Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Od listopadového srazu v Praze, kde jsem je poprvé viděl na živo, jsem věděl, že je musím mít. Včera jsem si u pana Frýdla koupil na radu jednoho spřáteleného člena mesh (místo nehodícího se origo krokodýla) a myslím, že jsem fakt nadšený.  :clap:

post-20787-0-83784800-1482333210_thumb.jpg

post-20787-0-89648000-1482333219_thumb.jpg

Odesláno

Dokup originalni tah, ten je supr a sluší hodinkám nejvíc. Ten mesh je otázka vkusu, mě se to moc nelíbí, ale já obecně meshe moc nemusím :-)

Odesláno

Mě se na nich ten mesh líbí moc. Asi by mě ta kombinace ani nenapadla, ale je to fajn.

A taky jsi na fotkách zachytil krásný odstín cifru :notworthy:

Odesláno

konečne po čase seika, čo sa mi ľúbia. ten meš im celkom sekne. a remeň je to najmenšie, čo sa dá na hodinkách ladiť a zdokonalovať..

Odesláno
  V 22. 12. 2016 v 13:53, slice napsal:

konečne po čase seika, čo sa mi ľúbia. ten meš im celkom sekne. a remeň je to najmenšie, čo sa dá na hodinkách ladiť a zdokonalovať..

Řemen jako takový možná, ale pokud se budeme bavit o origo tahu, tak vzhledem k pořizovací ceně ve výši třetiny ceny hodinek to zase taková drobnost není.

Odesláno
  V 22. 12. 2016 v 13:57, karel hb napsal:

Řemen jako takový možná, ale pokud se budeme bavit o origo tahu, tak vzhledem k pořizovací ceně ve výši třetiny ceny hodinek to zase taková drobnost není.

to mi je jasné. lenže 969 kúpil hodiny bez ťahu a s tým už nič nenarobí. tak mu zostáva sa hrať s mešom a všetkými remeňmi sveta. a nakoniec môže draho dokúpiť esťe aj origo ťah..  :)

Odesláno

já je nechtěl s tahem, říkám, že ten se mi moc nelíbí... 

A jinak díky za pozitivní reakce, už jsem to potřeboval... :-) Na živo jsou fakt boží. 

Odesláno

Mesh je super, libi se Ti? Zustan svuj-palec nahoru. Jak napisal vraby: Peopla neposlouchej!!! Co to je Talianska oblekovka? :)

Odesláno

Moc pěkné vintage hodinky - za mě taky moc nesedí mesh - spíš bych dal nato a nebo klasickej koženej řemen ;-)

Odesláno
  V 22. 12. 2016 v 16:39, Zelus napsal:

Moc pěkné vintage hodinky - za mě taky moc nesedí mesh - spíš bych dal nato a nebo klasickej koženej řemen ;-)

Vintage? Je to už nějakej pátek starej model, ale pořád se prodávají nové...

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...