Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Dnes tyto Illuminatory. 23 let staré. Nový řemínek. Bohužel jeden zalomený šroubek po výměně baterie na dýnku.Zprava ze servisu: Neopravitelné. Ale jinak stále funkční. Ty už se mnou něco zakusily a prošly, prožily....659ca51c6143a34539f7e92d506d6e25.jpg

Odesláno z mého S60 Lite pomocí Tapatalk

Odesláno

.. Since 9-11 we're still livin'
And lovin' life we've been given
Ain't nothing gonna take that away from us
We lookin' pretty and gritty 'cause in the city we trust
Dear New York I know a lot has changed
Two towers down but you're still in the game ..

c622422c2a5d5163ce2fb2753e1abc8a.jpg

Sent from my iPhone using Tapatalk

Odesláno

Dnes tyto G-Shocky Alti-Baro s barometrem a výškoměrem. Více než 20 lety kousek, ktery stale skvěle slouží. Nestarrnouci nadčasový design. Obrovské masivní hodinky, které však na zápěstí překvapivě skoro necítíte díky materiálu z něhož jsou vyrobeny.

049ebb3ce8e54edf39dcb684cd69372a.jpg

dcb95c404a1c95f7845dc29df1cbdfa4.jpg

Odesláno
V 12. 9. 2021 v 18:46, Lacifer napsal:

_20210912_154035.JPG

Super! Málem jsem je taky bral...nemohl jsem si z těch variant vybrat :) nakonec se tu na 10 min mihly černý s bílýma indexama za super prize tak rozhodla cena no. Ale z krámu jsem se nemohl rozhodnout :)

Odesláno
před 15 minutami, Spongebob napsal:

Super! Málem jsem je taky bral...nemohl jsem si z těch variant vybrat :) nakonec se tu na 10 min mihly černý s bílýma indexama za super prize tak rozhodla cena no. Ale z krámu jsem se nemohl rozhodnout :)

Jo zaregistroval jsem že jdeme podobnou chrono cestou 😁, ty sis koupil samuraje Manty já samuraje Great white (naštěstí na těch mejch indexy celkem v pohodě), ty si šel do černejch s bílejma indexama já do těchto, taky jsem ale váhal jestli tyhle nebo transparent🧐, ještě že máme z čeho vybírat😉 každopádně jsem s nima spokojenej👍. Mimochodem už sis pořídil toho Seiko budíka?🍻

Odesláno

přesně tak, ještě že je z čeho vybírat :D  Nene budík jsem nekoupil.. nebyl pro mě, ale pro kamaráda co není na fóru a líbil by se mu...takže jen taková chvilková záležitost už jsem ho dál nesháněl.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...