Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 581
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno

Ke mě míří vykouklej safír z Dagaz watch (10watches), pro Monstery.

Hodně mě překvapila rychlost reakce, psal jsem dotaz na barvu AR a Jake odepsal asi během minuty :D Sice přišlo jen INNER BLUE (včetně velikosti) + pozdrav ale funkci to splnilo :D

Těším se jak malej.

Nemá někdo zkušenost s barvením stock monster ruček na oranžovo? Přemýšlím o tom míchaném cifru - černý a okraj oranž... hodinky sou hroznej mor

Odesláno

Ke mě míří vykouklej safír z Dagaz watch (10watches), pro Monstery.

Hodně mě překvapila rychlost reakce, psal jsem dotaz na barvu AR a Jake odepsal asi během minuty :D Sice přišlo jen INNER BLUE (včetně velikosti) + pozdrav ale funkci to splnilo :D

Těším se jak malej.

Nemá někdo zkušenost s barvením stock monster ruček na oranžovo? Přemýšlím o tom míchaném cifru - černý a okraj oranž... hodinky sou hroznej mor

Ručky si radši kup, dyť to stojí pár dolarů. A máš to včetně pošťáka.

Musíš trefit tu správnou barvu, kvůli pár kapkám ji budeš kupovat celý balení. Pak ji něčím nanést a musíš se trefit. Kapka do lumi a jsi v ...:sad01_anim:

PS. Na Seika se oboustranný AR standardně nedělá. Leda koupit sklo bez AR a nechat si to udělat u nás

Odesláno (upraveno)

Ok, kouknu po nich ;)

To "jen INNER BLUE" znamená, že to bylo jediné co napsal :D Vnitřní AR je pro mě dostačující

BTW neměl by někdo z Prahy zájem o prohození těch kroužků na ciferníku? Já mám černý - dotyčnému by to pak koukalo takto:

Posted Image

Upraveno uživatelem Trojan
Odesláno

Seiko FFF mod s ETA 2824-2 ... WUS by Jake B

ten vymezovaci krouzek nevypada nic moc....

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Odesláno (upraveno)

Seiko FFF mod s ETA 2824-2 ... WUS by Jake B

ten vymezovaci krouzek nevypada nic moc....

To nedělal Jake, ten mu do toho jenom rejpe (imho oprávněně). Názor na to mám podobný jako lub, přijde mi to jako zbytečnost. Kvalitativně si zas tolik nepomohl.

Zajimavy mod Magnuse z WUS.

Dily od 10Watches a MCWW. Zapect v troube na nejvyssi stupen a lunetu vzit chlorinem... Vysledkem je vintage look snowflake.

Skládačky moc nemusím, ale tohle se mi dost líbí. Stejně tak jsem zvědavý kam se nakonec posune tento projekt: Upraveno uživatelem Chumpus
Odesláno

To nedělal Jake, ten mu do toho jenom rejpe (imho oprávněně). Názor na to mám podobný jako lub, přijde mi to jako zbytečnost. Kvalitativně si zas tolik nepomohl.

Jo mas recht, ja to jenom tak prolitnul protoze to mam za hovadinu... A o tom distancnim materialu ani nemluvim :D

Odesláno (upraveno)

Vysledek vypada hodne dobre.. Az budes mit chvilku, zkus mi prosim hodit fotku primo na xicht bez AR, at si prohlidnu ten datumovej venec..

EDIT: trochu mi vadi ta vlozka ..ale to uz jsem ti psal.. ..bude to ale asi jenom muj problem.

Upraveno uživatelem Dantechno
Odesláno (upraveno)

Paráda. Vložka/font super, AR dává tomu leštěnýmu uvnitř lesk a s tahem na sumo jsem měl vždycky trochu problém, kdy dílek je viditelně z jednoho kusu a ne třech zbouchnutých.

Upraveno uživatelem bandicoot
Odesláno

Nemám rád lupy na hodinkách obecně. Osobně bych to nesnesl a šel do safíru od Harolda, ten by měl být 1:1 k originálu. Ale jestli se ti to líbí, tak je vše v nejlepším pořádku. Ono taky fotky jsou jedna věc a skutečnost druhá. Třeba se mi nikdy nelíbily MM od Seika, ale na živo bomba.

Odesláno

Ono to při přímém pohledu rozšiřuje ciferník, to je vzhledem k masivní lunetě (pro mě) žádoucí.

Snažil jsem se vyfotit 2 základní parametry - tloušťku a modrý AR. Zatím mám pozitivní reakce i od chronem nepolíbených člověků. Některejm se ale Monstery nelíbí samy o sobě (a málo jich není - kdysi sem mezi ně také patřil).

A jak jsi řekl - nosím je já :))

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...