Přejít na obsah

Rolex Baselword 2017

Návštěvník dabelM

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 396
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno

vy ste jantari. tohle je vyrobcem umele vytvorenej nedostatek zbozi, kerej AD fakt neovlivni. Rolex ma totiz zvlastni politiku, AD si objedna, co chce, a on mu doda to, co uzna za vhodne. pro Rolex asi neni problem vyrobit petkrat vic subu a dayton, nez dela, ale pak bude vseho dostatek a ztrati to punc vyjimecnosti.

Odesláno

Povedal by som ze AD ma vacsiu nez malu sancu ovplyvnit co ma na krame. Mam sice "skusenost" len z Moskvy, Pariza, Viedne a Drazdan ale prisahal by som ze oproti vyssie menovanym mala Praha vzdy najviac "vymetene". Jedine co mi prislo vsade fakt nedostatkove rovnako boli ocelove Daytony.

Odesláno

Jinak já daytony objednával někdy v létě u obou a u obou mi řekli nejmíň dva a půl roku takže na rok a půl můžeš zapomenout. V Německu jednou tolik. Za rok a půl přijdou někomu kdo je tak půl roku predemnou.

Odesláno

Me rekli rok a pul...potom se usmala a rekla mozna to bude uz za rok ;-) :-)

Jsem tam napsany, tak uvidime. Objednali jsme s cernym a bilym cifrem..ale to zarucit nemohla..rekla co prijde to prijde..takze uvidime

Odesláno

Ja som zistoval tie LV a povedali mi ze sa caka rok ale ze ma napisu na cakaciu listinu a budu volat. Za tri dni mi volali ze ich tam maju lebo nahodou clovek ktory bol na listine ich odmietol kam zmizli dalsi ludia z listiny netusim. Povedali mi ze musim rychlo prist lebo sa rychlo predaju. Bol som sluzobne mimo a nemohol som prist hned. Po tyzdni mi volali znova ze dostali dalsie. Ani k tym som sa nedostal bol som s rodinou na dovolenke. Asi po dvoch dalsich mesiacoch som tam prisiel nech ma napisu znova na cakaciu listinu a chlapik ich vytiahol z trezora. Bohuzial iskra medzi nami nepreskocila a zdali sa mi aj strasne male na mojej ruke. Neviem co si mam mysliet o tej cakacej listine je to zvlastne

Odesláno

Je pravda ze se mi stalo asi pred pul rokem v Carol neco podobneho s LV jako Rannerovi.

Tenkrat jsem se rozhodoval mezi GMT a LV...v Carol mi rekli at pocitam se straaaasne dlouhou cekackou na ty LV...ale volali mi asi po tydnu ze jim prisli..byl jsem take mimo civilizaci, takze jsem se tam zastavil po asi dalsim tydnu, ale uz je den predtim prodali.

Odesláno

Ale prodávají a to neskutečný množství, samozřejmě základní RLX je levnej, takže hodně žádanej, ale kdo se stará ten má :)

Odesláno

Takže jsou těch rolád plný obchody nebo nejsou? Tady jsou strašně rozporuplné informace. Od dvou a půl roku čekací doby přes 300% poklesy prodejů švýcarské produkce až po narvaný trezory.

Tak nevím.

Odesláno (upraveno)

Když jen Carollinum prodá za půl miliardy hodinky ročně, tak asi něco prodávají :D

Upraveno uživatelem Josef01
Odesláno

To je asi za 2mil každý pracovní den.

Tak pak tedy padá argument že si AD rozmyslí zda mu budou hodinky za 200 ležet na skladě nebo ne. Při takovém obratu je 200 tisíc na skladě zcela fuk :)

Odesláno

Tak nějak, spíš ani neví co s prachama, nějaká sleva na RLX je pro ně zbytečné pruzení, nemají to zapotřebí.

Odesláno

Trochu zakladu z financni analyzy:

Dle auditovanych ucetnich vykazu Carollinuma za 2015 na Justici. Firma ma v zasobach 159 mil. CZK. Trzby byli 448 mil CZK.

Doba obratu zasob vychazi na zhruba 128 dni. Kazde zbozi se za rok proda 2,8x.

Jiste v tom nejsou jenom hodinky Rolex, ale i dalsi sperky.

Snad Vam to k debate trochu prispelo :-)

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...