Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Kolega architekt shání hodinky do 3000, zatím vybral podle reklam MVMT, komono atd. To jsem mu zatím rozmluvil, ale v téhle ceně jsem nevymyslel alternativu s podobně minimalistickým designem, ale obstojným strojkem a provedením.

Za trochu víc peněz mě napadly Mondaine, Orient Bambino, nebo i barevný Swatch. Nenapadne vás něco? Dík. (Seiko 5 jsou moc 'suchý')

• Odpovědi 73
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno

Záleží na tom, zda chce baterky nebo automaty. Ty swatchky jsou dobrý, sám jedny mám. A zda těch 3.000 Kč je opravdu maximum. Do 4.000 Kč se dají třeba pořídit i Tissoty.

www.timestore.cz/Znacka/Tissot-303/Tissot-T-Classic-20655

Odesláno

Wellington na nato strapu? Lehce přes budget, žádná velká hodinařina, ale požadavek na minimalismus imo splňuje.

http://www.daniel-wellington.cz/daniel-wellington-h24-441-canterbury-p-42

O to právě jde, chtěl jsem najít něco, kde by trocha hodinařiny byla :). Koukal jsem že v MVMT je alespoň miyota quartz strojek, o kterým jsem se tady někde dočetl, že to dělá Citizen, tak by to nemuselo být strašný.

Odesláno

O to právě jde, chtěl jsem najít něco, kde by trocha hodinařiny byla :). Koukal jsem že v MVMT je alespoň miyota quartz strojek, o kterým jsem se tady někde dočetl, že to dělá Citizen, tak by to nemuselo být strašný.

to je v tom wellingtonu také, Miyota GL20

Odesláno (upraveno)

Je skoda, ze kolega architekt predpoklada, ze koupi hodinky, kvalitni hodinky nebo dokonce designovy kousek za cenu 3 000,-  Kdyz se trochu rozhledne, zjistí, že ne. Za tu cenu to bude hodne velky kompromis jako hnus Festina nebo nejaka cina nebo neco s Miyotou. Treba by architekt mohl mit trochu vetsi ambice, jinak lze 3000,- utratit smysluplneji :-)

Upraveno uživatelem Frantik
Odesláno

Je skoda, ze kolega architekt predpoklada, ze koupi hodinky, kvalitni hodinky nebo dokonce designovy kousek za cenu 3 000,-  Kdyz se trochu rozhledne, zjistí, že ne. Za tu cenu to bude hodne velky kompromis jako hnus Festina nebo nejaka cina nebo neco s Miyotou. Treba by architekt mohl mit trochu vetsi ambice, jinak lze 3000,- utratit smysluplneji :-)

Což o to, pro místní chronolidi jsou 3000 ,- na slušný hodinky určitě málo, ale když o tom skutečně nic neví, tak je to přece jinak. Co je pro tebe kompromis je pro laika pořád výhra :)

Odesláno (upraveno)

Spíš mu navrhni, ať není taková držgrešle, v téhle kategorii si profesně spíš uškodí. To je snad lepší hodinky nemít.

A trochu víc upřímně - jestli si může dovolit jen tuhle částku a neví si s výběrem rady, tak to asi moc dobrý architekt nebude.

Upraveno uživatelem Karlos
Odesláno

To je celkem silný tvrzení a celkem blbost. Nicméně pár pěkných návrhů už padlo, tak je z čeho vybírat ;)

Odesláno

Neni to blbost a souhlas s Karlosem. Padly zde zoufale navrhy, ktere nemaji se slusnou hodinarinou nic spolecneho. I laik by mel mit urcity rozhled a po chvili na googlu zjisti, ze za 3 000,- nejde koupit slusne hodinky (podobne jako slusne auto za 30 000). Natoz architekt :-)

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...