dr.sphinx Odesláno 16. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. března 2018 S dvojčlánkem jsi neudělal chybu. Speciálně pro tebe jedna včerejší Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dokusan Odesláno 16. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. března 2018 Výborně, hned bych si dal. Bohužel stojím v koloně a čekám a čekám Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 16. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. března 2018 Tohle vlakno zacinam pozorovat vic a vic, kdyby tu navic nekdo vyrukoval se 144 st sa na tahu, tak je budu muset mit :-(. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ivo8177 Odesláno 16. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. března 2018 (upraveno) Ja mam iba 104 na neoriginalnom tahu :-) Upraveno 16. března 2018 uživatelem ivo8177 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dokusan Odesláno 16. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. března 2018 (upraveno) Máš je pěkný. Já měl dilema jestli bílý nebo černý, protože bilej cifr aktuálně nemám, ale pak se tak nějak vyhodnotil, že k těm pilotkam vezmu černý a bílý si nechám na nějaký voblekovky Upraveno 16. března 2018 uživatelem Dokusan Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ivo8177 Odesláno 16. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. března 2018 Máš je pěkný.Já měl dilema jestli bílý nebo černý, protože bilej cifr aktuálně nemám, ale pak se tak nějak vyhodnotil, že k těm pilotkam vezmu černý a bílý si nechám na nějaký voblekovky Ja ich mam aj ako oblekovky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dokusan Odesláno 16. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. března 2018 Tak já chci oblekovky výrazně decentnejsi, bez datumu a výrazně nižší a menší Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nividic Odesláno 16. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. března 2018 Tak ten poster je stylovej podtacek jak cyp! Kam ty na to chodis? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dr.sphinx Odesláno 16. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. března 2018 Watchtime April 2018 Sent from my LG-D855 using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nividic Odesláno 16. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. března 2018 To měla být jako řečnická otázka, ale díky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dr.sphinx Odesláno 16. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. března 2018 Sorry já jsem už trochu pomalý. Škyt. Sent from my LG-D855 using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brekeke Odesláno 17. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. března 2018 Poridil jsem dvestectyricitkam ISOfrane...decka je to genialni kombinace! Sedi jim neskutecne. Podtrhuje jak tvar pouzdra, tak ten cerny cifr. Furt je davam z ruky, pokladam na stul a cumim a cumim. Kdyby je prodavali na tehle gume, myslim ze by se jim prodej zvedl. Jen to neumim poradne vyfotit Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dokusan Odesláno 20. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. března 2018 Kůži jsem odložil, je mi ten origo řemen velky a díry do něj dělat nechci.Čekám na tah Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomasX Odesláno 20. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. března 2018 Jsou to krásný hodinky a těšim se na fotky s tím dvoučlánkovým tahem U nás dnes proběhl další hodinkovej přírustek...Sinnátor dnes dostal k 5tým narozeninám svoje první mechaniky Spiderman (jeho dreamwatch..)a hned se chtěl vyfotit s "těma tatínkovejma" Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kid_A Odesláno 21. března 2018 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 21. března 2018 (upraveno) Teda borci, tenhle kousek z Baselu 2018 me teda dostal! Upraveno 21. března 2018 uživatelem Kid_A Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pepyczek Odesláno 22. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. března 2018 (upraveno) Teda borci, tenhle kousek z Baselu 2018 me teda dostal!Jo, ta červená vteřinovka to krásně oživila, hned mají sportovnější nádech! A datum na 6 je dobrý nápad... Upraveno 22. března 2018 uživatelem pepyczek Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
huhu4d Odesláno 22. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. března 2018 43mm Sent from my SM-G950F using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pepyczek Odesláno 22. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. března 2018 43mm Sent from my SM-G950F using TapatalkTeď to čtu...škoda. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kid_A Odesláno 22. března 2018 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 22. března 2018 Ojojo...to neni dobry Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nividic Odesláno 22. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. března 2018 Myslim by udelali lip, kdyby to bylo 543mm Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se