Přejít na obsah

Vostok Amphibia - 50. výročí Ну, погоди!

Doporučené příspěvky

Zítra kouknu a dam vedet... Jsi předposlední... Stale je jeste posledni Mr.Trojan... posilali jste někdo na nej nejaky lepsi kontakt (krome klasicke sz tady na foru), jak se ptal little_w??

V kazdem pripade, stale platí predbezny plan, ze tento týden by od nad odesla platba, at uz se podari zachytit Trojana, nebo bude osloven nahradnik... Kvůli jednomu doplatku se to odkladat nebude, to by byla skoda.. :-)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Dekuji vsem za platby (guzmic, my jsme verili, ze ty objektivni potize prekoonas... aspon ja teda jo :D)! Do konce tydne by se platba mela odeslat majitelce prav a budeme zase o kousek dal.

Jak uz tady zaznelo, jeden clen (Trojan) je momentalne nepritomen, takze si musime nejak ujasnit, jestli z jeho strany zajem na hodinkach trva. Ma ve schrance zpravy, takze jestli se prihlasi do Silvestra a potvrdi / zaplati zalohu, tak plati jeho puvodni umisteni v poradniku. Jestli ne, tak bude mit nahradnik c. 1 (Dizzy) pekny darek do Noveho roku. :D Cili Dizzy, nevzdavej se nadeje a sleduj to tady dal!

Odkaz ke komentáři

No ja s nimi pocitam za rok. Urcite to bude driv, ale puvodni plan byl k 1.1.2019, kdyz to ma byt k vyroci, ktere je v r. 2019. Harmonogram praci z Dmitrije taham uz dlouho. Nechtel se k nicemu moc zavazovat, dokud nebude jasna situace s vlastnickymi pravy.

A aktualizace: platbu vcera v noci Petr odeslal -  tedy tak, abychom dodrzeli smluvni termin platby 8.12.2017. Ted si vyrobce uz jen pocka na potvrzeni od majitelky, ze platba ji dosla (asi v pondeli), a kontrakt tim vstupuje v platnost a posouva se to do vyroby!

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...