Chumpus Odesláno 4. června 2012 Nahlásit Odesláno 4. června 2012 (upraveno) Takový pěkný hodinky....... Biker už je určitě shání, dal se teď na konzervy Upraveno 4. června 2012 uživatelem Chumpus
octaviakk007 Odesláno 15. června 2012 Nahlásit Odesláno 15. června 2012 Prikladám pár foto môjho nového prírastku. Veĺmi sa mi páčil Marfiho "výtvor" na tému 62mas. Tak som využil fondy z predaja Seiko Stargate na zaobstaranie si podobných hodiniek. Týmto ďakujem Davidovi (Financ) za konzultácie, zaobstaranie všetkých potrebných dielov aj zabezpečenie vyskladania do podoby aká je na fotkách. Výsledok je podľa mňa naozaj senzačný, v reáli sú fakt ešte lepšie.Dal som ich na Hirsch Carbon, podĺa mňa celkom dobre "hrá" s farbami na ciferníku. Ak bude možné, vymením Hardlex za super dome kit so zafírom z 10watches (aktuálne ho nemajú v ponuke). Naozaj nechápem, prečo Seiko neoprášilo tento dizajn v nejakej aktuálnej kolekcii.Fotil som len kompaktom, tak sa vopred ospravedlňujem za priložené foto ... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Marfi Odesláno 15. června 2012 Nahlásit Odesláno 15. června 2012 Za mě máš jedničku. Blahopřeju, dobrá práce. Ta hra světla na cifru je skvělá, že. Sent from my GT-I8150 using Tapatalk 2
octaviakk007 Odesláno 17. června 2012 Nahlásit Odesláno 17. června 2012 Za mě máš jedničku. Blahopřeju, dobrá práce. Ta hra světla na cifru je skvělá, že. Sent from my GT-I8150 using Tapatalk 2 Ďakujem, ale je to pochvala hlavne pre Financa Odlesk ciferníka je neskutočný, ale perfektne do toho zapadá aj ten hliníkový chapter ring. Na priamom slnku hodinky žiaria ako maják.
financ Odesláno 17. června 2012 Nahlásit Odesláno 17. června 2012 Ďakujem, ale je to pochvala hlavne pre Financa Odlesk ciferníka je neskutočný, ale perfektne do toho zapadá aj ten hliníkový chapter ring. Na priamom slnku hodinky žiaria ako maják. Idea byla Tvoje, moc zásluh na tom nemám :-) Naživo jsou ty hodinky parádní, ani se mi je nechtělo dávat do pošty :-) Přidám fotku dvojčat
dieegoo Odesláno 18. června 2012 Nahlásit Odesláno 18. června 2012 Velmi, velmi povedené, vypadají skutečně nádherně
octaviakk007 Odesláno 18. června 2012 Nahlásit Odesláno 18. června 2012 Idea byla Tvoje, moc zásluh na tom nemám :-) Naživo jsou ty hodinky parádní, ani se mi je nechtělo dávat do pošty :-) Přidám fotku dvojčat Asi sa opýtam hlúpo, ale to vedľa je originál 6217 ?
financ Odesláno 18. června 2012 Nahlásit Odesláno 18. června 2012 Asi sa opýtam hlúpo, ale to vedľa je originál 6217 ? Nee:-), trošku poupravené SKX031. Cifr, ručky, safír s AR, oyster tah . . . (a hodně práce jednoho hodináře) Na NATO strapu vypadají ještě líp.
octaviakk007 Odesláno 18. června 2012 Nahlásit Odesláno 18. června 2012 Nee:-), trošku poupravené SKX031. Cifr, ručky, safír s AR, oyster tah . . . (a hodně práce jednoho hodináře) Na NATO strapu vypadají ještě líp. Trocha som práve pozeral na nete, už mi je jasné, že to nie je originál ...
quest987 Odesláno 26. června 2012 Nahlásit Odesláno 26. června 2012 to je hodně zajímava uprava monster
Dantechno Odesláno 26. června 2012 Nahlásit Odesláno 26. června 2012 Jak to udelal? Snad se pochlubi, zatim to moc nechapu....
petr_cha Odesláno 26. června 2012 Nahlásit Odesláno 26. června 2012 na první pohled to vypadá hezky, ale jsou v tom dost utopený.. škoda, že to nepopsal, nebo ještě lépe pár postupných fotek z průběhu úpravy..
mario564 Odesláno 28. června 2012 Nahlásit Odesláno 28. června 2012 Akoóóóóóó ja nosím black monstra 3 týždeň a páčia sa mi deň po dni stále viac a viac . Toto je podla mňa krok vedľa . Ale na druhej strane - Som len začiatočník .
Dantechno Odesláno 6. července 2012 Nahlásit Odesláno 6. července 2012 Harold ma novy chujovinky na Suma Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Horhe Odesláno 6. července 2012 Nahlásit Odesláno 6. července 2012 Ježkovy voči, těch 200m na cifru se fakt nepovedlo.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se