Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno
před 21 hodinami, mlsoun1 napsal:

odpočívám od LHC

já je dal ovšem do prodeje ty casia, protože přibývalo situací, kdy mi ten negativní displej začínal vadit, což je škoda, protože esteticky se mi líbí... 

Odesláno
před 2 hodinami, kaktusář napsal:

já je dal ovšem do prodeje ty casia, protože přibývalo situací, kdy mi ten negativní displej začínal vadit, což je škoda, protože esteticky se mi líbí... 

Hodinky s inverzním displejem jsem měl a fakt to vypadá dobře,ale přečtu kulový,tak pá pá.To chápu.Tož mám volno a užívám si přírody s Protrekami☺️

Odesláno

Sou vážně skvělý a obávám se, že žádná skutečná alternativa k nim prostě není. Já už ptakticky nic jinýho nenosím a nějak necítím, že by se v tom ( i vzhledem k mýmu vyhoření u mech. hodinek) mělo kdy něco měnit. 

Odesláno
V 7. 6. 2024 v 17:07, Lacifer napsal:

Gratulace 👍, jsou parádní 👌

Díky moc. Jsou super a vypadají lépe ve skutečnosti než na fotkách 😍

Odesláno
V 7. 6. 2024 v 22:18, jendazhor napsal:

Vážně jsem o nich taky uvažoval (a to nové téměř nekupuju), protože jsou parádně ujetý. Ale zase pouze ten negativní displej😟, tak nic. Jinak bych jim neodolal.

Jsou hodně ujetý a každého zaujmou. Je pravda, že ten displej nic moc, není na něm moc vidět, ale naštěstí není potřeba. 

• Like 1
Odesláno

tak jsem je stahl z prodeje 🙉

proste sice se to hůř čte, ale zas až tak špatnè ne :) líbí se mi víc černé než sětlé...achjo jsem magor

20240610_070750.jpg

Odesláno
V 8. 6. 2024 v 20:54, gargamel napsal:

Ty sou moooc pěkný! Solár, rádio, perfektní parametry v perfektním pouzdře, prostě i paráda i no stress 👍🍻

Díky, ale přiznám se, že to nebyla žádná vyzrálá a promyšlená volba, ale náhodný nákup. Hledal jsem G-shocky "na lítačku" za pár šupů, takže tyto nové pro mě nebyly volba, když se dají základní DW5600 pořídit od 1500,-Kč. Ale najednou se tyto ve stavu nových objevily v místní inzerci za podobnou cenu a bylo jasno. Zmíněné funkce prakticky nevyužívám, ale ten solar je samozřejmě automaticky plus.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...