wizard-ov Odesláno 4. ledna 2017 Nahlásit Odesláno 4. ledna 2017 Já jsem na ně už taky koukal, bohužel nechodím v saku, takže by mi byly k hownu. Když na sebe občas vezmu sako, tak beru SARB001. Za ty prachy jsou ale ty Wardy sakra dobrá volba, gratuluji !!!
MíraMíra Odesláno 4. ledna 2017 Nahlásit Odesláno 4. ledna 2017 Konec dobrý, všechno dobré.Gratulace a bacha na věc, člověk hnedle nutně potřebuje něco na sport, a taky k tričku a riflím, sem tam je potřeba se v kanclu potápět, a co kdyby náhodou bylo potřeba pilotovat letadlo, že...?
Houhou Odesláno 6. ledna 2017 Autor Nahlásit Odesláno 6. ledna 2017 Koukal jsem na ty SARB a podle mého k obleku naprosto OK. Jinak zvažuji ještě nějaké levnější pilotky na multinošení, pravděpodobně černá barva, jednoduchý, ale zajímavý... Limit 2000 (čili 10). Bohužel mě zatím ještě ani neodbavili, takže bůhví kdy dorazí. Tak jsem v mezičase začal hledat vlákno o péči a nenašel. Konkrétně mě zajímá, jestli hodinkám více vyhovuje držení v chodu, nebo naopak je nechat vydechnout, popřípadě když už v chodu, jestli je lepší je nechávat na ruce, nebo do natahovače. Kterým směrem točit a jak moc atd. A v neposlední řadě, nakolik je nutné je dotahovat manuálně, když bych je dostatečně nosil. Plus omývání, abych je měl čisté, ale zároveň neuškodil kůži/sklu/kovu... Fotky budou bůhví kdy :-( Odesláno z mého Nexus 5X pomocí Tapatalk
Houhou Odesláno 9. ledna 2017 Autor Nahlásit Odesláno 9. ledna 2017 Přátelé, ještě mě ani neodbavili, nemám číslo dopravce, nic... Je to normální? Někdo kdo teď po Vánocích kupoval má obdobnou zkušenost? Odesláno z mého Nexus 5X pomocí Tapatalk
tomas1346 Odesláno 9. ledna 2017 Nahlásit Odesláno 9. ledna 2017 Přesně před týdnem jsem u nich kupoval Jumping hour a dnes mně přišlo, že jsou on its way . A to jsem jim dnes dopo psal dotaz, jak to časově vidí. Tak nevím, jestli to byla reakce na dotaz, nebo náhoda a už to měli vybavené...
Houhou Odesláno 9. ledna 2017 Autor Nahlásit Odesláno 9. ledna 2017 V 9. 1. 2017 v 15:26, tomas1346 napsal: Přesně před týdnem jsem u nich kupoval Jumping hour a dnes mně přišlo, že jsou on its way . A to jsem jim dnes dopo psal dotaz, jak to časově vidí. Tak nevím, jestli to byla reakce na dotaz, nebo náhoda a už to měli vybavené...Já shodou okolností už taky dnes psal, ale nic. Přijde mi to neprofesionální. Máš tam vytvořený účet? Měl bys tam mít v kartě objednávek aktuální stav, když jsou na cestě, tak track number. A já tam mám už týden processing. Odesláno z mého Nexus 5X pomocí Tapatalk
Arthur N. Odesláno 9. ledna 2017 Nahlásit Odesláno 9. ledna 2017 Kdyz jsem si precetl slovo vemeno, tak mne hned napadl pozdrav chronomagora: Koza doji krev! Pak se prosim pochlub.
tomas1346 Odesláno 9. ledna 2017 Nahlásit Odesláno 9. ledna 2017 Nakonec jsem se registroval pri nakupu, ale stav objednavky sem na strankach nesledoval. To ze to bude trvat dyl jak normalne, protoze je doba vyprodeju, bylo napsane v potvrzovacim mailu. Takze sem to ani moc neresil..
Houhou Odesláno 11. ledna 2017 Autor Nahlásit Odesláno 11. ledna 2017 Tak mi včera psal Joe, že odesílají hodinky z mého dne objednání a že in couple of days by to měli odeslat, což mi přijde zvrácený, ale ok. V mezičase jsem koukal na tohle https://www.amazon.com/gp/aw/d/B00AJK9CPA/ref=pd_aw_sim_sbs_241_1?ie=UTF8&psc=1&refRID=0RB5ZJ5YCPYN204GE9KA&dpPl=1&dpID=81rWbbo%2BZxL ... nejsou to fake, zdá se mi to nějaký levný a zvažuji to na léto k bazénu, podle mě dobrá cena, nebo? Odesláno z mého Nexus 5X pomocí Tapatalk
kuncák7 Odesláno 11. ledna 2017 Nahlásit Odesláno 11. ledna 2017 Ty seš ještě tady?? Hm, tak to už jsi ztracenej .Za tu cenu nevypadají špatně, ale neseženeš i něco tady? K bazenu určo ano.
Houhou Odesláno 11. ledna 2017 Autor Nahlásit Odesláno 11. ledna 2017 V 11. 1. 2017 v 16:03, kuncák7 napsal: Ty seš ještě tady?? Hm, tak to už jsi ztracenej 2:.Za tu cenu nevypadají špatně, ale neseženeš i něco tady? K bazenu určo ano.Něco konkrétního? Monstra mi přijdou jako must have item. Odesláno z mého Nexus 5X pomocí Tapatalk
kuncák7 Odesláno 11. ledna 2017 Nahlásit Odesláno 11. ledna 2017 V prodeji je pár levnějších potápek a i když je to taky divočina ( jako ty tvé vybrané :-)), promiň ), tak je tam jistota.
Houhou Odesláno 11. ledna 2017 Autor Nahlásit Odesláno 11. ledna 2017 V 11. 1. 2017 v 16:13, kuncák7 napsal: V prodeji je pár levnějších potápek a i když je to taky divočina ( jako ty tvé vybrané :-)), promiň ), tak je tam jistota.Mám pocit, že ty monstra se dají vzít do opery i na fisting... Jak jsi to myslel? Nějaký lepší nápad? Odesláno z mého Nexus 5X pomocí Tapatalk
Dokusan Odesláno 11. ledna 2017 Nahlásit Odesláno 11. ledna 2017 Mě dnes Wardy dorazily....spokojenosthttp://forum.chronomag.cz/index.php?/topic/103076-chrward-c5-malvern-automatic-mkii/
Houhou Odesláno 11. ledna 2017 Autor Nahlásit Odesláno 11. ledna 2017 V 11. 1. 2017 v 16:17, Dokusan napsal: Mě dnes Wardy dorazily....spokojenosthttp://forum.chronomag.cz/index.php?/topic/103076-chrward-c5-malvern-automatic-mkii/Vlastně se chci nechat překvapit, doufám že to neposílají v nějakým papíru, jak tu kdysi někdo psal... Krásný, závist... Já budu čekat ještě minimálně 4 dny, i kdyby to ráno vykopali... Odesláno z mého Nexus 5X pomocí Tapatalk
kuncák7 Odesláno 11. ledna 2017 Nahlásit Odesláno 11. ledna 2017 Kouknu ti a napíšu ti SZ. Monstra do opery fakt raději neber :-).
Dokusan Odesláno 11. ledna 2017 Nahlásit Odesláno 11. ledna 2017 (upraveno) V 11. 1. 2017 v 16:20, Houhou napsal: Vlastně se chci nechat překvapit, doufám že to neposílají v nějakým papíru, jak tu kdysi někdo psal... Krásný, závist... Já budu čekat ještě minimálně 4 dny, i kdyby to ráno vykopali... Odesláno z mého Nexus 5X pomocí TapatalkRozhodně to neposílaj v žádným papiru, naopak. Já to nestihl ani vyfotit, mám je v práci. Snad zítra bude čas. Balení viz odkaz z netu:http://www.mywatchmart.com/listing/236485-fs-christopher-ward-c60-trident-pro-600-43mm-black-bezel-full-package-w-warranty/ Upraveno 11. ledna 2017 uživatelem Dokusan
Houhou Odesláno 11. ledna 2017 Autor Nahlásit Odesláno 11. ledna 2017 V 11. 1. 2017 v 16:25, Dokusan napsal: Rozhodně to neposílaj v žádným papiru, naopak. Já to nestihl ani vyfotit, mám je v práci. Snad zítra bude čas. Balení viz odkaz z netu:http://www.mywatchmart.com/listing/236485-fs-christopher-ward-c60-trident-pro-600-43mm-black-bezel-full-package-w-warranty/Krásný, díky za ochotu, moje už jsou na cestě. Odesláno z mého Nexus 5X pomocí Tapatalk
Lamiczka Odesláno 11. ledna 2017 Nahlásit Odesláno 11. ledna 2017 V 30. 12. 2016 v 23:48, Houhou napsal: Ahoj, zhruba před půl rokem jsem po mnoha letech svého pestrého života došel k závěru, že bych rád prezentoval svou jedinečnost hodinkami. Prošel jsem trnitou cestou a rád bych dostal konstruktivní kritiku a popřípadě radu, kam dál. Kdo nerad čte kritický realismus, doporučuji zde ukončit, kradl bych Vám čas, což je komodita, na které to tu stojí. Blížil se mi konec studií, kde další vývoj v kariéře ovlivňuje z velké části zevnějšek (práva). Tehdy jsem si chtěl koupit něco složitého, na oko drahého, gigantického a prestižního, to že jsem po jankovitém vývoji koupil toto https://e112.ecdn.cz/img/1024x1024/cqi4n2xl/108289.webp , sem dávám spíš pro dokumentaci vývoje. Hodinky došly chybové, navíc se mi nelíbily, byly ohromné, působily lacině, nepříjemně a tak jsem je vrátil. Na půl roku jsem usnul. Před nedávnem mě to chytlo znovu a tentokrát jsem už šel do hloubky a narazil na místní fórum, došel k názoru, že chci automaty-oblekovky, s koženým páskem. Rozpočet jsem stanovil tak na šest tisíc a hledal. A narazil na Festiny! https://im9.cz/iR/importprodukt-orig/929/929a998750e071aaa53f8be2aeb449e5.jpg Průhled ke strojku, jednoduchý design, kožený pásek, mechanika. Došel jsem sem, prohlédnul texty o festinách, a pokračoval ve výběru. Líbily se mi, ale ty místní recenze Festiny.... Postupně jsem prošel při procházení sekce "prodám", kterou doteď projíždím, kdyby náhodou, přes Orienty a Seika, plus úlet v podobě těchhle http://forum.chronomag.cz/index.php?/topic/102244-christopher-ward-c9-5-day-small-second/&do=findComment&comment=1832354 , u kterých jsem začal uvažovat o rozbití prasátka, k těmhle https://e112.ecdn.cz/img/1024x1024/1uxnt70x/58428.jpg a ty koupil. Došel jsem k názoru, že prvotně bych měl odzkoušet, jestli jsem vlastně povahou hodinář, jestli se o ně umím starat, jestli mě zaujmou. Nejsou to luxusní hodinky, žádná mechanika, ale 10 atmosfér, ocel, jednoduchost, kůže a neutralita vyhrála s tím, že z první postátnicový mzdy půjdu popřípadě koupit kvalitní automaty s nějakou zkušeností. Zajímá mě, jestli jsem koupil něco, co můžu nosit na chvíli k obleku, dává smysl cena/výkon, a není vyloženě ostuda... Pak mě zajímá, kam dál, co koupit příště, s dodatkem, že bych chtěl něco ze Švýcar, Japonce pocitově nechci, plus mimo sekci mě zajímá, jak sehnat nějaký rozumný hodinky z roku 1962 pro otce, jako dárek k narozeninám. Mám na to půlrok, chtěl bych mechaniku tak do desíti, co by mohl hodit k obleku, s tím že on má rád masivní hodinky, kov, komplikace atd. A v neposlední řadě mě zajímá, kdy a proč bych měl jít do prvních sportů a kovového pásku, když se mi tahle kategorie vůbec nelíbí, respektive kdy (jestli vůbec) a z jakého důvodu se mi má začít líbit. Popřípadě, jestli můžu tuhle kategorii jako golfista nahradit celoživotně oblekovkami, nebo pilotkami, nebo něčím jiným. Kdo dočetl sem, díky, kdo někam výš, taky díky, kdo poradí, zkritizuje atd. superlike a věčnost. Omluva za zdlouhavost, doufám že jsem neporušil nějaké pravidlo fóra. Těším se na jakoukoliv reakci! V 11. 1. 2017 v 15:59, Houhou napsal: Tak mi včera psal Joe, že odesílají hodinky z mého dne objednání a že in couple of days by to měli odeslat, což mi přijde zvrácený, ale ok. V mezičase jsem koukal na tohle https://www.amazon.com/gp/aw/d/B00AJK9CPA/ref=pd_aw_sim_sbs_241_1?ie=UTF8&psc=1&refRID=0RB5ZJ5YCPYN204GE9KA&dpPl=1&dpID=81rWbbo%2BZxL ... nejsou to fake, zdá se mi to nějaký levný a zvažuji to na léto k bazénu, podle mě dobrá cena, nebo? Odesláno z mého Nexus 5X pomocí Tapatalk V 11. 1. 2017 v 16:04, Houhou napsal: Něco konkrétního? Monstra mi přijdou jako must have item. Odesláno z mého Nexus 5X pomocí Tapatalk :lol2: :lol2: Promiň, ale nemohl jsem si pomoct. Tohle je totiž učebnicovej příklad chronobundusu.....a netrvalo to ani 14 dní Já jsem si prošel tím stejným - první vstup na fórum s pocitem, že Seiko fakt ne a monstra už vůbec....první hodinky byly velmi podobný tvýmu výběru - oranžový monstra
Houhou Odesláno 11. ledna 2017 Autor Nahlásit Odesláno 11. ledna 2017 V 11. 1. 2017 v 23:00, Lamiczka napsal: 2: 2: 2: 2: 2: Promiň, ale nemohl jsem si pomoct. Tohle je totiž učebnicovej příklad chronobundusu.....a netrvalo to ani 14 dní 2: Já jsem si prošel tím stejným - první vstup na fórum s pocitem, že Seiko fakt ne a monstra už vůbec....první hodinky byly velmi podobný tvýmu výběru - oranžový monstra 2:Jsou to fejky, že je to tak levný, nebo ne? A dává to za tu cenu smysl, nebo mám sáhnout jinam? Odesláno z mého Nexus 5X pomocí Tapatalk
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se