t.p Odesláno 16. srpna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. srpna 2016 Sou super, i ty lederhose Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Roman-ZA Odesláno 16. srpna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. srpna 2016 Ten remen je paradny. Odkial ho mas? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lukyn77 Odesláno 16. srpna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. srpna 2016 Pánové nabudili jste mě, objednáno ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
filo-boxer Odesláno 16. srpna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. srpna 2016 Sou super, i ty lederhose Lederhose jsou super vec, jak to jde, tak je oblikam. Je to kozi velur. Ten remen je paradny. Odkial ho mas?Ten remen je prave z tech kozenych kalhot z fotky. Puvodne to byly kalhoty dlouhe, ja si z nich nechal udelat kratasy a z toho zbytku jsem si samodomo udelal par remenu. Pánové nabudili jste mě, objednáno ... Nove, nebo starsi z ebay? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
filo-boxer Odesláno 16. srpna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. srpna 2016 Ten remen je prave z tech kozenych kalhot z fotky. Puvodne to byly kalhoty dlouhe, ja si z nich nechal udelat kratasy a z toho zbytku jsem si samodomo udelal par remenu. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Roman-ZA Odesláno 16. srpna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. srpna 2016 Vyzera paradne Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
filo-boxer Odesláno 16. srpna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. srpna 2016 Dik, ale zblizka jsou videt vsechny ty nedokonalosti co jsem spachal pri rezani a lepeni. Ale na litacku dobry. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Roman-ZA Odesláno 16. srpna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. srpna 2016 Su to toolofky, tak take maju byt Ja by som si ich hned dal na moje Hamiltony. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
filo-boxer Odesláno 16. srpna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. srpna 2016 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lukyn77 Odesláno 17. srpna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. srpna 2016 Jj, ta kombinace je fešná. Ano, objednány nové + kožený a nato straphttp://www.cwcwatch.com/collections/general-service-watches/products/cwc-g10-issue-watch-no-date-with-battery-hatch Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lukyn77 Odesláno 29. srpna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. srpna 2016 (upraveno) A jsou tu ... při návratu z dovči na mě čekali ráno u souseda ... První dojmy ... jsou naprosto skvělý; pěkně tvarované pouzdro, maličký ale žádné pírko na tu velikost, poctivá práce; vteřinovka sedí přesně na indexy; lumi vypadá dobře. Co mě trošku zklamalo jsou dodané nato strapy. Čekal jsem obdobnou kvalitu jako od Timefactors, ale bohužel textil dost tvrdý, hardware neodpovídá materiálovému provedení pouzdra ... lesklé patentky k nim opravdu nejdou. Takže se bude objednávat u Eddieho. Přikládám jednu rychlovku zahradovku ... na tu mojí pihatou ruku padnou jak p*del na hrnec Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 29. srpna 2016 uživatelem Lukyn63 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
filo-boxer Odesláno 29. srpna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. srpna 2016 Parada, gratuluju! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 29. srpna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. srpna 2016 A jsou tu ... při návratu z dovči na mě čekali ráno u souseda ... První dojmy ... jsou naprosto skvělý; pěkně tvarované pouzdro, maličký ale žádné pírko na tu velikost, poctivá práce; vteřinovka sedí přesně na indexy; lumi vypadá dobře. Co mě trošku zklamalo jsou dodané nato strapy. Čekal jsem obdobnou kvalitu jako od Timefactors, ale bohužel textil dost tvrdý, hardware neodpovídá materiálovému provedení pouzdra ... lesklé patentky k nim opravdu nejdou. Takže se bude objednávat u Eddieho. Přikládám jednu rychlovku zahradovku ... na tu mojí pihatou ruku padnou jak p*del na hrnec tak ses konečně dočkal, gratuluji ke krasavicím! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
long Odesláno 29. srpna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. srpna 2016 tak ses konečně dočkal, gratuluji ke krasavicím!Jen se tady musím potajmu příznat, že je mám již taky. Dokonce jsem někde našel rozklíčování těch čísel na dýnku, tedy která složka armády používala konkrétní model a číslování hodinek.Zkusim to znovu najít a dát to sem, jestli to tady ještě není? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 29. srpna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. srpna 2016 Budeme jen rádi, nevím, jestli to tu je. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
filo-boxer Odesláno 29. srpna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. srpna 2016 Neco malo uz tu zminil t.p. Tak to sedí, končil jsem v devětadevadesátým.Ještě k tomu označení W10 co jsem dohledal.označení (např.W10) před lomítkem znamená druh vojska pro které jsou určenyW10 British Army0552 Royal Navy0555 Royal Marines6BB RAF Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 29. srpna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. srpna 2016 Neco malo uz tu zminil t.p.díky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
long Odesláno 29. srpna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. srpna 2016 díky Super, jen budu muset zjistit na čem je občas vyvenčit tak, abych byl spokojen. :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 29. srpna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. srpna 2016 Na natu, zcela samozřejmě Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
long Odesláno 29. srpna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. srpna 2016 Na natu, zcela samozřejmě Tam na něm jsou a myslím snad i na původním. :-)Zítra hodím fotky, ale jsou před ozdravovnou Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se