Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 581
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno (upraveno)

jj rucky z Ti samuraiu, nepletu-li se :)

Ne tyhle budou od harolda. Cervena vterinovka. Original maji komplet bilou lumi.

Upraveno uživatelem Dantechno
Odesláno (upraveno)

Díky. Ještě jsem našel jsednu, chlupatou.

:cool02:

Dobrý mod, S hands, 6217 dial, sám bych zkusil dát černý minutový kroužek (to bys musel přelisovat sklo, další operace navíc, takhle to taky stačí)

Ten ciferník jsi lepil, nebo pásly kolíčky přímo na dírky?

EDIT: Tak jsem překonal lenost a mrknul do šuplíku. Kolíčky sedí přesně.

Upraveno uživatelem financ
Odesláno

Dobrý mod, S hands, 6217 dial, sám bych zkusil dát černý minutový kroužek (to bys musel přelisovat sklo, další operace navíc, takhle to taky stačí)

Ten ciferník jsi lepil, nebo pásly kolíčky přímo na dírky?

EDIT: Tak jsem překonal lenost a mrknul do šuplíku. Kolíčky sedí přesně.

Jak píšu, je to spíš taková šupliková skládačka než mod, ale celkem dobý. Pouzdro a strojek je 6309, sklíčko safír, ručky S type. Cifr je lípnutej, protože nožky jsou pro 7S26.

Odesláno

Jak píšu, je to spíš taková šupliková skládačka než mod, ale celkem dobý. Pouzdro a strojek je 6309, sklíčko safír, ručky S type. Cifr je lípnutej, protože nožky jsou pro 7S26.

Aha, nějak mi nedošlo že to je 6309. Mrknu, korunka na čtverce, automaticky zařazuju na skx (tam by ten cifr seděl).

Pořád se mi to líbí, tenhle cifr do 6309-7040 považuju za jeden nejpovedenějších modů.

Odesláno (upraveno)

Marfi: To se mi fakt libi - palec nahoru.

:notworthy:

To sklíčko jim dává neskutečnou hloubku, hlavne na sluníčku, když se rozjede sunburst ciferník.:wub:

Upraveno uživatelem Marfi
Odesláno

Aha, nějak mi nedošlo že to je 6309. Mrknu, korunka na čtverce, automaticky zařazuju na skx (tam by ten cifr seděl).

Pořád se mi to líbí, tenhle cifr do 6309-7040 považuju za jeden nejpovedenějších modů.

Fakt je to veľmi pekná "skladačka" . Ak ten ciferník naozaj sedí do SKX007, tak by hádam stálo za to kontaktovať Harolda, nech niečo vyskladá ... Samozrejme, ak Marfi nemá nič proti :smile_anim:

Odesláno

Fakt je to veľmi pekná "skladačka" . Ak ten ciferník naozaj sedí do SKX007, tak by hádam stálo za to kontaktovať Harolda, nech niečo vyskladá ... Samozrejme, ak Marfi nemá nič proti :smile_anim:

Tenhle cifr sedí do všech 7S26, co chceš poskládat? Nějaký mám ještě doma.

Harold obvykle skládá hodinky ze svých dílů.

Odesláno

Tenhle cifr sedí do všech 7S26, co chceš poskládat? Nějaký mám ještě doma.

Harold obvykle skládá hodinky ze svých dílů.

Uvažujem nad týmto :

púzdro + strojček SKX007

cifer a ručičky podľa Marfiho

Triple tier bezel (Noah Fuller)

SKX Super Dome sapphire crystal kit (Noah Fuller)

zatiaĺ neviem, aký chapter ring

inšpirovalo ma toto :

post-12146-024382000 1333137903.jpg

Odesláno

Uvažujem nad týmto :

púzdro + strojček SKX007

cifer a ručičky podľa Marfiho

Triple tier bezel (Noah Fuller)

SKX Super Dome sapphire crystal kit (Noah Fuller)

zatiaĺ neviem, aký chapter ring

inšpirovalo ma toto :

Chapter ring bych dal buď matný černý, nebo aluminium brushed (mám jeden navíc). Minutové indexy jsou na cifru, tak proč je ještě mít na minutovým kroužku.

Jo a Noah Fuller vloni zemřel, 10watches teď provozuje Jake Burdeau

Odesláno

Chapter ring bych dal buď matný černý, nebo aluminium brushed (mám jeden navíc). Minutové indexy jsou na cifru, tak proč je ještě mít na minutovým kroužku.

Jo a Noah Fuller vloni zemřel, 10watches teď provozuje Jake Burdeau

Tiež som viac naklonený hliníkovému, len si to musím niekde pozrieť a porovnať. A s Fullerom mi je to ľúto, nevedel som to.

Nemáš náhodou aj nejakú SKX ako základ na mod ?:rolleyes:

Odesláno

Tiež som viac naklonený hliníkovému, len si to musím niekde pozrieť a porovnať. A s Fullerom mi je to ľúto, nevedel som to.

Nemáš náhodou aj nejakú SKX ako základ na mod ?:rolleyes:

Je to sice jiný typ hodinek (SKX031), pro základní porovnání to stačí. černý a hliníkový minutový kroužek.

Měl jsem jedny SKX007 a z těch jsem už mod vyrobil, viz prodejní sekce

Odesláno

Je to sice jiný typ hodinek (SKX031), pro základní porovnání to stačí. černý a hliníkový minutový kroužek.

Měl jsem jedny SKX007 a z těch jsem už mod vyrobil, viz prodejní sekce

Už som pozeral aj na 10watches a aj z Tvojich fotiek je jasné, že hlinikový je ten pravý. Akurát som tam nenašiel triple grip bezel, ale ten som zasa videl u Harolda na Planet Monster mod.

Návštěvník eleven
Odesláno

Nepochopil jsem, co to znamená "vzít chlorinem". Respektive jsem to pochopil tak, že to znamená namočení v kyselině chlorovodíkové. Ta hodinařina je celkem nebezpečnej job..

Zajimavy mod Magnuse z WUS.

Dily od 10Watches a MCWW. Zapect v troube na nejvyssi stupen a lunetu vzit chlorinem... Vysledkem je vintage look snowflake.

post-6982-054761100 1333270615.jpg

Odesláno

Nepochopil jsem, co to znamená "vzít chlorinem". Respektive jsem to pochopil tak, že to znamená namočení v kyselině chlorovodíkové. Ta hodinařina je celkem nebezpečnej job..

Nebude to nějaký čistič na bázi chlóru? Bazénová chemie, příp. chlornan sodný - Domestos

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...