Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 581
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

• po 2 týdnech...
Odesláno

Prikladám pár foto môjho nového prírastku. Veĺmi sa mi páčil Marfiho "výtvor" na tému 62mas. Tak som využil fondy z predaja Seiko Stargate na zaobstaranie si podobných hodiniek. Týmto ďakujem Davidovi (Financ) za konzultácie, zaobstaranie všetkých potrebných dielov aj zabezpečenie vyskladania do podoby aká je na fotkách. Výsledok je podľa mňa naozaj senzačný, v reáli sú fakt ešte lepšie.Dal som ich na Hirsch Carbon, podĺa mňa celkom dobre "hrá" s farbami na ciferníku. Ak bude možné, vymením Hardlex za super dome kit so zafírom z 10watches (aktuálne ho nemajú v ponuke). Naozaj nechápem, prečo Seiko neoprášilo tento dizajn v nejakej aktuálnej kolekcii.

Fotil som len kompaktom, tak sa vopred ospravedlňujem za priložené foto ...

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Odesláno

Za mě máš jedničku. Blahopřeju, dobrá práce. Ta hra světla na cifru je skvělá, že.

Sent from my GT-I8150 using Tapatalk 2

Ďakujem, ale je to pochvala hlavne pre Financa :smile_anim: Odlesk ciferníka je neskutočný, ale perfektne do toho zapadá aj ten hliníkový chapter ring. Na priamom slnku hodinky žiaria ako maják.

Odesláno

Ďakujem, ale je to pochvala hlavne pre Financa :smile_anim: Odlesk ciferníka je neskutočný, ale perfektne do toho zapadá aj ten hliníkový chapter ring. Na priamom slnku hodinky žiaria ako maják.

Idea byla Tvoje, moc zásluh na tom nemám :-)

Naživo jsou ty hodinky parádní, ani se mi je nechtělo dávat do pošty :-)

Přidám fotku dvojčat

Odesláno

Idea byla Tvoje, moc zásluh na tom nemám :-)

Naživo jsou ty hodinky parádní, ani se mi je nechtělo dávat do pošty :-)

Přidám fotku dvojčat

Asi sa opýtam hlúpo, ale to vedľa je originál 6217 ?

Odesláno

Asi sa opýtam hlúpo, ale to vedľa je originál 6217 ?

Nee:-), trošku poupravené SKX031. Cifr, ručky, safír s AR, oyster tah . . . (a hodně práce jednoho hodináře)

Na NATO strapu vypadají ještě líp.

Odesláno

Nee:-), trošku poupravené SKX031. Cifr, ručky, safír s AR, oyster tah . . . (a hodně práce jednoho hodináře)

Na NATO strapu vypadají ještě líp.

Trocha som práve pozeral na nete, už mi je jasné, že to nie je originál ...

Odesláno

Akoóóóóóó ja nosím black monstra 3 týždeň a páčia sa mi deň po dni stále viac a viac Posted Image . Toto je podla mňa krok vedľa Posted Image . Ale na druhej strane - Som len začiatočník Posted Image .

Odesláno

Harold ma novy chujovinky na Suma :D

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...