Roger Odesláno 18. ledna 2008 Nahlásit Odesláno 18. ledna 2008 Jo - a ještě něco - kdyby vám dělalo móc velkej problém, přehodit datum, když si chcete vzít zrovna teď zrovna tyhle automaty, co pár dnů stojí, tak vemte leukoplast a nůžky, a to datum si přelepte... Sakra, chlapi, je to vaše hobby, nebo nepříjemnost... vždyť to je přeci to nejkrásnější, předstoupit před svoji sbírku, vybrat si právě pro tuto chvíli ty nejlepší, připravit je a vyrazit do ulic... nebo ne?
bandicoot Odesláno 18. ledna 2008 Nahlásit Odesláno 18. ledna 2008 Poraďte prosím, jak dlouho si nové automaty sedají (nyní denně nošené), než se ustálí odchylka a než je vhodné dát k hodináři na seřízení. Nejsem na úplně správným vlánkně, já vím, sorry.
lolohh Odesláno 18. ledna 2008 Nahlásit Odesláno 18. ledna 2008 Poraďte prosím, jak dlouho si nové automaty sedají (nyní denně nošené), než se ustálí odchylka a než je vhodné dát k hodináři na seřízení. Nejsem na úplně správným vlánkně, já vím, sorry. Myslím, že jsem tady někde četl, že to jsou řádově měsíce. Takže tak půl roku, bych to asi viděl.
ramon Odesláno 19. ledna 2008 Nahlásit Odesláno 19. ledna 2008 Mohl by někdo kdo má automaty s ukazatelem rezervy nátahu říct po kolika hodinách aktivního nošení ukazují plný nátah? Díky
koblih69 Odesláno 19. ledna 2008 Nahlásit Odesláno 19. ledna 2008 Mohl by někdo kdo má automaty s ukazatelem rezervy nátahu říct po kolika hodinách aktivního nošení ukazují plný nátah? Díky To je přece nesmysl, každý kalibr se dotahuje jinak. Mají jinak těžký rotor a různý převod....
ramon Odesláno 19. ledna 2008 Nahlásit Odesláno 19. ledna 2008 (upraveno) To je přece nesmysl, každý kalibr se dotahuje jinak. Mají jinak těžký rotor a různý převod....A jinak dlouhý péro, já vím, ale hodinek s tím ukazatelem tady mezi lidma zas tolik druhů nebude...tak jinak, kdo co má a jak mu to natahuje? Teď mě napadají třeba Orienty, letecký IWC tu asi má málokdo.. Upraveno 19. ledna 2008 uživatelem ramon
Cyber Odesláno 19. ledna 2008 Nahlásit Odesláno 19. ledna 2008 Mohl by někdo kdo má automaty s ukazatelem rezervy nátahu říct po kolika hodinách aktivního nošení ukazují plný nátah? Díky Po dvou dnech aktivního nošení, nebo třech kdy je mají minimum pohybu ( kancelářská práce - typicky ). Hodinky natahuju jen na první dílek, a baví mě sledovat jak rezerva leze na 100%. (PAM090)
ramon Odesláno 19. ledna 2008 Nahlásit Odesláno 19. ledna 2008 Po dvou dnech aktivního nošení, nebo třech kdy je mají minimum pohybu ( kancelářská práce - typicky ). Hodinky natahuju jen na první dílek, a baví mě sledovat jak rezerva leze na 100%. (PAM090) Tak jsem přemýšlel které z tvého podpisu to budou
Cyber Odesláno 20. ledna 2008 Nahlásit Odesláno 20. ledna 2008 Tak jsem přemýšlel které z tvého podpisu to budou V podpisu je whish list , ty PAM jsou obyčejný Panerajky...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se