk, ale to je tak vse. Netreba ukvapenych reakci

dle reakci to právě vypadá, že vše schválené je špatně, je nutno začít hlasovat o gmt, vyřezat do sendviče čísla...Prostě kroky zpět a úkroky stranou.

Odkaz ke komentáři

Frostie, jestli jsi odesel kvuli mne (jak jsi naznacoval vyse), tak me to mrzi....

Nicmene:

- tvuj odchod "uskodil" tiskarum..

- namisto abys vecne argumentoval a pomahal vysvetlovat, proc se v tehle fazi uz nevracet k gmt a proc je tisk lepsi nez sendvic na malych indexech (sandvic funguje spis na velke plose, nebo na macatych číslech), tak jenom zavrhujes diskusi..

- stávající navrh neprosel zadnym hlasovanim, v tom maji nekteri, co na to upozorňovali, pravdu..

- stavajici hlasovani je tesne (vyhra o jeden, dva hlasy není zrovna presvedciva vyhra), takze si to dalsi diskusi proste zaslouzi..

- pokracujes ve psaní do vlakna limitky, i kdyz jsi z ni vazne odesel..

Je to skoda a mrzi me to... Uz jsem toho nablekotal dost.. dam si pauzu a pockam, jak to dopadne..

P.

Upraveno uživatelem petr_cha
Odkaz ke komentáři

Frostie, jestli jsi odesel kvuli mne (jak jsi naznacoval vyse), tak me to mrzi....

Nicmene:

- tvuj odchod "uskodil" tiskarum..

- namisto abys vecne argumentoval a pomahal vysvetlovat, proc se v tehle fazi uz nevracet k gmt a proc je tisk lepsi nez sendvic na malych indexech (sandvic funguje spis na velke plose, nebo na macatych číslech), tak jenom zavrhujes diskusi..

- stávající navrh neprosel zadnym hlasovanim, v tom maji nekteri, co na to upozorňovali, pravdu..

- stavajici hlasovani je tesne (vyhra o jeden, dva hlasy není zrovna presvedciva vyhra), takze si to dalsi diskusi proste zaslouzi..

- pokracujes ve psaní do vlakna limitky, i kdyz jsi z ni vazne odesel..

Je to skoda a mrzi me to... Uz jsem toho nablekotal dost.. dam si pauzu a pockam, jak to dopadne..

P.

Tak po tomhle příspěvku zvažuji odchod také.

Trvám na tom, že cifr je jasný a není důvod se k tomu vracet. Jsou dvě verze sendvič a potisk. O tom je hlasování a obě varianty jsou pro mne přijatelné, ač si myslím, že by to měl být potisk.

Odkaz ke komentáři

V seznamu je 64 jmen, hlasovalo 57 lidi. Je to 31:26 pro sendvic, coz je 9% rozdil... nic moc presvedciveho, ale lepsi nez ten ranni rozdil jednoho hlasu.  :) 

Ja se radim k te vetsine, ktera by vzala jak sendvic, tak potisk, takze to nehrotim. Mrzi me, kdyz se z toho dela takova afera. Tahle limitka mela a ma byt k odlehceni, ne k priostreni atmosfery. 

Jeste se budeme moct tahat o spoustu veci! To mate: korunka, minutova a hodinova rucka, vterinovka, technologie upravy dynka... vime, pane Lorenc? ;)

Odkaz ke komentáři

V seznamu je 64 jmen, hlasovalo 57 lidi. Je to 31:26 pro sendvic, coz je 9% rozdil... nic moc presvedciveho, ale lepsi nez ten ranni rozdil jednoho hlasu.   :)

Ja se radim k te vetsine, ktera by vzala jak sendvic, tak potisk, takze to nehrotim. Mrzi me, kdyz se z toho dela takova afera. Tahle limitka mela a ma byt k odlehceni, ne k priostreni atmosfery. 

Jeste se budeme moct tahat o spoustu veci! To mate: korunka, minutova a hodinova rucka, vterinovka, technologie upravy dynka... vime, pane Lorenc? ;)

Přesně jsi to trefil zajíci na komoru předsedo...

Ten sendvič můžeme stále projet

Upraveno uživatelem stankoff
Odkaz ke komentáři

dle reakci to právě vypadá, že vše schválené je špatně, je nutno začít hlasovat o gmt, vyřezat do sendviče čísla...Prostě kroky zpět a úkroky stranou.

Hele ty seš fakt padlej na hlavu... 2 lidi, slovy DVA lidi tu vyjádřili svůj nesouhlas a že by to chtěli jinak a pro tebe je to pomalu konec limitky... 

Odkaz ke komentáři

Hele ty seš fakt padlej na hlavu... 2 lidi, slovy DVA lidi tu vyjádřili svůj nesouhlas a že by to chtěli jinak a pro tebe je to pomalu konec limitky... 

???

A kde ty dva lidi byli, když jsme se tu vyjadřovali ke vzhledu pouzdra, cifru...

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...