straspol Odesláno 7. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. ledna 2017 Mně je to jedno, budou krásné tak jako tak. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Berys Odesláno 7. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. ledna 2017 AT, bez loga, "možná" místo CuSn8 - Bronz Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rick71 Odesláno 7. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. ledna 2017 bez loga, AT a bronz Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marcus Odesláno 7. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. ledna 2017 taky jsem pro variantu bez loga. souhlasím s AT a Bronz. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrej71 Odesláno 7. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. ledna 2017 S logo nebo bez, obojí je ok, mně je to jedno Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chosef76 Odesláno 7. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. ledna 2017 Logo Chronomagu na cifru, korunce...určitě ne. Na dýnku bych ho zkousnul, ale bez loga je to lehčí. Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jan S. Odesláno 7. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. ledna 2017 Logo mě neuráží, ale obejdu se i bez něj. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mikefux Odesláno 7. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. ledna 2017 Ano a Googlil jsem si to pro jistotu, protože jsem si to pamatoval a upozorňoval mě na to tuším i Mikefux. Ve vlákně s Orlíkama to začíná tímto Hasňovým odhalením Šlo o ten obrázek jakoby vazby atomů, CuSn8 je správně (bez spodního indexu). Pokud by v návrhu ale někdo odhalil nějakou botu, tak šup sem s tím...Já to nebyl. Jediná slitina, kterou řeším, je Sn60Pb40. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DavidLC Odesláno 7. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. ledna 2017 Mě se to logo líbí, protože se myslím, že v reálu bude hezčí (nic proti vizualizaci) ale když nebude přežiju to, AT a BRONZ, ale i to jak káže většina Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
octaviakk007 Odesláno 7. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. ledna 2017 Bez loga. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kristian.nov Odesláno 7. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. ledna 2017 A já sem za MPa 0,4 a logo... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Karlos Odesláno 7. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. ledna 2017 Jestli k tomu smím přidat svůj názor, tak jednotka tlaku je pascal, takže pokud by šlo o zachování správnosti, tak by tam asi měla být tahle jednotka, tedy MPa.A jen se zeptám jaký tlak takové pouzdro snese? Jen že to nemusí být výhradně 4 atmosféry. Nesneslo by to víc? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jörg8X Odesláno 7. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. ledna 2017 Tak jsem poprosil Mikefuxe a namaloval ještě i ty dýnka za což mu patří velký dík Osobně se přikláním k variantě 4 AT a bez loga, ale ať nejsem za diktátora, tak i varianta s malým logem chronomagu a variantou textu s MPa... Nápisy jsou orientačně, na originálu jsou lehce jiným fontem a celkově "hustěji" nicméně pro představu je to víc jak dostatečné. AT bez logadýnko 4AT 1.png MPa s malým logemdýnko 2.pngRozhodně AT, logo fakt ne Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dabelM Odesláno 7. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. ledna 2017 Jestli k tomu smím přidat svůj názor, tak jednotka tlaku je pascal, takže pokud by šlo o zachování správnosti, tak by tam asi měla být tahle jednotka, tedy MPa.A jen se zeptám jaký tlak takové pouzdro snese? Jen že to nemusí být výhradně 4 atmosféry. Nesneslo by to víc? Taky bych byl za vyšší voděodolnost. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bob.zizka Odesláno 7. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. ledna 2017 (upraveno) Logo tam mít nemusim,ale kdyz tam bude tak to preziju. Zvyklej jsem na atmosfery tak bych preferoval AT. No a misto vzorce proste bronz Upraveno 7. ledna 2017 uživatelem bob.zizka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lamiczka Odesláno 7. ledna 2017 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 7. ledna 2017 AT je historicky relevantnější, MPa je dle dnešních norem správnější Jsou konstruovaný jako potápky, 4AT je snad 40m, nebo se pletu? Není to ale stejně jako dnešní značení 30m a člověk aby si s tím bál umít ruce...větší voděodolnost by byla asi jen za cenu šroubovací korunky a to mám obavu, že je trochu mimo realitu... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Karlos Odesláno 7. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. ledna 2017 Když elton sport snesly 6 atmosfér, tak tohle musí taky.Jde o limitku, tedy mít něco, co nikdo nemá, nebo aspoň co není standard. Taky je možnost pootočit nápisy na dýnku, aby pomlčky mezi nápisy ladily s vyfrézovanými zářezy... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hardslimer Odesláno 7. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. ledna 2017 Nevim proc, ale ja mam zafixovane, ze cifr PS2.1 vzdy s AT. PS2.2 vzdy s MPa.A vubec bych se nebal s oznacenim 4 AT normalne koupat/plavat. Potapeni je uz ale za hranou.Ja svoje pretesnil a muzu potvrdit, ze zvladaji koupani na prehrade + denodenni sprchovani. ;-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kristian.nov Odesláno 7. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. ledna 2017 Tak přece koupání s PS I a II je mezi lidmi úplně běžný... Moje renovační PS I na testu v pohodě daly 5 atmosfér. Tohle bych neřešil...Jinak je mi to v podstatě jedno co na tom dýnku nakonec bude... Hlavně ať se dohodneme a už to jde do výroby ;-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Karlos Odesláno 7. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. ledna 2017 (upraveno) Hardslimer: To bude mít souvislost s přijetím mezinárodní soustavy jednotek SI. Ta byla v ČR přijata v roce 74 a od 1.1. 1980 to bylo dokonce povinné, tudíž se i Elton musel přizpůsobit. Upraveno 7. ledna 2017 uživatelem Karlos Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se