Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Pánové, mladej si kupuje 1. auto, nemá na nové, takže starší. Nemáte někdo tip na spolehlivého (tedy nejlépe prověřeného či ověřeného) dovozce ojetin ze západní Evropy, nejlépe v regionu Střední Čechy ?

Děkuji

Vrba

Odesláno

podívej se na: www.autoplace.cz

dost lidí v mém okolí u nich pravidelně kupuje vozy, já tam kupoval Mondeo pro ženu, auta jsou v excelentním stavu, dovoz CH, včetně všech dokladů, vždy po kompletním servisu a diagnostice, profesionální přístup a jednání, dávají na každý vůz zaruku a rok servisních prací zdarma, byl jsem velmi mile překvapen

Odesláno
A jaké auto by chtěl? Konkretizuj.

je to jednoduché ... do 120 tisíc /nebo do 150 když mu dopůjčím :-( / - vidím to tak na Fabču příp. VW, Forda či Opel

Odesláno

Koupil jsem nebouranou Fabii, 65 tis. najeto, 3 roky starou. Nejdřív tam teklo kolem oken, pak odešla lambda sonda, pak chladič, pak servo. Autům nerozumím, ale toto je moje osobní zkušenost... :crying_anim:

Odesláno
je to jednoduché ... do 120 tisíc /nebo do 150 když mu dopůjčím :-( / - vidím to tak na Fabču příp. VW, Forda či Opel

To nejsou zrovna etalony spolehlivosti... Co třeba nějaká Honda či Toyota? A trváš-li na evropské produkci, tak snad raději Volvo nebo Saab. Pokud nevadí otrava s papírováním, dá se za tyhle peníze leccos dovézt z USA - já teď nejspíš budu kupovat Suburbana a vejdu se do 200k i s poplatky za registrace a dopravou.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...